”Værre end Somalia, Syrien og Irak”, mener australsk Tv-hold, da maskerede unge mænd smed dem ud af indvandreghetto

TV-hold ville skildre livet i en indvandreghetto – så fik de at mærke på deres egen krop, hvor slemt det stod til.

 

Stockholm-forstaden Rinkeby styres af kriminelle indvandrerbander og de tillader ikke, at der laves tv-optagelser i deres område. Det fik et Tv-hold fra Channel 9 i Australien at føle.

 

Tv-holdet var endt i det indvandrertætte Rinkeby, i forbindelse med et program om folkevandringen/den europæiske flygtningekrise. De var på arbejde for det verdenskendte tvprogram 60 Minutes, og Tv-holdet havde den svensk journalist Jan Sjunnesson med sig til Rinkeby.

 

Men Tv-holdet nåede ikke at lave mange optagelser før de måtte tilkalde politiet som mødte frem med 6 betjente. Herefter kunne de interviewe tilfældige forbipasserende, men pludselig sætter en afrikansk udseende mand en bil i gang og kørte målrettet efter kameramanden, som får den ene fod kørt over.

 

Heldigvis brækkede kameramanden ikke foden, så optagelserne kunne fortsætte. Men på et tidspunkt forsvinder politiet mens Tv-holdet befinder sig i centrum af bydelen, og så går det pludseligt stærkt.

 

Tv-holdet omringes af truende maskerede mænd som kaster en flaske efter kameraet og angriber flere personer. En fotograf får en knytnæve på kæben og en anden får slået en tand ud. Herefter beslutter Tv-holdet at køre ud af Rinkeby og tilbage til hotellet for at komme sig.

 

Tv-holdet bestod af Journalist Liz hayes, en producer, en kameramand og tre fotografer.

 

Ifølge Jan Sjunnesson har Tv-holdet aldrig oplevet noget lignende.

 

”De fortalte mig, at de har været i Somalia, Syrien og Irak. Men de havde aldrig oplevet noget lignende der,” siger Jan Sjunnesen. (Ekstra Bladet)

 

Channel Nine bekræfter episoden, og oplyser at alle har det godt.

 

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

Ifølge The Local har svensk politi droppet at efterforske sagen om kameramanden som fik kørt sin fod over. Politiet oplyser, at de ikke har modtaget nogen anmeldelser om overfaldet på Tv-holdet efter at politiet forsvandt.

 

Stor opstandelse pga samarbejde med Avpixlat

Tv-holdet fra Channel Nine samarbejdede med Jan Sjunnesson fra den svenske netavis Avpixlat, men det er åbenbart faldet mange for brystet.

 

Folk spørger fx om Channel Nine var klar over hvad Avpixlat står for. Man må sige det er besynderligt, at nedgøre Avpixlat i stedet for at debattere sagen, at et område som Rinkeby er styret af kriminelle indvandrere.

 

Sveriges no-go zoner

90 procent af beboerne i Rinkeby er af udenlandsk herkomst. Rinkeby er et af de områder i Sverige som er ude af myndighedernes kontrol. Læs mere her.

 

Kilde: AvpixlatSpeisa.

 

Læs også
Chok i Holland: Mange politifolk med indvandrerbaggrund er stærkt involveret i kriminel aktivitet
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…