Muslimer indtager Rådhuspladsen – DF: Hvem har givet tilladelse til denne magtdemonstration?

Hundredevis af muslimer indtog lørdag aften Rådhuspladsen i København for at holde Ramadan. Det skrev Den korte Avis i går og bragte en video.

 

Martin Henriksen fra Dansk Folkeparti er dybt rystet og kalder det en “muslimsk magtdemonstration”. Han vil nu have svar på hvem, der har givet tilladelsen til det massive muslimske arrangement midt i København.

 

Muslimsk bøn gjaldede over Rådhuspladsen

Det er lige nu Ramadan, og det betyder, at muslimer skal faste fra solopgang til solnedgang. Ved solnedgang bliver der kaldt til bøn, som et signal til at fasten kan brydes og muslimer er tilladt at spise. Det kaldes Iftar.

 

Og denne lørdag havde muslimer i Danmark altså besluttet sig for at indtage Københavns centrale plads for at afholde Iftar.

 

Det hele virker meget organiseret:

 

De mange muslimer sad på jorden ved lange papirduge, der var rullet hen over Rådhuspladsen. Og der var mad i hvide flamingobakker, som man kan se på billederne.

Efter maden var der fælles bøn, der blev sendt ud over højtalerne.

Mændene samlede sig helt oppe ved rådhuset. Kvinder og børn ser man ikke her.

Det hele blev tilsyneladende overvåget af mænd, der lignede et selvbestaltet uniformerede vagtværn.

 

Martin Henriksen stiller spørgsmål til Justitsministeren

Martin Henriksen finder arrangementet dybt foruroligende. Han kalder det en “muslimsk magtdemonstration”.

 

Nu vil han vide hvem, der har givet tilladelsen:

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

 

– Vi vil indhente en redegørelse fra justitsminister Søren Pape Poulsen og fra politiet, og vi vil spørge ind til hvem, der har givet tilladelse til denne muslimske magtdemonstration, siger Martin Henriksen.

 

– Jeg mener, at det grundigt skal vurderes, om det er i strid med Danmarks Riges Grundlov, for selv om vi har trosfrihed, så siger Grundloven også, at man ikke må forstyrre den offentlige orden. Og det her forstyrrer i den grad den offentlige orden, siger Martin Henriksen.

 

Han vil også have at vide om der var selvbestaltede vagter ved arrangementet. Derfor har han stillet Justitsministeren dette spørgsmål:

 

“Kan ministeren bekræfte, at der var muslimske vagter tilstede, og at disse fungerede som politibetjente? Er dette koordineret med det rigtige politi, og såfremt det er koordineret med det rigtige politi, bedes ministeren oplyse hvem der er ansvarlig for beslutningen?”

(Tilføjelse: 14.6 skrev medierne, at vagterne kom fra et valgselskab, der er godkendt af Rigspolitiet)

Offentlige bønnemøder skal forbydes som i Frankrig

I Frankrig er offentlige bønnemøder forbudt. Sådan et forbud ønsker Martin Henriksen indført  i Danmark.

 

Læs også
Nu er vi ved at få ‘muslimsk politi’ i Danmark – politikerne fatter ikke rækkevidden

– Vi er nogle stykker som arbejder på, at det skal forbydes at afholde muslimsk bøn i det offentlige rum. Det er altafgørende at vi bekæmper islamiseringen af vort elskede land, siger Martin Henriksen.

 

– Jeg går udfra, at der er mange kulturradikale og andre, som i dag er stolte over, at de nu kan se frugten af deres hårde arbejde. Det er langt ude, siger Martin Henriksen.

 

– Selv er jeg dybt bekymret for vort lands fremtid. Dette uvæsen skal bekæmpes. Det er en fælles pligt for alle danskere, slutter Martin Henriksen.

 

Danmark bliver mere muslimsk.

 

 

 

 

Læs også
Lille dreng på bare 16 måneder måtte ikke komme med sin mor i svømmehal, fordi han kunne sexkrænke muslimske kvinder …

 

 

 

Foto UNO via Facebook

 

 

 

 

 

 

Læs også
48 islamiske skoler underviser i intolerance og kvindehad, skriver britisk rapport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også
Kunderne elskede pølsevognen på Brønshøj Torv, men nu har ejeren givet op efter grov chikane fra drenge – de krævede, at der kun blev solgt halal

 

 

 

 

 

Foto UNO via Facebook.

Se videoen, som islamguide.dk har lagt på Facebook:

 

Amerikaneren Cliff Gephart overværede tilfældigt de mange muslimer på Rådhuspladsen og lagde fotos og video ud på Facebook. This is actually happening in Denmark, siger han (uriasposten.dk). Videoen har fået mange reaktioner fra amerikanere. Én kommentar går igen: Lad ikke dette ske til USA:

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…