Indlæg fra læserne 15. januar: Den danske sang # Dårligt opdragede børn og unge

Den danske sang

Af Hugo Reimers

 

I aften lyttede jeg med en blanding af sentimental fædrelands-kærlighed, og vemod, til en serie af danske sange fra vort lands “guldalder” og herunder specielt Kai Hoffmann’s “Den danske sang er en ung blond pige der går og nynner i Danmarks hus…” og  derpå kom i´hu hvorledes ledelsen af ”Danmarks Business School” for nyligt gav en indvandret studerende medhold i at slette denne sang af skolens pepertoire fordi teksten var diskriminerende!

 

Med nogen sarkasme kunne man måske så have foreslået denne hensynsfulde leder – samt hans ligesindede – at de i betragtning af nye tider ændrede teksten en smule derhen at: “Den danske sang var en ung blond pige der gik og nynnede i Danmarks hus….” Det kunne måske så tilfredsstille den tilflyttede studerendes sårede følelser, men – kære politikere og naive meningsdannere – på bekostning af vor kultur og traditioner.


 

Dårligt opdragede børn og unge

Af Margith Ulstrup

 

De fleste danske forældre vil tage en alvorlig snak med deres børn, hvis de opfører sig
utilstedeligt. Det gør muslimer og afrikanere oftest ikke. De tager deres afkom i forsvar, skylder skylden
på andre, stiller sig selv og deres afkom i offerrollen.

Det er de andres skyld, ja sågar har jeg på en skole oplevet en far og storebror ankomme og overfalde en 13 årig dreng, banke ham og smide rundt med ham, fordi han øjensynlig skulle have fornærmet deres datter/ søster. Ikke nok med det.Der fortsætter en forfølgelse, chikane, ja, enddog alvorlige trusler fra ” brødre”, fædre, fætre i en uendelighed. Uoverensstemmelser løses i denne kultur med trusler, vold i flok. Hvordan skal børn/ unge få en ordentlig opførsel, hvis forældrene/ voksne holder hånden over dem uanset hvad?

Det er håbløst. Derfor har vi horder af uopdragne, larmende, truende ballademagere/ kriminelle i
disse skodmiljøer og ingen tør røre ved det, netop af frygt for “straf” fra horderne. Det bliver
bare værre og værre.

I lørdags var jeg i et supermarked ved 20-tiden. Ved kassen sad en arabisk udseende ung mand og omkring stod 5 arabisk/afrikansk udseende drenge på 12-14 år. De larmede, råbte på arabisk, grinede og tumlede rundt. Kassedrengen sad rolig, smilede stort og turde ikke gribe ind( han er bekendt at disse skiderikker) jeg stod afventende og ville ikke gå til kassen, før de havde fjernet sig. Endelig trak de sig lidt, hen til bland selv slik, hvor de forsynede sig i stor stil, løb frem og tilbage i butikken, ind mellem kasserne og hærgede, mens de stadig vendte tilbage til slik-oasen og forsynede sig. Jeg var rasende, men turde jo heller ikke lægge mig ud med dem. Sådan er det dagligdag i DK. Disse møgunger er uden hæmninger og ingen tør/vil stoppe dem.

Det var mit udslip!

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…