Volden hærger Danmark og Europa, mange flere unge går med kniv – politimand kæder problemet sammen med asylstrømmen

Arkivfoto / skærmprint: You Tube

Voldskriminaliteten eksploderer i Europa. Det gælder også i Danmark.

 

For nylig kunne BT citere følgende kommentar fra Michael Kjeldgaard, der er politiinspektør i Rigspolitiet og chef for Nationalt Efterforskningscenter (NEC):

 

”Fra 2013 til 2017 er der sket en kraftig stigning. Antallet af anmeldelser om vold og kvalificeret vold er steget år for år og er i perioden gået op med 30 procent.” 30 procent!

 

Unge indvandrere fylder meget i statistikken. I forhold til deres antal ligger deres voldskriminalitet langt over danskernes. (Danmarks Statistik: Indvandrere i Danmark 2017)

 

Ikke mindst de unge mænds knivstikkerier bidrager stærkt til den dramatiske stigning i voldsforbrydelserne. Både i Danmark og andre europæiske lande.

 

Formanden for Tysk Politiforbund, Rainer Wendt, siger, at unge mænd med knive ikke ligefrem er noget nyt fænomen. Men han føjer til, at det i de senere år har været et kraftigt voksende problem.

 

Flere går med kniv på gaden, på diskoteker, i klasseværelset og andre steder. Wendt mener, at asylstrømmen ”ganske sikkert har forstærket” dette problem.

 

100 knivoverfald om dagen

London er den by i Europa, hvor voldskriminalitet og ikke mindst knivstikkerier er kommet mest ud af kontrol.

 

I år har der hidtil været 47 mordsager i London. Hele 31 af dem har drejet sig om angreb med stikvåben.

 

I februar og marts i år oplevede London ligefrem flere mord end New York. Over en længere periode fører New York stadig i mordstatistikken. Men London haler hastigt ind.

Læs også
Antallet af voldsofre stiger for tredje år i træk

 

I de seneste tre år er antallet af mord i London steget med hele 40 procent, mens antallet af mord i New York faldet med hele 87 procent siden 1990.

 

Den voldsomme stigning i London skyldes først og fremmest den voksende trang til at stikke folk ned med kniv.

 

Tager man England og Wales som helhed, blev der i 2017 registreret 37.443 knivoverfald. Det vil sige over 100 knivoverfald om dagen!

 

Asylstrøm og knivstikkerier

Samme mønster i Tyskland: Langt flere knivstikkerier. De begås både af tyskere og indvandrere, men indvandrerne er klart overrepræsenterede.

 

Mange af dem går med kniv. Politimanden Rainer Wendt siger, at en stor del af dem gør det, ”fordi det er en del af deres kulturelle identitet. Der er arabiske lande, hvor det er fuldstændig normalt at være bevæbnet med en kniv.”

 

Læs også
Tysk avis afslører, hvordan Merkel åbnede Tysklands grænser for asylstrømmen – den historie kan Henrik Sass og S lære af

Asylstrømmen har for alvor bragt denne knivkultur til Europa – med voksende vold til følge.

 

En rigtig mand går med kniv

Den tyske kriminolog Dirk Baier har undersøgt udviklingen. Han slår fast, at det er blevet mere udbredt blandt unge at gå med kniv.

 

Ifølge Baier hænger det sammen med en bestemt forestilling om mandighed, hvor dominans og aggression spiller en stor rolle. Kniven bliver et symbol på denne dominans.

 

Baier siger diplomatisk, at disse forestillinger om mandighed hyppigere optræder i ”visse etniske grupper” og er forbundet med, at man oftere bærer kniv – og oftere bruger kniven.

 

Denne udvikling skaber frygt. Hver anden voksen i Tyskland mener, at unge mennesker er i fare for at blive ofre for et knivangreb. (YouGov)

 

17-årig syrer stak  hende i maven

Læs også
Både de udenlandske og de danske stramninger virker: Antallet af asylansøger er nu faldet til under det rekordlave antal under VKO i 2011

Når mænd bærer kniv, kan fredelige situationer i hverdagen lynhurtigt blive forvandlet til et blodigt drama.

 

Det skete forleden for den 24-årige Vivien K., da hun kom ud fra et supermarked sammen med sin kæreste i den lille tyske by Burgwedel. Efter et skænderi stak en 17-årig syrer hende i maven, så hun var døden nær.

 

Tyskland, Storbritannien, Danmark og andre europæiske lande oplever, at man får mere vold ind i samfundet i takt med den ikke-vestlige indvandring fra især muslimske lande .

 

Volden drives frem af krigerkultur, hersketrang og æresbegreber –  og kniven er dens vigtigste redskab.

 

https://denkorteavis.dk/2018/ny-276519/

 

https://www.dr.dk/nyheder/udland/hver-eneste-dag-bliver-100-personer-stukket-ned-i-england-og-wales

 

Læs også
Der er masser af snak – men den vigtigste grund til alle disse terrorangreb bliver stort set ikke omtalt

https://www.welt.de/vermischtes/article175099061/Februar-und-Maerz-Mordrate-in-London-hoeher-als-in-New-York.html

 

https://www.welt.de/vermischtes/plus175054227/Gewalt-in-Deutschland-Messerscharf-am-Mann.html

 

https://www.bild.de/bild-plus/news/inland/koerperverletzung/so-schwer-verletzte-der-messerstecher-vivien-55236024,jsRedirectFrom=conversionToLogin.bild.html#remId=1569820836871073847

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…