Indlæg fra læserne – 26. september

Den “gamle” arkitekttegnede Sjælsmark Kasserne

Jeg var mandag forbi Udrejsecenter Sjælsmark, en “gammel” kaserne hvor jeg selv aftjente min værnepligt i 1988. Jeg så frem til at gense kasernen som desværre i dag bruges som udrejsecenter for personer hvis asylansøgning betegnes “åbentbart grundløs” eller som ifølge Dublin-forordningen ikke kan få asyl i Danmark, osv. Der er ikke, som nogen måske tror, kriminelle udviste på stedet.

 

Udrejsecenteret er ved at blive bygget om og ændret til med tiden at kunne huse op til 700 afviste asylansøgere, da bla. sove-, bade- og toiletforhold, som var gode nok til danske soldater, ikke er gode nok til afviste asylansøgere.

 

Der har i de 2 år det har eksisteret været 1100 personer igennem centeret og for tiden bor der 67 afviste asylansøgere der. Til at servicere dem er der ca. 40 ansatte hvoraf de ca. 20 er fængselsbetjente. Fængselsbetjentene har i modsætning til hvis de arbejdede i et fængsel ingen mulighed for at gribe fysisk ind. De er overladt til kun at bruge deres pædagogiske værktøjer og ellers bare se til hvis noget skulle eskalere, og i grelle tilfælde kan de tilkalde politiet.

 

Selvom der skulle opholde sig 67 personer i centeret, så er der på ethvert givet tidspunkt kun omkring 30% tilstede i centeret, da de frit kan komme og gå som de vil. Godt nok har de bopælspligt på centeret, men modsat hr. og fru. Danmark, som måske opholder sig et par dage for meget i udlandet, så er der ingen straf forbundet ved ikke at opholde sig i centeret.

 

De beboere som jeg så var iført nyt og pænt tøj, og havde alle funklende nye mobiltelefoner. Ifølge centerchefen havde de fleste også bærbare pc’er på deres værelse og centeret havde derfor installeret wifi på hele området. Beboerne har tydeligvis ressourcer nok, selvom de på centeret kun får kost og logi plus de nødvendige fornødenheder. De kan også hver 14 dag få lommepenge som udgør 150kr hvis de samarbejder vedr. deres udsendelse. Jeg vil i denne sammenhæng igen understrege, at det drejer sig om udviste personer med en “åbenbart grundløs” asylansøgning. Ikke flygtninge.

 

Selve centeret omkranses af et pigtrådshegn, som allerede var der, da kasernen blev taget i brug som udrejsecenter. Hegnet er blevet stående fordi det ifølge centerchefen beskytter beboerne imod religiøs mission, hate crimes og andre trusler udefra og er altså ikke opsat for at beskytte centerets naboer. Man har dog inde i udrejsecenteret været nødsaget til at opstille nye hegn for at adskille de forskellige afdelinger, en kvindeafdeling, mandeafdeling familieafdeling. For at beskytte beboerne mod hinanden. Den lader vi lige stå lidt.

 

Under mit besøg på centeret var jeg i selskab med Bedsteforældre for Asyl, en lidt underlig oplevelse, da deres spørgsmål til centerchefen tydeligt bar præg af, at de søgte efter den ulykkelige og psykisk ødelagte flygtning. De virkede på mig som om at de gerne have en skrækhistorie de kunne kaste sig over. Centerchefen var dog totalt afvisende over for den fortælling og det var hans erfaring at den typiske afviste asylansøger tog deres udvisning stille og roligt.

 

Så besøget efterlod mig med et indtryk af en underlig kombination af bløde pædagogiske tiltag, manglende konsekvens og pigtråd. Et område i Hørsholm kommune som kunne bruges til noget bedre!

 

Jens Beck Madsen, Formand Nye Borgerlige Fredensborg kredsen


 

DK tilstandsrapport: K3

Politikerne på Christiansborg, er valgt af den danske befolkning til at varetage Danmarks interesser, at beskytte og værne den danske befolkning mod lovløshed og kriminalitet, at opretholde ro og orden, og retsforfølge og straffe enhver, som modarbejder vor åndsfrihed, demokrati og velfærd.

 

Men når man læser hvordan dybt kriminelle udlændinge hærger vort land, uden det får nogen konsekvenser, men at de i stedet bliver behandlet med fløjlshandsker, og nogle sendes endog på ferie sammen med pædagoger, harmes man. Vort retssystem er blevet for blødsødent og mangler konsekvens.

 

Kriminelle udlændinge benytter sig af det danske retssystems naivitet og tossegodhed. Hvis de bliver dømt til udvisning, påberåber de sig ret til beskyttelse i henhold til menneskerettighedskonventionen. Konventionen bliver misbrugt som et juridisk smuthul, så de kan fortsætte deres kriminelle løbebane i Danmark.

 

Den naive og humanistiske venstrefløj, har malet et forlorent skønmaleri af islam, og fortiet de katastrofale følgevirkninger, som den massive indvandring til Europa har ført med sig. Mord, vold, voldtægter, bilafbrænding og lovløshed er eskaleret i takt med den muslimske invasion. Desuden koster det milliarder af kroner hvert år, at forsørge de mange muslimer som aldrig bliver en del af samfundet.

 

Europas stolte og prægtige hovedstæder, er på få år forvandlet til lossepladser, med dynger af menneskeligt affald, urinlugt, bilbrande og fremmede der hærger gennem gader og stræder. Det mest uhyggelige er, at tilstrømningen af muslimer fortsætter med uformindsket styrke, til trods for de fleste kan se at den uansvarlige asylpolitik, fører direkte mod afgrunden for vor civilisation. De få mennesker som har mandsmod og rygrad til at stå op mod dette, bliver tilsvinet med de værste gloser af den politisk korrekte frelserhær.

 

Når alt kommer til alt, handler det om kampen mellem lys og mørke, kærlighed og ondskab, sandhed og løgn. Islam er hverken lys, kærlighed eller sandhed. Det har de bevist til al tydelighed med deres mørke gerninger, og Allahu akbar krigsråb.

 

Islam er i krig mod alle ikke muslimer i verden, uanset hvad naive politikere og mediefolk prøver at bilde befolkningen ind. Islam vil ikke fred, hverken med Israel, Europa eller resten af den frie verden.

 

Israel er det eneste velfungerende land i den region af verden. Til trods for at Israel er mindre end Jylland – hvoraf halvdelen er ørken – råber og skriger de muslimske mørkemænd dag og nat, at de kræver mere land af Israel. Dette til trods for, at alle de muslimske lande til sammen, udgør et areal der er dobbelt så stort som hele USA! Om det så skulle lykkes islam at erobre Israel, Europa og hele verden med, vil verden stadig være indhyllet i åndeligt mørke, lovløshed og krig.

 

De fleste lande hvor Islam hersker, er mere eller mindre gået i opløsning, og hærget af krig, død og ødelæggelse. Det samme vil ske for Europa, hvis ikke vi står loyalt sammen med Israel mod den åndsformørkede muslimske fremmarch. Europæere har meget mere til fælles med Israel og det jødiske folk, end vi har med islam og de arabiske og afrikanske lande.

 

“The hottest place in Hell is reserved for those who remain neutral in times of great moral conflict.” – Martin Luther King, Jr.

 

Søren Nørgaard


 

EU-kontingentet

”Brexit vil kræve, at Danmark betaler en milliard mere i årlig EU-kontingent!”

 

Påstanden cirkulerer i pressen, og formålet er at få danskere til at mene, at Englands farvel til EU er en katastrofe for os og hele EU, og at vi fortsat bør elske denne dyre, overbureaukratiske og handlingslammede konstruktion.

 

Men selvom påstanden skulle være rigtig – og flertallet af EU-forblændede landes politiske ledere, EU-toppen selv, passive aktieprofitjægere og bekymrede eksportvirksomheder – fik ret i deres spådomme, ja, så Herregud: Vi spilder i forvejen 20 mia. kr. på EU, så 1 mia. fra eller til vælter vel ikke læsset.

 

Visti Christensen


 

Kommentar til artiklen om Frederiksberg Campus

Siden det store rykind fra Syrien og omegn har det vrimlet med historier om sexchikane mod de danske kvinder. Og som sædvanligt tilpasser vi os.

 

Ingen straf, som en Afrikaner kan tage højtideligt. Ingen udvisninger. Ingen afslag på asylansøgninger.

 

Det må da være muligt at præsentere dem for et opførselsreglement, der er så simpelt som: Hold dig fra de danske piger!”  Og en lige så simpel anvisning på, hvad der sker ved overtrædelser: “Ud af landet!”

 

Tryk avler jo modtryk, og det ses blandt andet ved de nye partier, der dukker op med beskeden om, at Dansk Folkeparti ikke gør nok.

 

Jeg har som gammel marskandiser lært, at hvis du smiler til en muslimsk kunde samtidig med at du siger nej, så gælder nej ‘ét ikke. Han prutter ufortrødent videre. Det samme gælder, når vi siger fy til dem. De chikanerer videre. Der sker jo ikke noget.

 

Det må naturligvis være et chok for dem, at kvinder protesterer. Den sortklædte kvindehær er jo i deres øjne blot avlskvæg, så de ved jo ikke bedre. Seksuelt underernærede glemmer de al taknemmelighed overfor vores samfund, som de oven i købet meget gerne vil være en del af.

 

Og så glæder de til at få tildelt 72 jomfruer i himlen. Tildækkede?

 

Men det kunne f.eks. mandlige studerende på Frederiksberg Campus måske lave om ved at være solidariske.  Det behøver jo ikke kun at være myndighederne, der skal tage affære.

 

Tilbyd at følges med dem. Vær solidariske. Stop chikanefjolserne og fortæl dem, at vores kvinder ikke er ludere. At deres opførsel betyder nej til asyl. Og lad det sidste være et faktum.

 

John Lindblad Christensen, Albertslund


 

Niqab lavet af Dannebrog

Forargeligt at elever fra Østhimmerlands Ungdomsskole i Bælum og Kunstmuseet Kunsten i Aalborg, udstiller en Niqab syet af et Dannebrogsflag.

 

Skammeligt at et dansk museum vil være med til det. Havde det været et mellemøstligt flag man havde klippet i, sikken ballade der var blevet.

 

Dorrit Wejen


 

Tonen skærpes

Det var en ikke tidligere set og hård tone, ja, på grænsen til det uforsonlige, der fandt sted den forgangne torsdag under tv-debatten på DR2 med Clement Kjersgaard.

 

Dem, der er forfærdet over “tonen”, og herunder især politikere, burde måske snarere se kendsgerningerne i øjnene; at den uforsonlige tone udspringer, ikke af intet, men af de modsætninger og helt klare meningsforskelle mht. menneskesyn og religion, der er mellem ganske almindelige danskere og så tilkomne med muslimsk baggrund. I al fald nogle af dem.

 

“Vi skal tale pænt til hinanden”, messer tv-værten, og videre “jo mere uenig man er med modparten, des pænere skal vi tale om og med hinanden”.

 

Jo tak, kun ord, der virker som skrædder i helvede, i den kontekst, hvor temaet i bund og grund handler om “dem og os”. Denne aften her udstillet med to repræsentanter med muslimsk baggrund, hvor man nok fornemmer, hvad det er, de er ude på.

 

Stil dem f.eks. spørgsmålet, om de foretrækker kalifatet frem for demokratiet med vores Grundlov i spidsen, turde svaret været givet på forhånd. Spørgsmålet stilles dog aldrig.

 

Men dette er og bliver den uundgåelige præmis for de problemer vort samfund i dag og de kommende år står over for.

 

De samme personer hævder, at de er danske. Men i så fald er der flere måder at være dansk på. Længere er den ikke. Hvis jeg bosatte mig i Tyrkiet, ville jeg jo heller ikke blive mere tyrkisk af den grund; men bære mit danske i mig, det jeg er født af og opdraget til.

 

På en måde forstår jeg altså godt, at disse “fremmede” hænger ved deres eget, og knæler for det, hvis man kan bruge det udtryk. At vi taler samme sprog og forstår hinandens ord, bliver jo aldrig det samme som, at vi også erkender hinanden som ligeværdige, og har samme sigte med vores liv og vores tilværelse. Ligesindede bliver vi i al fald aldrig!

 

Der skal altså mere til end blot “en god og forsonlig tone” som bæres frem af et tv-medie til ære for DR selv og for segmentet af godtroende bedsteborgere, der endnu ikke har set skriften på væggen.

 

Den politiske elite kører for tiden frem med mantraet om, at højrepopulismen ikke må vinde yderligere frem – både her, resten af Europa og USA med. Nu kan såkaldt højrepopulisme jo være lige så godt, eller slemt, som venstrepopulisme. Man glemmer bare, og igen, hvad højredrejningen reelt udspringer af: terroren, og af en muslimsk verden, der overvejende ikke vil finde indpas med demokratiske spilleregler; men som hele tiden søger særregler gældende kun for dem selv i de samfund de nu og en gang har søgt tilflugt i. Ikke for at blive optaget i; men for at modarbejde og dermed skabe sit eget.

 

Det er den virkelighed politikerne endnu har til gode at forholde sig til. Og i mellemtiden kan vi jo så godt fordrive tiden med at debattere “den gode tone”. Ja, så går tiden da med noget; og politikerne scorer populistiske point; men på en billig baggrund.

 

Steffen Rasmussen


 

Ønsker muslimerne at blive danske?

I presse og TV forlyder det gerne at indvandrere i Danmark er flygtet fra krig, undertrykkelse og tortur. Vi yder beskyttelse, og i videst mulig omfang, til dem og deres efterkommere, økonomisk hjælp, bolig og uddannelse. Derfor virker det på mange danskere højst nedslående, ja endda ophidsende, når så mange indvandrere, nægter at vise bare den mindste taknemmelighed. Samt indordne sig i det frie, demokratiske samfund, de selv har valgt at tage ophold i. Vort tidligere så fredelige land, har ikke bedt en eneste om at komme eller blive!

 

Tværtimod, medbringer de deres 1400 år gamle, utidssvarende koran, inkl. imamer til at formidle den. Gruppen som adlyder og dens fødselsrate vokser nu i al uoverskuelig fremtid. Kravet om kønsopdelte svømmehaller, særlig påklædning og opførsel vil eksplodere osv. Islams tilstedeværelse vil tiltage og vil sandsynligvis blive et nyt fag i folkeskolen.

 

Herved lærer danske elever muslimske traditioner. Bedemåtter rulles ud og vore eftergivende piger eksperimenterer med tørklæder, for at komme deres indoktrinerede veninder i møde. Vi er vel forstående og omgængelige ikke sandt?

 

Fra Saudi Arabien og Irak modtager folkeskolerne i Sverige allerede arabisk slik til fredagshøjtiden. Det smager jo godt! I Sverige vises nu videoer om Arabiens storhed. Hvornår DK? Senere tilbydes eleverne sandsynligvis billige charterrejser til Arabien? Ingen hastværk, skridt for skridt. Sheikerne bruger deres olie-formuer i imperialistisk øje med. Formuer som er indtjent, som et resultat af verdens tidlige behov for olie.

 

Havde vestens eksperter med deres avancerede teknologi aldrig fortalt araberne at dette klinede sorte stads var noget værd og udvundet det for dem, havde det stadig ligget rundt omkring begravet i sandet!

 

Jørgen B. Hansen, Helsinge


 

Radikal forargelse

De Radikales Morten Østergaard er forarget over tonen i debatten. Især den, der fandt sted torsdag den 22/9 i DR 2’s debatprogram med Clement Kjersgaard. ” Jeg har aldrig oplevet noget lignende” – siger han nu, Morten Østergaard.

 

Jeg har nu heller aldrig oplevet noget lignende her på det sidste fra den virkelige verden med bilafbrændinger, stenkast fra motorvejsbroer og hvad der ellers udgår fra den kant af hadrelateret kriminalitet rettet mod alt dansk og danskerne.

 

Radikal forargelse gælder åbenbart ikke, når danske bilister og deres familier forsøges slås ihjel med tunge sten fra motorvejsbroer, eller når gaderne over det ganske land står i flammer. Her tav man.

 

Jo, i guder, hvor er radikal forargelse virkelig til at tage at føle på!

 

Steffen Rasmussen


 

Politikerlede

Folketingets medlemmer kan mere end almindelige danskere, vi ved hvordan man jagter syge danskere, for de skal på arbejdsmarkedet hurtigst muligt, efter sygdom.

 

Et eksempel:  Min bror blev opereret i begge skuldre, inden han var blevet helt raskmeldt, skulle han i arbejdsprøvning på den selvsamme skraldevogn, som han var blevet sygemeldt fra. Lægerne anbefalede at han fik andet arbejde, der ikke var så hårdt, men det overhørte kommunen, 4 dage efter gik han hjem med voldsomme smerter.

 

Maja Panduro er lang-tids sygemeldt fra folketinget, hvorfor er hun ikke sat i arbejdsprøvning?

 

Nu er hun rejst på ferie i ud til Østen. En almindelig dansker ville være social bedrager i sådan et tilfælde.

 

Politikerne forstår ikke, at vi lider af politikerlede, når en selvsamme politiker, har været med til at lave socialloven i den tidligere regering.

 

Ejvind Brinck


 

DR K Klassisk – lørdag formiddag

Den danske sang – de ti sange som havde fået højest lytteropbakning – sluttende af med: ” I Danmark  er jeg født”.

 

En fantastisk smuk oplevelse og tak til Danmarks Radio fordi man ønsker at bevare den danske sangskat. Det er berigende at opleve en udsendelse som denne midt i de daglige desværre nedslående begivenheder der hærger vort land.

 

Den danske kultur har trange kår for tiden, men lad os værne om den, for det er den værd. Det er næsten for sent – men ikke helt!

 

Jørgen Bæk


 

Dagens store mediemanipulation

TV2 News annoncerer med bulder og brag, at antallet af asylansøgere ankommet over Middelhavet til Grækenland er faldet med 97% i forhold til samme periode sidste år. Underforstået en løftet pegefinger om, at nu skal alle vi, der er mod den vilde indvandring af horderne fra Mellemøsten og Afrika, nu bare holde vores mund.

 

Et øjeblik efter løber der hen over “seneste nyt” en oplysning om, at der til Italien er kommet mange flere “flygtninge” end samme periode sidste år. Ikke helt så meget bulder og brag.

 

At de ikke skammer sig på TV2. Løgne, svindel manipulation og andre modbydeligheder er nu daglig udsendelse fra Tv-stationen (og i øvrigt også fra DR, de trykte og de andre elektroniske medier). Nu må alle tilskud fra det offentlige til samtlige medier standses, således at de, der vil fyldes med løgnene selv kan betale for at få dem serveret og vi andre kan slippe. Så er det op til medierne selv at gøre sig læseværdige m.v. hos borgerne.

 

Jeg håber de politiske partier – alle sammen – kan enes om en ny måde for tilladelse af mediernes handlemåder. Men det er nok et lønligt håb da de fleste politikere er med på samme galej som mediernes løgnehistorier.

 

Lene Andersen


 

Så blev det KBs og Dalby GFs tur

Kolding Boldklub og Dalby GF har længe haft uværdige forhold. KB’s omklædningsfaciliteter skulle have været fornyet for rigtig mange år siden.

 

Sidste år afsatte byrådet 2,5 millioner kr. til formålet. Forventningen var at DBU ville stille med de resterende 2,5 millioner kr. Det er bare ikke sket og derfor foreslog Dansk Folkeparti, at de sidste penge blev bevilget ved budgetforhandlinger for 2017. Det lykkes at få et enigt Byråd til at bakke op og derfor kan der nu omsider komme gang i byggeriet ved KB næste år.

 

Dalby GF har både meget nedslidte omklædningsfaciliteter og meget dårlige klubfaciliteter. Derfor var det også et stort ønske for Dansk Folkeparti, at de også blev tilgodeset. Det lykkedes også. Der er afsat penge til skoleudvidelser i Dalby og Vonsild i årene 2018-2020 og det afsatte beløb skal også sikre nye omklædnings- og klubfaciliteter til Dalby GF.

 

Det er på høje tid, men godt det omsider bliver en realitet.

 

Søren Rasmussen DF, medlem af Fritids- og idrætsudvalget i Kolding Kommune.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…