Folketingsmedlem truet væk fra Folkets Hus på Nørrebro – indvandrerbande og venstreekstremister har taget magten

Folketingsmedlem for Dansk Folkeparti, Peter Kofod Poulsen, er blevet truet væk fra Nørrebro.

 

Nørrebro er ved at blive et parallelsamfund, hvor radikale muslimer, indvandrerebander og venstreekstremister er ved at tage magten.

 

Det oplevede Kofod Poulsen, da han den 26. april skulle interviewes foran Folkets Hus På Nørrebro.

 

“Det er en meget ny situation, at der er et sted, hvor vi ikke må opholde os. Et offentlig sted, hvor man ikke må lave et interview”, siger Peter Kofod Poulsen i videoen, der er lavet af Rasmus Paludan, der er advokat og journalist for “Frihedens stemme”.

 

Rasmus Paludan har konkret udstillet, hvordan Nørrebro er ved at udvikle sig til et parappelsamfund, hvor indvandrerebander som Loyal to Familia og venstreekstremister er ved at tage magten.

 

I februar måned ville han lave et interview foran Folkets Hus på Nørrebro. Anledningen var et møde i huset om, hvordan man bekæmper PEGIDA-demonstrationerne, som i dag hedder “For frihed”. Disse demonstrationer er stort set hver gang blevet mødt af meget voldelige venstreekstreme moddemonstrationer.

 

 

Rasmus Paludan er advokat og journalist på “Frihedens stemme”. Han undrede sig over, at sådan et møde kan blive afholdt i et skatteyderfinansieret aktivitetshus som folkets Hus.
Og han ville gerne vide, hvad deltagerne i mødet mente om militante aktioner.
Rasmus Paludan stillede sig op foran Folkets Hus, mens kameraet begyndte at snurre. Og så skete der ellers noget!
Flere mænd kom mod Rasmus Paludan og sagde, at han skulle gå væk. De blev mere og mere truende. På hans Facebookside står der, at de var omkring 10.
Først gav de ham besked på at stoppe med at filme. Han kunne gå over i parken, sagde de. Det afviste Rasmus Paludan og så blev tonen meget truende. En af dem sagde, at han ville smadre kameraet. Ifølge Rasmus Paludan var nogle af de unge medlemmer af indvandrerbanden Loyal To Familia (LTF).

 

Han blev kaldt racist og facist, og han fik besked på at skrubbe af.

 

De har gentaget sig to gange senere.

 

Kofod Poulsen skal interviewes om problemet foran Folkets Hus. Men der går ikke 30 sekunder inden der bliver råbt Fuck dig og her må I ikke filme.
Så vil Rasmus Paludan have Kofod Poulsen væk. Han er bange for, at de kan blive udsat for vold.
“Det er en meget ny situation, at der er et sted, hvor vi ikke må opholde os. Et offentlig sted, hvor man ikke må lave et interview. Det er nyt for mig, at der bliver råbt efter mig. Vi har ikke været her i 30 sekunder, før nogen råbte,” siger Peter Kofod Poulsen.
“Det er intolerant. Nørrebro skulle ellers være et mangfoldigt sted. Men det er det så ikke”, siger han:

 

I denne reportage fra onsdag den 26. april 2017 dokumenterer Frihedens Stemme omstændighederne omkring det interview, som vi gennemførte på Nørrebro med Dansk Folkepartis retsordfører Peter Kofod Poulsen MF. Vi kunne desværre kun stå foran Folkets Hus i cirka 30 sekunder, før vi af kriminelle bandemedlemmer fik besked om, at vi ikke måtte filme der.

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…