Muslimsk march i Hamborg – det er en “magtdemonstration”, advarer stor tysk avis

Faximili BILD.de

En muslimsk organisation havde lørdag indkaldt til demonstration i Hamborg. Det var en protest mod afbrænding af Koranen.

 

De samlede 3.500 radikale muslimer. Den store tyske avis, BILD advarede i sin omtale: Det er en “magtdemonstration”.

 

Organisationen er ifølge avisen forbundet med den forbudte organisation Hizb ut-Tahrir, der går ind for et muslimsk verdensherredømme, kalifatet.

 

Denne muslimske organisation har tidligere indkaldt til blandt andet en antisemitiske march, hvor man så lange rækker af sortklædte mænd med militærudstyr, der råbte antisemitiske slagord. Se twittet i bunden af artiklen)

 

Demonstrationen mod koranafbrænding lørdag var også en opvisning i radikal islam.

 

De lader som om de protesterer mod had og hadefulde ytringer – med det er dem, der bringer hadefulde ytringer ud på vores gader!, skriver avisen BILD.

 

Avisen beskriver blandt andet, hvordan der fra scenen under demonstrationen blev fremvist løftet pegefinger. Det er det muslimske tegn Tawheed.

 

Begrebet er først og fremmest en understregning af, at Allah er én enhed, der står over alle andre, og dermed islams fornægtelse af kristendommens treenighedsforståelse hvor Gud, Jesus og Helligånden er sammenfaldende størrelser.

 

Kristendom opfattes på grund af treenigheden som blasfemi, og et udtryk for troen på flere guder, polyteisme. Og blasfemi skal ifølge islam bekæmpes og straffes hårdt.

 

Demonstrationen har fået flere til at advare mod den voksende radikale islamisme:

 

Gruppen ønsker at “håndhæve et samfund, der er absolut uforeneligt med vores demokrati,” siger talsmand Marco Haase fra Statskontoret for Grundlovens Beskyttelse til BILD.

 

“Arrangørerne er ikke optaget af ytringsfrihed eller religionsfrihed, men af ​​at sprede ekstremistiske ideer,” siger antisemitisme-officer Stefan Hensel fra Jødiske forbund til avisen.

 

Islamismeekspert Mina Ahadi advarer også: ”Der er for mange islamister i Tyskland, som arbejder meget effektivt. Sådanne sammenkomster er farlige.”

 

Men trods advarsler vokser tilslutningen del fundamentalistisk islam.

 

Demonstrationen lørdag i Hamborg samlede 3.500 støtter.

 

Ifølge oplysninger fra Statskontoret for Grundlovens Beskyttelse skulle der være omkring 360 tilhængere af Hitz ut-Tahrir i Hamborg i slutningen af ​​2022.

 

Omkring 1.755 personer skulle være islamister i bredere forstand. Heraf blev 1.100 klassificeret som voldelige islamister, skriver Welt

 

Og sådan vil det fortsætte, fordi man ikke erkende årsagen til problemet.

 

Islam er en lovreligion

Antallet af indvandrere og efterkommere fra ikke-vestlige muslimer lande fortsætter med at vokse i Tyskland og andre europæiske lande.

 

Og en stor del af indvandrerne og efterkommerne i de europæiske lande er reelt ikke integrerede. De er rettroende eller fundamentalistiske muslimer.

 

Rettroende muslimers grundværdier bygger på islam, og det har store konsekvenser for deres holdninger og adfærd.

 

Islam er nemlig ikke en religion i traditionel forstand. Islam er også en politisk ideologi. Det er en lovreligion, hvis love og regler for menneskers adfærd og samfundets indretning kommer direkte fra Allah.

 

Islam ser sig selv som stående over alle andre religioner og politiske systemer.

 

Hvis nogen fornærmer islam eller Koranen, er det en direkte fornærmelse af Allah.

 

Derfor reagerer mange muslimer så stærkt på koranafbrænding, Muhammed-tegninger og andre handlinger eller ytringer, der strider mod islam.

 

Og sådan vil det fortsætte, hvis vi ikke selv siger stop.

 

Her er det begyndende klarsynet i denne og andre af BILD’s artikel en lille opmuntring.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…