To skræmmende kendsgerninger giver behov for at indføre grænsekontrol mod Sverige

Asylansøgere Arkiv / You Tube

Dansk Folkeparti kræver af regeringen, at der skal indføres grænsekontrol mod Sverige. De Konservative stiller samme krav.

 

Vi har allerede en grænsekontrol mod Tyskland. Den kaldes midlertidig, men kan meget vel blive permanent.

 

Der er behov for også at indføre en sådan grænsekontrol mod Sverige. Med samme begrundelser, som ligger bag kontrollen mod Tyskland.

 

Det hænger sammen med, at der er sket en afgørende ændring i migrant-situationen – i både Danmark og andre EU-lande. Denne ændring konfronterer os med to skræmmende kendsgerninger.

 

Problemet er bare, at de fleste politikere knap nok har opdaget denne ændring. Så de tror, at vi kan klare os med at gøre tingene, som vi plejer.

 

Det kan vi ikke.

 

Illegale migranter

Stadig flere af de migranter, som opholder sig i Europa er illegale.

 

Langt størsteparten af dem, der nu strømmer til, har aldrig været reelle flygtninge.

 

Omkring 90 procent af de afrikanere, der kommer ind i Italien og til dels videre op i Europa, er økonomiske migranter, der bare søger en bedre tilværelse.

 

Nogle af disse melder sig aldrig hos myndighederne. De lever under radaren i det nye land.

Læs også
Hvidvasker Sverige sin antisemitisme? – en beretning om, hvor galt det står til i Malmø

 

Andre søger asyl og får afslag. Men de rejser ikke ud af landet. Myndighederne er kun i stand til at få et lillebitte antal sendt tilbage til hjemlandet.

 

Den store gruppe bliver bare hængende illegalt.

 

Antallet af illegale migranter i Europa vokser dramatisk.

 

Eksplosion i muslimske ekstremister

I forbindelse med terrorangrebet i Stockholm i april kom det frem, at der er over 12.000 efterlyste afviste asylansøgere i landet, som myndighederne ikke har styr på. Dertil kommer alle dem, der ikke er efterlyste.

 

En del af disse kan strømme til Danmark – ligesom det kan ske fra Tyskland. Uden grænsekontrol har vi slet ikke styr på, i hvilket omfang det sker.

 

Læs også
Langt over to hundrede menneskesmuglere er fængslet på grund af grænsekontrol – men Radikale kaldet det symbolpolitik

Men det er kun den ene skræmmende kendsgerning, vi står over for. Den anden er, at en stæærrkt voksende andel af de illegale migranter i Sverige er ekstremistiske islamister.

 

I et nyligt interview med nyhedsbureauet TT sagde Anders Thornberg, chef for det svenske sikkerhedspoliti Säpo, at der er sket en ”eksplosionsagtig forøgelse” i disse ekstremisters antal.

 

Thornberg talte om, at antallet er gået fra ”hundredvis” til ”tusindvis”.

 

Dette afspejler den radikalisering, der sker i muslimske miljøer i Europa.

 

Store grupper af radikaliserede muslimske migranter lever altså uden for myndighedernes kontrol i vores naboland mod nord.

 

Grænsen mod Sverige kan ikke ligge åben

Ingen ansvarlig politiker bør acceptere, at vores grænse ligger åben for, at en del af dem kan strømme ind i Danmark. Vi skal selv kunne bestemme, hvilke mennesker vi vil lukke ind.

Læs også
Likvideringen af 31-årig kvindelig læge i Malmø: Hun fik det dræbende skud, da hun lå på jorden – en medgerningsmand er anholdt

 

Integrationsminister Inger Støjberg har svaret henholdende på kravet fra Dansk Folkepartis udlændingeordfører Martin Henriksen.

 

Det er også en kompliceret problemstilling, som man ikke klarer i en håndevending. Blandt andet må man naturligvis nøje overveje, hvordan pendler-trafikken over Øresund berøres mindst muligt.

 

Men det hele må starte med, at man erkender de to skræmmende kendsgerninger, vi står over for.  De gør grænsekontrol nødvendige.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…