Mange kvinder lider under sharia, selv om de bor i Storbritannien – de, der skal hjælpe dem, tier af frygt for at blive kaldt racist

Myndighedernes skandaløse svigt i Rotherham

I takt med den muslimske indvandring fra tredieverdenslande til Storbritannien er der opstået parallelsamfund, hvor britisk lov ikke opretholdes. Frygten for at blive beskyldt for racisme har for de ansvarlige britiske myndigheder vejet tungere end hensynet til ofrene for seksuelle overgreb og sharia styre.

 

Et særligt grelt eksempel er sexovergrebene i Rotherham.  I løbet af årene 1997-2013 blev mindst 1400 mindreårige piger misbrugt. En parlamentsrapport fra 2013 fastslog, at 89% af de dømte gerningsmænd var muslimer; ofte af pakistansk oprindelse. De var ofte respekterede familiefædre fra muslimske samfund, der dækkede over overgrebene. De pakistanske banders seksuelle overgreb og sexslaveri er beskrevet i en rapport fra Law and Freedom Foundation.

 

Embedsmænd fik at vide, at de skulle nedtone “den etniske dimension”. De fleste af ofrene var britiske piger, og nogle af gerningsmændene omtalte dem som “white trash”. Pigerne og deres familier mærkede ikke kun racismen fra disse gerningsmænd, men også fra de lokale myndigheder og politiet, der lod stå til og i flere tilfælde antydede over for ofrene, at de selv var skyld i overgrebene.

 

Forskeren Adele Gladman forsøgte tilbage i 2002 at gøre opmærksom på overgrebene, men hendes rapport blev aldrig publiceret, forskningsmateriale forsvandt på mystisk vis, og byrådet forsøgte at miskreditere hende. Som følge af hendes ubekvemme forskningsresultater sendte en embedsmand hende på et 2-dages kursus i etnicitet og mangfoldighed.

 

Nu hvor offentligheden har fået kendskab til overgrebene og myndighedernes svigt, har fordømmelsen været massiv. Den muslimske ungdomsorganisation ‘British Muslim Youth’ opfatter imidlertid afdækningen af overgrebene som en forfølgelse af muslimer generelt, og de opfordrer nu deres trosfæller til at boycotte politiet  på grund af den vedvarende “marginalisering og dehumanisering” af muslimer.

 

Debat i Overhuset om kvindelige ofre for sharia i Storbritannien

Caroline Cox er leder af en humanitær hjælpeorganisation, baronesse og medlem af det britiske Overhus. Forleden talte hun i Overhuset om behovet for, at staten gør mere for at beskytte de muslimske kvinder, der lever under parallelsamfundenes sharia styre.

 

At Storbritannien svigter dem udtrykkes af en kvinde, der udtalte følgende til Cox: “Jeg føler mig forrådt af Storbritannien. Jeg kom her for at komme væk fra dette, og situationen er værre her end i det land, jeg flygtede fra”.

 

Ifølge Caroline Cox er der i dag omkring 100.000 par i Storbritannien, der er islamisk gift uden at have indgået et lovformeligt ægteskab i henhold til britisk lov med dertilhørende retsbeskyttelse. Polygami og skilsmisser er fremherskende, og nogle mænd har op til tyve børn hver.

 

Caroline Cox nævnte en 63-årig mand, der blev lovet 10.000 pund, hvis han lod sin 23-årige kone blive gift med en pakistansk mand, der derved ville kunne få visum til Storbritannien. Som led i dette arrangement forlangte den 63-årige, at lægen skulle genskabe kvindens jomfruhinde. Lægen nægtede, til mandens store vrede.

 

Læs også
“Forfølgelse af kristne er næsten på folkemordsniveau” – politisk korrekte politikere og medier gør ingenting

Cox fortalte også om en muslimsk kvinde, der udholdt et voldeligt ægteskab, fordi hun frygtede udstødelse fra det muslimske samfund ved en skilsmisse mere end mandens vold. Manden lod sig dog skille fra hende under sharia loven, da han ikke opnåede visum til Storbritannien. Dette skete ved, at han sendte hende en seddel med ordene “Jeg skilles fra dig” gentaget tre gange.

 

Mere kræves der ikke for at blive skilt under sharia, hvis man er mand.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…