Video: Terroristen fra London spillede uskyldig engel – og alle de politisk korrekte hoppede i med begge ben

Historien om den islamiske terrorist fra London Bridge er en opvisning i naivitet, ligegyldighed og kynisme i forhold til indvandringens konsekvenser.

 

“Jeg er født og opvokset i England”, siger Usman Khan på et klip fra BBC i 2008. Og det formodes at være den samme Usman Khan som ham der i 2019 myrdede to mennesker i terror.

 

Det var på det tidspunk alle ved deres fulde fem kunne se, at der var en indvandring til Europa som intet vesteuropæisk land kunne rumme uden at sætte sin egen kultur og velfærd over styr.

 

Men alligevel skulle man dengang hører, at indvandrernes store flertal ville blive integrerede – og hvis de ikke blev det, så blev deres børn, der var født i England, det i hvert fald. Som Usman Khan? Og som alle dem, der i undersøgelser siger, at de sætter sharia over demokratiet?

 

“Jeg er ikke terrorist”, siger Usman Khan også på BBC og spiller offer. “Det er frygteligt med de etiketter, man sætter på os”. For eksempel som terrorist.

 

To år efter blev han afsløret i at danne en islamisk terrorcelle sammen med otte andre. En celle der havde tråde til Al-Queda.

 

Han blev dømt for at planlægge terror. Først livsvarigt. Det blev ændret til 16 år. Hvorfor det?

 

Vi har hørt om stribevis af terrorister, der blev kaldt flinke og høflige. Da en somalier brød ind til tegneren Kurt Westergaard for at dræbe ham med en økse, sagde en fra nabolaget: “Han var ellers så sød.

 

Usman Khan må også have opført sig rigtig pænt.

 

Han skrev også et brev fra fængslet til myndighederne. Her bad han om at komme på et exitprogram eller rehabiliteringsprogram. (ITV)

 

Vi ved ikke om brevet gjorde indtryk, eller om man blot fulgte de gængse regler for løsladelse.

 

I hvert fald blev Usman Khan prøveløsladt med fodlænke allerede efter otte år. Det var i december for et år siden.

 

Da han åbenbart fortsat opførte sig pænt på overfladen, blev han inviteret med til en rehabiliteringskonference den 29. december.

 

Denne lejlighed benyttede han til at gå ud af døren og hen på London Bridge med to knive – den ene var tapet til hans hånd. Her myrdede han to og sårede tre andre.

 

På trods af, at han havde fodlænke på, så var der tilsyneladende ingen, der holdt øje med ham.

 

Nu er der så stor debat om regler for løsladelse af terrorister. Men det vil ikke betyde alverden, at terrorister afsoner hele fængselsstraffen.

 

Det ville blot betyde, at Usman Khan ville kunne have begået terror otte år senere.

 

Selvfølgelig virker længere straffe, mere politi, mere overvågning.

 

Men Usman Khan og hans terrorcelle var fundamentalistiske muslimer. De fulgte Koranen, som fortæller, at Allah står over alle guder, og at islam over alle religioner og verdslige love.

 

Islam er en totalitær politik og ideologi for hele samfundets indretning og menneskers adfærd.

 

Det var det Usman Khan og de otte andre islamister kæmpede for. Khan er død. Men seks andre er tilsyneladende sluppet løs af det naive, politisk korrekte eller kyniske britiske samfund.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…