Israel kan ikke opnå fred ved at give araberne jord

Først, lad os lige huske tallene:

 

Jødedom: 13 mio. mennesker i verden.

Islam: 1,6 milliarder mennesker i verden.

Israel: 8 mio. beboere (hvoraf kun 6 mio. er jøder).

Arabisk verden: 300 mio. beboere.

Antal muslimske lande som er medlemmer af FN: 56.

Antal Jødiske lande medlem af FN: 1.

 

Det store problem i verden er, at én jødisk stat (Israel, i rødt i billedet) træder ind på Islams jord (det grønne på samme billede).

 

Den løsning som USA, EU, Danmark, FN og andre sætter frem er: At bede Israel om at lave nogen “territoriale aftaler” for at få fred. Oversat på godt dansk betyder det, at Israel giver noget jord til Palestinian Authority (PA) og til gengæld vil PA give fred til Israel.

 

Dette princip kunne se ud til, at være meget klogt og godt til at fremme fred i verden.

 

Kender vi andre eksempler på sådanne udvekslinger? Altså at udveksle jord for fred?

 

Ja!  Det gør vi.  Det var i 1938, hvor Hitler lovede samme fred til Tjekkoslovakiet, imod at han fik de tysktalende områder af Sudeterne. Har det fremmet fred i verden? Hvad mener du selv?

 

Lad os sige tingene lige ud og ærligt: At kræve jord for fred er et krigsultimatum. Det er IKKE et fredskompromis. Det er det samme som at sige: Giv mig jord, eller også får du krig!

Læs også
USA støtter Israel mod EU

 

Hvis Polen skulle have fulgt det princip, man nu kræver af Israel, skulle de have accepteret at holde op med at eksistere for at undgå krigen imod det daværende tyske nazistyre. For at undgå krig mod Nazi-Tyskland skulle  Sovjetunionen være gået med til at afgive hele dens vestlige del til Uralbjergene og selv beholde  steppene og Sibirien.

 

For at undgå krigen mod Japan skulle Kina have accepteret at blive annekteret af kejser Hiro-Hito.

 

Og lad os gå videre: For at undgå krigen mod Sovjetunionen burde den frie  verden have accepteret kommunismen. Og for at undgå krig imod de muslimske fundamentalister, burde vi vel allesammen acceptere at blive styret af Islam og betale skatten som de troløse skal give til muslimerne.

 

Danmark kunne lige så godt have givet Sønderjylland til Tyskerne i 1864, med en pæn rød sløjfe om i øvrigt, og Frankrig kunne ved samme lejlighed have givet Alsace og Lorraine til Tyskerne, når de nu også så gerne ville have det. Ville vi mon have undgået 1. verdenskrig, så?

 

Kort sagt, dette sludder med at udveksle “jord for fred” er kun en diplomatisk maske  for at retfærdiggøre en krig, som har været i gang siden 1948,  og som udelukkende har til formål at tilintetgøre Israel som Jødisk stat.

 

Cyril Malka, Haifa Israel

Læs også
Tre tidligere udenrigsministrer advarer mod Trumps plan for fred – men fortidens Mellemøstpolitik var dødsensfarlig
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…