Som 16-årig drømte den smukke blonde pige fra Falster om en modelkarriere – men så blev hun muslimsk gift og endte med at blive tævet ihjel

Politifoto og Colourbox

Som 16-årig havde den smukke blonde pige fra Falster en modelkarriere foran sig, efter at hun var blevet kåret som Miss Teen i en lokal skønhedskonkurrence.

 

Det med modelkarrieren blev aldrig til noget. Den smukke og livsglade Falster-pige nåede aldrig at sætte sine fødder på en catwalk

 

Som 17-årig blev den umyndige pige muslimsk gift med den fem år ældre pakistaner Kamran Khan og konverterede til islam.

 

Klik ind og se foto af den unge kvinde som Miss Teen her

 

Og så var det slut med bluser og nederdele – et helvede ventede hende

De kortærmede bluser og nederdele blev skiftet ud med korrekt sharia kvindetildækning

 

Efter et mangeårigt ægteskabeligt helvede med vold og tæsk, endte den tidligere danske skønhedsdronnings liv, da hun var 34 år gammel.

 

Det skete den 2. oktober 2018, hvor hendes pakistanske mand tævede ihjel med en økse og en hammer for øjnene af deres børn.

 

Da hendes mor skulle identificere hende på Rigshospitalet, hvor hun ikke stod til at redde, var hendes ansigt så maltrakteret, at hendes mor ikke kunne genkende det.

 

Det skriver Ekstra Bladet, som bringer historien om den glade 16-årige livsglade Aya Bonde Jensen, der havnede i et pakistansk shariahelvede, hvor manden har magt over kvinden og kan behandle hende, som det passer ham.

 

Drømte om en lys fremtid som model

Som ung teenager var Aya Bonde Jensen en smuk og livsglad blond pige, som gik med en drøm om at blive model.

 

Og den drøm så ud til at kunne blive til virkelighed, da hun som 16-årig foran tyve andre blev kåret som Miss Teen i en lokal skønhedskonkurrence.

 

Hun forberedte sig i flere uger på skønhedskonkurrencen og er iført en stramtsiddende hvid badedragt og højhælede sko, da hun træder op på scenen.

 

”Det var megastort for hende. Hun var helt oppe at køre og havde købt en kjole i København og øvet sig på catwalk,” fortæller Aya Bonde Jensens mor til Ekstra Bladet.

 

Men så flyttede familien til Nørrebro

I foråret 2001 flytter mor og datter til Nørrebro, hvor Aya skal starte på gymnasiet.

 

Her løb den unge smukke blonde pige ved et tilfælde ind i pakistaneren Kamran Khan, som hun forelsker sig i, og parret ender med at blive muslimsk gift i 2002 og Aya Bonde Jensen konverterer til islam og tager efternavnet Khan

 

For at tilfredsstille manden droppet hun ud af gymnasiet for at blive hjemmegående sharia hustru, og efter ikke ret lang tid bryder manden parrets forbindelsen til hendes mor.

 

Derefter ser hun først sin datter, da hun skulle identificere datterens sønderbankede og uigenkendelige ansigt.

 

Idømt forvaring på ubestemt tid og udvisning

Som vi skrev her i avisen i går, blev pakistaneren Kamran Khan ved et nævneting ved Retten i Roskilde idømt forvaring på ubestemt tid og udvisning.

 

”Jeg har set mor blive kastet på gulvet og trampet på ansigtet og hænderne til hun blødte. Far blev bare ved,” fortalte den nu 18-årige datter under retssagen.

 

Den dømte pakistaner, som også mishandlede børnene, mener, at dommen var alt for hård, og ankede den på stedet.

 

Åbenbart vel vidende, at kvindemordere og børnemishandlere får en hård tur af deres medfanger i fængslerne, har han for at sløre sin identitet taget navneforandring til Abdul Wahab Khan.

 

Abdul Wahab betyder i øvrigt Allahs Sande Slave – om det vil hjælpe ham, når hans medfanger i fængslerne gennemskuer hans identitet, er dog et stort spørgsmål.

 

Læs meget mere her:

https://ekstrabladet.dk/plus/krimi/aegtemand-draebte-mor-til-tre-hun-var-dansk-miss-teen-som-16-aarig/8096226

 

https://denkorteavis.dk/2020/pakistaneren-taevede-sin-danske-hustru-ihjel-for-oejnene-af-deres-tre-boern-nu-vil-han-ikke-acceptere-sin-velfortjente-straf/

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…