16-årig pige gruppevoldtaget af afghanere – voldtægtskultur fra den muslimske verden breder sig

Skærmprint/BILD/Youtube

Natten til sidste lørdag blev en tysk pige, der netop er fyldt 16 år, brutalt mishandlet og gruppevoldtaget gentagne gange af tre gerningsmænd på henholdsvis 18, 20 og 21 år. Det skete i byen Leer i delstaten Niedersachsen.

 

To syrere og en iraker sigtes for den bestialske forbrydelse.

 

Sagen har udløst chok og vrede i den tyske offentlighed. Vreden blev forstærket af, at den lokale anklagemyndighed i første omgang afviste at varetægtsfængsle de tre sigtede.

 

Lørdag morgen blev de anholdt, men så blev de sat på fri fod igen. Først tirsdag aften mente en dommer så alligevel, at de skulle varetægtsfængsles.

 

Imens gennemlevede pigen et rent helvede både fysisk og psykisk.

 

Næsten to gruppevoldtægter om dagen

Statsadvokaten taler om et særligt alvorligt tilfælde af voldtægt og legemsbeskadigelse.

 

Men gruppevoldtægter kan ikke længere regnes som en ekstrem undtagelse i Tyskland. De er ved at blive hverdagskost.

 

Det tyske forbundskriminalpoliti (Bundeskriminalamt) oplyser over for avisen BILD, at der sidste år blev registreret hele 704 sager vedrørende gruppevoldtægter. Altså i gennemsnit næsten to gruppevoldtægter om dagen!

 

Ifølge avisen har hver anden sigtede i sager om gruppevoldtægt ikke tysk statsborgerskab. Derudover lever der jo et meget stort antal indvandrere i Tyskland, som er blevet tilkendt tysk statsborgerskab. Herunder et ukendt antal, som har begået gruppevoldtægt.

 

Afghanere stærkt overrepræsenterede

BILD skriver: ”Hyppigt kommer mændene (de sigtede, DKA) fra islamiske lande: Afghanistan, Syrien, Irak.”

 

Avisen føjer til: ”I forhold til deres andel af befolkningen er især afghanere stærkt overrepræsenterede. I 2018 var 6 procent af de mænd, som blev sigtede for gruppevoldtægt, afghanere, selv om de kun udgjorde 0,3 procent af befolkningen.”

 

BILD skriver videre, at der er tale om ”frustrerede mænd fra muslimske lande, hvor kvinder betragtes som mindreværdige.”

 

Det typiske motiv til deres seksualforbrydelser beskrives således: ”egen seksuel tilfredsstillelse – og ydmygelse af offeret”. Gerningsmændenes ’viden’ om seksualitet i europæiske samfund er primært hentet fra voldsporno, hedder det.

 

Ifølge myndighederne begik de fleste af de afghanske sexforbrydere voldtægt, mens deres asylsag stadig var under behandling.

 

De vil hente langt flere afghanere til landet, men fortier deres voldskultur og kvindeforagt

Denne ekstreme voldskultur og kvindeforagt bliver i vidt omfang fortiet af de politisk korrekte kræfter. Det gælder ikke bare i Tyskland, men også i Danmark, hvor disse kredse  nu slår til lyd for, at vi skal tage imod langt flere afghanske migranter, fordi Taliban vinder frem i deres hjemland.

 

I det ekstremt politisk korrekte Tyskland er debatten om disse ting endnu mere fraværende end i danske medier. Her kan en dommer tilsyneladende knap nok finde ud af at varetægtsfængsle de unge muslimske indvandrere, der med deres gruppevoldtægt formentlig smadrede en kvindes liv.

 

I de tyske medier udløser en sag som denne først og fremmest … tavshed. Man vil nødigt tale om strømmen af gruppevoldtægter i landet. Og man vil endnu mere nødigt tale om disse forbrydelsers sammenhæng med en fuldstændig uansvarlig indvandringspolitik.

 

Befolkningen siger fra, men den politisk korrekte elite kører løs alligevel

Den tyske befolkning er utilfreds med indvandringspolitikken, hvilket for nylig blev dokumenteret i en opsigtsvækkende meningsmåling (se links nedenfor).

 

Men flertallet i den politisk korrekte elite vil hverken se eller høre.

 

Tilbage sidder ofrene. Herunder en 16-årig pige, der formentlig aldrig får et normalt liv tilbage efter det, hun blev udsat for.

https://www.bild.de/politik/kolumnen/kolumne/kommentar-aufklaerung-und-belehrung-77244160.bild.html

 

https://denkorteavis.dk/2021/nu-har-selv-de-politisk-korrekte-tyskere-faaet-nok-af-de-mange-ikke-vestlige-migranter-der-er-stroemmet-til-deres-land-en-laere-for-danmark/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…