Indlæg fra læserne 12. november: Nationalt selvmord

Nationalt selvmord

Af Visti Christensen

 

Vesten og Europa er i knæ. Muslimsk kultur misbruger demokratiet og opløser det indefra. Vi er åndeligt døve og blinde og lader det ske. 

 

Vi skyder os selv i foden, lader velfærdsgoder, tillid og sammenhængskraft komme de folk til gode, som lever efter uhæderlige principper. 

 

Vi fastholder kulturkristne grundprincipper for levemåde, socialhjælp og menneskesyn, og lader det komme nassere heraf til gode.

V

i overser ganske, at dette indirekte er leflen for muslimsk kultur, hvis mål er demokratiets endeligt og alle de ”vantros” tilintetgørelse.

 

Sverige er hårdest ramt. BT skriver 5/11, om 6 muslimske mænd, der dømtes for at være fjender af staten, hæleri og svindel med friskolepenge.

 

Mændene er fra Mellemøsten og Tjetjenien, og tre af dem er imamer, hvis ”menigheder” radikaliseres og opfordres til at støtte Islamisk Stat. 

 

Nu er fængselsopholdet overstået, og de skal udvises. Det vil de ikke. De siger, at de risikerer tortur eller dødsstraf i deres hjemlande.

 

Og da man vil, at svenske love og internationale konventioner skal overholdes, får de lov at blive, mod jævnligt at kontakte politiet.

 

En af dem, imam Abo Raad i Gävle, anses af terroreksperter for aktiv i ekstreme miljøer, der rekrutterer og financierer islamister.

 

To andre imamer har ”menigheder” i Västerås og Umeå. 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…