Østrigs kansler Kurz tager hårdt opgør med politisk korrekt indvandringspolitik efter afghaneres voldtægt af 13-årig pige – hvad siger Mette F.?

Østrigs kansler, Sebastian Kurz

Politisk korrekte kredse bruger Talebans fremmarch i Afghanistan som argument for, at Danmark skal standse hjemsendelser af afviste afghanske asylansøgere – tværtimod skal vi tage imod flere. Samme argumentation finder man i andre europæiske lande.

 

Men denne tankegang afvises af Østrigs konservative forbundskansler Sebastian Kurz. Det sker i et opsigtsvækkende interview med den tyske avis BILD.

 

”Vi vil ganske givet fortsætte med at sende folk tilbage til Afghanistan. Vi kan ikke løse Afghanistans problemer ved, at Tyskland eller Østrig tager imod masser af mennesker, sådan som det skete i 2015.”

 

Kurz gør opmærksom på, at selv Tysklands kansler Angela Merkel ikke længere siger til migranter, der vil til Europa: I skal bare drage afsted, vi vil hilse jer velkommen og sørge for at give jer sikkerhed i Europa. Sådan som Merkel gjorde i 2015.

 

Som Kurz siger:

 

”I mellemtiden er det blevet almindelig kendt, at disse massive migrationsstrømme af mennesker fra helt andre kulturkredse (…) har ført til massive problemer i Europa. Prøv at se på sikkerhedssituationen i franske forstæder og på, hvad man oplever i Belgien og i andre lande, herunder Østrig.”

 

13-årig pige blev voldtaget og dræbt – man fandt hende op ad et træ

Den østrigske kansler henviser til et aktuelt eksempel, der har udløst chok og harme i Østrig. Sagen har været omtalt i Den Korte Avis, mens den i vidt omfang er blevet fortiet i de politisk korrekte medier herhjemme.

 

Kurz går lige til sagen:

 

”For kort tid siden bedøvede flere unge afghanske mænd en 13-årig (østrigsk) pige, hvorefter de voldtog hende, myrdede hende og smed hende til side som en eller anden ting.”

 

Den Korte Avis har berettet, hvordan den døde 13-årige pige blev fundet lænet op ad et træ. Kurz har følgende kommentar i interviewet:

 

”Man bør ikke begå den fejl at skære alle over en kam. Men det er en kendsgerning, at vi har massive problemer med mange, der er kommet fra Afghanistan, Tjetjenien og andre dele af verden, fra helt andre systemer og kulturkredse.”

 

”Man kan jo bare kaste et blik på kriminalitetsstatistikkerne. Tallene er meget entydige i visse grupper, hvad angår for eksempel ophobning af voldsforbrydelser og seksuel vold mod kvinder.”

 

Retten til asyl

Ifølge Kurz er der heldigvis mange, der bliver godt integrerede. ”Men vi har mange, mange mennesker i Europa, der lige præcis bringer dette tankegods med til Europa.”

 

Den østrigske kansler henviser også til den antisemitisme, homofobi og kvindeundertrykkelse, som migrationsstrømmene har ført til Europa.

 

Han fremhæver, at asylretten var tænkt om en ret for individer, der blev forfulgt at politiske eller religiøse grunde.

 

”Det har aldrig været tanken, at hele lande eller regioner begiver sig på vej, hvorefter de udvælger et land i Europa og siger: Jeg vil lige præcis til Tyskland.”

 

”Jeg vil ikke importere denne syge ideologi”

Kurz gør det klart, at Talibans fremmarch i Afghanistan rummer uhyggelige perspektiver. Men han vil ikke åbne dørene til Europa og risikere, at rabiate kræfter udnytter det. ”Jeg vil ikke importere denne syge ideologi til Europa.”

 

Problemet med afghanske flygtninge må håndteres i nærområdet, fremhæver han. Det giver ingen mening at transportere afghanere i massemålestok til de helt anderledes frie samfund i Europa. Hans konklusion er klar:

 

”Vi (Østrig) vil med sikkerhed fortsætte med at afvise afghanske migranter. Vi kan ikke løse deres problemer ved at modtage store strømme af mennesker, sådan som det skete i 2015.”

 

Pres fra de venstreekstreme og de politisk korrekte i Danmark

Den danske regering har formentlig samme udgangspunkt, selv om den ikke siger tingene lige så klart.

 

Men der vil komme et pres fra de politisk korrekte og venstreekstreme kræfter i dansk politik og danske medier for, at regeringen skal åbne dørene for en ny tilstrømning. På samme måde, som vi for nylig oplevede det i forbindelse med syriske migranter.

 

Sebastian Kurz vil sætte hælene i. Mette Frederiksen må gå samme vej – og ignorere den larm, det vil give hos regeringens røde venner.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…