Nettet strammes om det muslimske idol Tariq Ramadan efter opsigtsvækkende nye anklager

PARIS: Nettet strammes om den muslimske prædikant Tariq Ramadan, efter at han er blevet udsat for opsigtsvækkende nye anklager fra Schweiz  for seksuelle overgreb.

 

Ramadan har sin officielle bolig i Geneve, hvor skatteklimaet er mildere end i Paris. Men der er  ingen formildende omstændigheder ved en politianmeldelse fra en kvinde, der hævder at have været udsat for brutal voldtægt og mishandling.

 

Kvinden overvejede at konvertere til Islam, og derfor søgte hun råd og vejledning fra Tariq Ramadan. Han satte hende stævne på et hotel i Geneve, og her blev hun udsat for nøjagtig samme grove overgreb som to franske og en amerikanske kvinde allerede har anmeldt.

 

Ramadan sidder stadig fængslet i Frankrig til muslimske tilhængers harme.

 

Men de skal næppe regne med at møde ham til konferencer om det muslimske broderskabs velsignelser foreløbig.

 

For udover den schweiske kvindes anmedelse for brutalt sex-overgreb er politiet i Geneve også begyndt at undersøge forlydender om, at Ramadan forgreb sig på mindreårige elever, mens han underviste på en skole i Geneve.

 

Ramadans tilhængere har samlet så mange penge ind, at der nu er råd til at engagere hele fem sagførere til at forsvare ham i retten. Det er næppe én for meget, hvis der skal være en spinkel chance for,  at han kommer på fri fod i en overskuelig fremtid.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…