Så modbydelig kan politisk korrekthed være: Lauras pakistanske sexmisbrugere blev skånet af myndighederne

tidligere dømte (Arkivfoto: Politiet)

Den Korte Avis berettede i går om en forfærdende skandale, der netop er blevet afsløret i Storbritannien.

 

Gennem 16 år, fra 1997 til 2013, er mindst 1400 mindreårige børn blevet brutalt sexmisbrugt i byen Rotherham. Der er nu fremlagt en rapport om sagen med en sønderlemmende kritik af myndighederne.

 

Blandt andet beskyldes de for at forsøge at skjule de mange sager, hvor pakistanske mænd voldtog og pinte piger helt ned til 11 års alderen og solgte dem som sexslaver.

 

Ifølge rapporten var en væsentlig årsag til myndighedernes svigt af de stakkels piger, at man jo nødig ville beskyldes for at være racist!

 

Disse myndighedspersoner satte altså deres egen politiske korrekthed højere end hensynet til nogle ekstremt sårbare unge mennesker, der havde behov for deres beskyttelse.

 

Laura Wilson

Et af ofrene var Laura Wilson.

 

Gennem seks år havde myndighederne vidst, at hun blev mishandlet og misbrugt af ”asiatiske bander”. Men først da hun blev slået ihjel, reagerede man. Det fik kæmpeskandalen i Rotherham til at rulle. I første omgang blev fem unge pakistanere i 2010 idømt lange fængselsstraffe.

 

For hver ny oplysning, der kommer frem, bliver sagen blot mere og mere afskyelig.

 

Den ny rapport om skandalen slår fast, at hele tre rapporter i perioden 2002-2006 med al ønskelig tydelighed fortalte om de frygtelige tilstande i Rotherham. Det står ligeledes klart, at mere end en tredjedel af de sager, som nu oprulles, var kendte af myndighederne. Men de undlod at gribe ind.

 

Racisme-kortet

Læs også
Canadas premierminister Trudeau – et farligt fjols

Den ny rapports forfatter, professor Alexis Jay, slår blandt andet fast:

 

Frygten for at blive beskyldt for racisme holdt myndighederne fra at gå for langt ind i sagerne. Samtidig fik embedsmænd klare instrukser om, at de skulle nedtone ”den etniske dimension” i disse forbrydelser. Altså lade være med at fortælle, at de fleste gerningsmænd var pakistanere.

 

Dermed blev offentlighed og politikere aldrig oplyst om, hvad det var for et kriminelt miljø, man havde med at gøre. Og værst af alt: Sagerne blev ikke ordentligt efterforsket, og pigerne fik ikke den nødvendige hjælp.

 

Så misbruget fortsatte ufortrødent. Pigerne blev systematisk udsat for voldtægter under påvirkning af alkohol og stoffer. Hvis de ikke makkede ret, blev de banket eller truet med at blive overhældt med benzin og antændt. De blev også solgt til mænd i andre byer.

 

Alexis Jay peger på, at politiet i en række tilfælde anklagede ofrene og deres familier for at være skyld i problemerne. Holdningen til pigerne var, at de selv var ude om det og ikke var værd at beskytte.

 

To fædre, der forsøgte at få deres døtre ud af forbrydernes klør, oplevede i stedet, at de selv blev arresteret.

 

Læs også
De politisk korrekte begynder at bruge racistiske begreber i debatten om udlændingepolitik – det har sin specielle forklaring

Men her behøvede politiet jo heller ikke at bekymre sig om politisk korrekthed og racisme. For de fleste af ofrene var hvide. ”Hvidt rak” (”white trash”), som nogle af gerningsmændene kaldte dem.

 

Laura gik til familierne

En af dem var Laura Wilson. Allerede da hun var11 år, fik socialforvaltningen informationer om, at nogle voksne pakistanere var ude efter at gøre hende til deres sexslave.

 

Siden var hun adskillige gange i kontakt med myndighederne, men de forspildte alle muligheder for at beskytte hende. Så hun blev løbende udsat for brutalt sexmisbrug, og hvad der i øvrigt fulgte med.

 

Da Laura var 16 år, fik hun et barn med den gifte 20-årige Ishaq Hussain, som han ikke ville kendes ved. Året efter havde hun omgang med Hussains ven, den 18-årige Ashtiaq Asghar.

 

Da Laura i oktober 2010 fortalte Hussain og Asghars familier om hendes seksuelle forhold til de to mænd, blev Asghar rasende. Han SMS’ede til Hussain: “Jeg har en mission at udføre ” og “Jeg vil sende den kuffar (vantro) kælling direkte i Helvede”.

 

Han tog hende ned til South Yorkshire kanalen, dolkede hende adskillige gange og holdt hendes hoved under vandet, mens hun kæmpede for sit liv til det sidste.

Læs også
Politiet understreger, at to kriminelle er ”pæredanske” – men når de kriminelle er indvandrere, skal der ikke tales om det

 

Det hed sig, at hun havde krænket familiens ære.

 

Asghar fik en livstidsdom for mordet.

 

 

Politisk korrekte sorte streger

I 2012 – to år efter hendes død – offentliggjorde kommunalbestyrelsens børneråd en ærlig og redelig gennemgang af Lauras sag. Men også denne rapport fik de lokale magthaveres politiske korrekthed at føle. Flere passager i rapporten blev streget over med sort.

 

Det gjaldt for eksempel en omtale af, at hun specielt var et offer for ”asiatiske mænd”. Det måtte ikke frem.

 

Det blev ligeledes streget over, at Laura var omtalt i en politiefterforskning i 2009, der førte til en dom mod fem pakistanske mænd for sexforbrydelser mod tre mindreårige piger. Også det var tabu.

Læs også
Motionscyklist fandt pose i skoven: ”Da jeg så, hvad der var i posen, hoppede jeg tilbage” – og så skyndte han sig at ringe til politiet

 

Rapporten fortalte desuden, at Laura som 10-årig havde en veninde, der tilsyneladende var blevet involveret i seksuel udnyttelse. Men fortsættelsen blev streget over: ”… med særlig henvisning til asiatiske mænd”. Væk med det.

 

Når denne politisk korrekte censur har kunnet afsløres, er det, fordi den oprindelige udgave af rapporten er sluppet ud.

 

Blev kaldt både løgner og racist

Journalisten Sue Reid fra Daily Mail har beskrevet disse problemer gennem en årrække, hvilket har indbragt hende beskyldninger for at være både løgner og racist.

 

Hun forklarer sumpen af fortielser og svigt med det moderne Storbritanniens ”politisk korrekte kultur”. Politi, lokalpolitikere og sociale embedsmænd er rædselsslagne for at blive anklaget for racisme, hvis de peger på forbrydelser med særlig forbindelse til indvandrermiljøer.

 

Sue Reid gør samtidig opmærksom på, at en af dem, der gik til kamp mod disse sexforbrydelser, var en pakistaner, Mohammed Shafiq.

 

Læs også
17-årig afrikaner anholdt efter bandekrig i Gråsten: ”Fucking racister så langt ude på landet”

Travlt ved håndvasken

De politisk korrekte, der svigtede børnene så grusomt, har nu travlt ved håndvasken.

 

Og pigerne? Mange af dem er endt som menneskelige vrag. Hvis de da ikke er blevet myrdet som Laura Wilson.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…