Venstreorienterede stormer avis og kalder det racisme, at den fortæller, at det er afghanere, der er sigtet for mord på 13-årig pige

Leonie på 13 år blev voldtaget af en gruppe mænd i en lejlighed. Hun blev fundet død lænet op af et træ i en park i Wien. (se foto af pigen her)

 

Fire afghanere er mistænkt for det modbydelige drab. Tre er anholdt og en fjerde er på flugt. De fire er mellem 16 og 23 år gamle. (Den Korte Avis har skrevet om sagen)

 

Det har de østrigske medier skrevet meget om. Befolkningen er i oprør.

 

Omtalen af den grufulde sag har nu fået et efterspil, der afslører, hvad venstreorienterede ‘feminister’ egentlig står for i udlændingepolitikken.

 

Det afslører også dele af venstrefløjens holdning til pressefrihed og ytringsfrihed.

 

Nogle vil måske indvende, at det kun er en lille ekstrem gruppe. Men så vidt vides har man ingen kritik hørt fra andre dele af venstrefløjen eller andre kvindegrupper. Mens blandt andre Østrigs kansler Sebastian Kurtz har taget afstand fra angrebet.

 

En gruppe venstreekstremister, der kalder sig ‘feminister’, har stormet redaktionen på den østrigske avis “oe24”. (se video i bunden af artiklen)

 

Man ville måske tro, at det skete i solidaritet med den misbrugte og dræbte pige – når nu de kalder sig feminister.

 

Men nej – slet ikke! Nærmest det modsatte.

 

De venstreorienterede ‘feminister’ var derimod rasende over behandlingen af – de afghanske mænd.

 

De mente, at det er racisme, når “oe24” oplyser, at de mistænkte er afghanere.

 

Det ville de venstreorienterede ‘feminister’ stoppe.

 

Derfor stormede omkring 20 personer fra gruppen, der kalder sig WEFA (“Wiener Einsatzgruppe Feministische Alarmabteilung”) eller “Alerta Feminista” “oe24″’s bygning med bannere og en megafon.

 

I megafonen råbte de mod sexisme og racisme i tv-selskabets dækning af mordet på den 13-årige Leonie.

 

De kaldte i en erklæring avisens dækning for en “racistiske afledningsmanøvrer”.

 

De talte om om, at det var generaliserede, racistiske fordomme mod de 40.000 mennesker af afghansk oprindelse, der bor i Østrig. Drabet på en ung kvinde blev brugt som politisk instrument, og et racistisk angreb på en befolkningsgruppe, der ikke kan forsvare sig mod det – “det er respektløst og forkasteligt”, siger gruppen af ‘feminister ifølge krone.at.

 

I en folder skriver gruppen: ”I siger, at seksualiseret vold mod FLINTA’er – kvinder, lesbiske, inter, ikke-binære og transpersoner – er importeret. Vi siger, at vold mod FLINTAS er den grusomme konsekvens af et sexistisk samfund, fra kapitalisme og patriarkat, ”. (foxhole.news)

 

Kritik af Kurtz’s asylpolitik

De venstreorienteredes angreb på pressefriheden og holdning til de mistænkte har vakt opsigt i Østrig. Østrigs kansler Sebastian Kurtz har kommenteret angrebet. Han undrer sig over den måde offer og gerningsmænd bliver vendt på hovedet.

 

Men drabet har også udløst kritik af regeringens asylpolitik. Den fire kom til Østrig som uledsagede flygtningebørn i 2015. Den 18-årige har fået tre fængselsstraffe for trusler, narko og slagsmålbegået. Han har ikke fået opholdstilladelse, og han kunne være sendt ud af landet i 2019, men det er altså ikke sket.

 

Det har nu fået forældrene til Leonie til at lægge sag an mod den østrigske stat.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…