Imam skræmmer fest-glade studerende med trusler om Allahs dødsstraf

Imam Anas Khalifa via Avpixlat

Den radikale imam Anas Khalifa, som bor i Göteborg truer nu unge muslimer, som bliver studenter. Hvis de fejrer studenterhuen og deltager i festerne og andre aktiviteter, så bliver de ramt af Allahs vrede. Det skriver svensk TV, SVT, og Avpixlat. Se Anas Khalifas video på Facebook i bunden af artiklen.

 

Hvis studenterne deltager i festligholdelsen af studenterhuen så kan “det betyde, at Allahs vrede rammer dig”, og at det kan være den nat, du fester, at han kommer og tager dit liv.

 

https://www.facebook.com/anasdawa/

 

Imamen har lagt en video ud på sin Facebook-side med det skræmmende budskab. Hans Facebook-side har tusinder af følgere. Her gør han i det hele taget, hvad han kan for at modarbejde integration, skriver Avpixlat.

 

Rettro muslimer må ikke drikke alkohol.

 

Det er særlig alvorligt, hvis muslimer drikker og fester under Ramadanen, siger imamen. Og det er Ramadan netop i denne måned. Det er muslimernes hellige måned, hvor de skal faste. i dagtimerne.

 

I Danmark er der også studenter, som har problemer med de danske traditioner for at fejre studenterhuen især på grund af alkohol.

 

Desuden blev to vogne med studenter sidste år angrebet med kasteskyts og syre. DKA 27. og 28. juni 2016..

 

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/goteborgspredikant-uppmanar-muslimer-att-inte-fira-studenten

http://www.expressen.se/gt/predikantens-hot-mot-muslimska-studentfirare/

http://avpixlat.info/2017/06/03/salafistisk-imam-i-goteborg-skrammer-firande-studenter-med-hot-om-allahs-dodsstraff/#more-204087

http://denkorteavis.dk/2016/3ny-bus-med-glade-studenter-blev-angrebet-af-horder-af-indvandrere-med-sadan-gor-vi-siger-mohammed/

Læs også
Angreb raserer butik i Skive, der ejes af berygtet imam – mystik om motivet (se video)

 

http://denkorteavis.dk/2016/ny-studenter-blev-sprojtet-i-ojnene-med-syre-vognmand-siger-der-er-omrader-hvor-vi-lige-skal-taenke-os-om-en-ekstra-gang-inden-vi-korer/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…