Han troede, det var en fremmedfjendsk løgn, at der var områder i Europa, hvor politiet ikke kunne komme – men så besøgte han selv Sverige

Amerikanerne forestiller sig ikke, at der er 30-40 indvandrertætte områder i Sverige hvor politiet totalt har mistet grebet.

 

Store boligområder og bydele hvor kriminelle bander udspiller en dødelig kamp om narko- og våbenmarkedet. Parallelsamfund hvor islamister opfordrer unge muslimer til at vende det svenske samfund ryggen. Offentlige rum hvor journalister og fotografer ikke kan bevæge sig frit pga trusler fra voldsparate unge mænd.

 

Amerikanerne bliver tilsyneladende fortalt, at tale om såkaldte no-go-zoner blot er ondsindet propaganda fra fremmedfjendske racister.

 

Den amerikanske journalist og mediamand Ami Horowitz besøgte for nylig det multikulturelle svenske paradis.

 

-Der er 30-40 no-go-zones hvor politiet ikke følger efter nogen. For fem år siden var der måske skyderi og vold en gang om måneden eller med måneders mellem. Nu er det hver dag. Det er stater i staten,” fortæller Ami Horowitz en tilsyneladende meget overrasket studievært.

 

-Her i USA får vi fortalt, at alt går fint i Europa. Vi ved at der er isolerede tilfælde af kultursammenstød, men vi ved ikke at der er 30-40 no-go-zones et sted som Sverige. Hvad sker der, hvorfor får vi ikke hele historien?”, siger studieværten.

 

-Sverige har gjort et stort arbejde for at skjule det. Fx har der været mange seksuelle overgreb begået af grupper af mænd på musikfestivaler. Myndigheder har gjort deres bedste for at skjule det, men fordi der var så mange ofre lykkedes det ikke. Det er ligesom overgrebene i Tyskland nytårsaften, hvor myndighederne også forsøgte at skjule det. Man gør også alt for at skjule gerningsmændenes etnisitet, fortæller Horowitz.

 

-Jamen hvad siger svenskerne? spørger studieværten.

 

-De er ikke vikinger. De er væk. Svenskerne er søde mennesker der gerne vil hjælpe. Men hvis man taler om gerningsmændenes etnicitet, får man at vide, at det er racistisk at tale om det, forklarer Horowitz.

 

-Det er da helt utroligt. Jeg er virkelig chokeret, siger studieværten.

 

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

Ami Horowitz havde et filmhold med, da han besøgte en af Sveriges no-go-zoner. Filmholdet blev truet ud af parallelsamfundet, nu arbejder de på at færdiggøre en video om besøget.

 

For ikke så længe siden lavede Tv programmet 60minutes et lignende besøg i Rinkeby. De havde samme oplevelse som Ami Horowitz. Læs mere her og her.

 

Se Ami Horowitz i studiet:

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…