Indvandrernes interne voldsopgør flytter nu ud på gaden blandt børnefamilier på lørdagsindkøb

Kerteminde midtby blev lørdag ved middagstid forvandlet til en skueplads for ekstremt voldelige indvandrere fra Mellemøsten.

 

På Langegade, i krydset ved Præstegade blev en 26-årig syrer først kørt ned. Da han var nedlagt stiger 4 mænd ud af bilen og tildeler ham adskillige skader med slagvåben og knive. Herefter kører de væk.

 

Et vidne der befandt sig indenfor i en boghandel fortæller:

 

”Det var så frygteligt at høre på. I starten troede jeg, det var skateboards, der kørte på fortovet. Men så var det lyden af, at de slog ham i hovedet og på kroppen med køller. Der var blod over det hele.” (Dagens)

 

Ifølge fyens.dk skabte overfaldet rædsel blandt de mange børnefamilier, unge og ældre, der var på shoppetur i Langegade.

 

Den 26-årige syrer fik talrige slag med køller samt knivstik på kroppen og i hovedet – blandt andet et to centimeter langt snitsår i maven, et fire centimeter bredt snitsår ved den ene kæbe samt diverse andre snitsår og derudover mulige ansigtsfrakturer og flere skader efter slag.

 

Der skulle tages hævn

Den 26-årige syrer havde tidligere på ugen, overfaldet sin forhenværende kone på dennes sprogskole. Kvinden blev efterfølgende kørt på hospitalet og opereret. Det er uvist om de 4 overfaldsmænd er i familie med kvinden.

 

Fyens politi har anholdt 3 af mændene, de er nu varetægtsfængslet i 4 uger.  To mænd, en 30-årig og en 44-årig er begge fra Syrien. Den tredje anholdte er 38 år, der er ingen oplysninger om hans nationalitet. Den fjerde mand er stadig på fri fod.

 

De anholdte kan forvente, at blive sigtet for legemsangreb af særlig farlig karakter. Straframmen er op til 6 års fængsel.

 

Det er uvist hvor længe de syriske mænd har opholdt sig i Danmark, men de lever åbenbart som om de stadig befandt sig hjemme i Mellemøsten.

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

 

Overfaldet er meget sigende for, hvad der er er ved at ske i Danmark i takt med den voldsomme og stadigt stigende strøm af flygtninge og migranter fra Mellemøsten og andre ikke-vestlige og overvejende muslimske lande.

 

Indvandrernes interne opgør, det være sig bande- som æresrelaterede familiekonflikter udspiller sig oftest i de parallelsamfund, hvor de som regel bor. Men jo flere som kommer til Danmark og bliver bosat over hele landet, jo oftere vil borgerne opleve at være på det forkerte sted, mens de mindst har regnet med det.

 

Mange børnefamilier, unge og ældre, der var på shoppetur i Langegade var rædselsslagne. Det kan man ærlig talt godt forstå. Og underviserne og de andre udlændinge, der befandt sig på sprogskole om onsdagen, da den syriske kvinde blev slået ned, er sikkert også blevet chokerede.

 

Mandag blev gæsterne på en cafe udsat for lignende chokerede oplevelser midt i cafelatten.

 

Ledte efter en

To mænd i sort arbejdstøj og med knive i hænderne kom ind på cafe Diget i Glostrup. De ledte angiveligt efter en person som de havde et udestående med. De to mænd fandt ikke den pågældende på cafeen, men det forhindrede ikke de to mænd i at true cafegæsterne. (Lokalavisen)

 

Læs også
DA: Kommuner kan spare millioner ved færre indvandrere på offentlig forsørgelse

Man må formode, at når to mænd kommer ind på en cafe med våben, og truer med dem, så kunne der være sket noget alvorligt, hvis de havde fundet den, de ledte efter.

 

De to gerningsmænd beskrives som:

A: Mand med mellemøstligt udseende, 26-27 år, 190 cm. høj med en spinkel kropsbygning, brunt, kort hår og et kort, trimmet fuldskæg. Han var iført en sort kasket med gult logo, en sort arbejdsjakke og sorte arbejdsbukser med lommer til værktøj. Han talte godt dansk med en smule accent.

 

B: Mand med mellemøstligt udseende, 35-36 år, 180 cm. høj, kraftig kropsbygning med sort, meget kort hår og langt fuldskæg. Han var iført en sort arbejdsjakke og sorte arbejdsbukser med værktøj i lommerne. Han talte tyrkisk.

 

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelser i dagtimer på hverdage rettes til Lokal Efterforskning Øst på telefon 72 58 79 66, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

 

Stukket i maven tæt på strøget

I skrivende stund jagter Københavns politi to gerningsmænd, der sent onsdag eftermiddag stak en 22-årig mand ned i Jorcks Passage tæt på gågaden i det indre København.

 

Læs også
Ved dette valg står Danmark over for to store kriser: ændringen af befolkningen og klimakrisen – men kun den sidste omtales

“Den ene gerningsmand holder den 22-årige, mens den anden stikker ham,” siger Kenneth Jensen fra Københavns politi. Den 22-årige meldes uden for livsfare. (Tv 2)

 

Stort set hver dag, er det meldinger om alle mulige forskellige typer kriminalitet – overfald, indbrud, tricktyverier, butikstyveri, trusler, bandeoptøjer, voldtægtsforsøg, stenkast mod offentlig myndighed osv.osv.

 

Lille fredelig Danmark er fortid, og de seneste tal for voldskriminalitet viste, at det bliver værre og værre. (DKA 18.4)

 

Gerningsmændene der stak den 22-årige ned i Jorcks Passage beskrives som:

 

Den ene gerningsmand beskrives som 18-20 år, 180 centimeter høj, mulat og iført mørkt tøj. Den anden gerningsmand beskrives som 18-20 år og 170 centimeter høj.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…