Bandeleder Shuaib Khan var i højt humør efter dommen mandag – men nu stivner smilet på hans ansigt

Skærmprint: Local eyes

I går fik den berygtede leder af banden Loyal to Familia, Shuaib Khan en mild dom i Københavns Byret.

 

Han fik en betinget udvisning for trusler mod en politibetjent.

 

Men nu viser det sig, at han alligevel ikke kan være sikker på at få lov til at blive Danmark.

 

Byretten underkendte med sin dom anklagemyndighedens krav om udvisning af bandelederen, som er pakistansk statsborger.

 

Men det krav fastholder anklagemyndigheden og har i dag tirsdag den 10. oktober besluttet at anke byrettens dom til Østre Landsret med krav om ubetinget udvisning, skriver Ritzau

 

”Anklagemyndighedens krav om ubetinget udvisning af LFT-lederen står uændret. Kravet bør afprøves af landsretten,” siger kommunikationschef Mikkel Thastum til Ritzau.

 

Den Korte Avis har været i kontakt med Mikkel Thastum, som bekræfter, at udtrykket ”bør afprøves” skal forstås som ”skal afprøves”.

 

Er tilfreds med, at sagen ankes

Under De Konservatives landsmøde i weekenden 23 – 24 september i år erklærede partiformand og justitsminister, Søren Pape Poulsen, at en person som LFT-bandelederen Shuaib Khan ikke har noget at gøre i Danmark og skal udvises.

 

Af samme grund glæder det Søren Pape Poulsen, at anklagemyndigheden nu har besluttet at anke byrettens afgørelse.

 

”Jeg er meget tilfreds med, at anklagemyndigheden har anket dommen. Det er klart, at når vi står i en situation, hvor man mener, at man har en god sag og en vigtig sag, er det selvfølgelig godt, at anklagemyndigheden anker sagen, så vi kan få den afprøvet ved landsretten,” siger justitsminister Søren Pape Poulsen til DR Nyheder.

 

Har nu tre betingede udvisningsdomme

Bandelederen Shuaib Khan har gennem de sidste ti år tilbragt de ni bag tremmer.

 

Blandt andet for meddelagtighed i et ualmindeligt råt og brutalt drab i Jomfru Ane Gade kvarteret i Aalborg i april 2007, hvor den 21-årige fotomodel William Lennon i et regulært voldsorgie blev maltrakteret til døde med skårede flasker, knytnæveslag og sluttelig døde af fjorten knivstik.

 

Inklusive den betingede udvisning i går i Københavns Byret har bandelederen nu tre betingede udvisningsdomme i bagagen.

 

Under retssagen i Københavns Byret i år blev Shuaib Khan kendt skyldig i at have tuet en politibetjent med ord som ”pas på din ryg” og ”husk hans ansigt” under en visitation for ulovlige våben på Blågårds Plads på Nørrebro i København den 31. juli år.

 

Udover den betingede udvisningsdom blev han også idømt tre måneders fængsel.

 

Læs også:

 

https://denkorteavis.dk/2017/bandeleder-griner-danske-domstole-skaaner-storforbrydere-for-at-blive-udvist-nu-maa-politikerne-i-aktion/

 

https://denkorteavis.dk/2017/den-berygtede-bandeleder-shuaib-khan-slap-igen-for-udvisning-fra-danmark-han-bliver-beskyttet-af-menneskerettighederne/

 

https://denkorteavis.dk/2017/shauib-khan-er-berygtet-leder-af-loyal-to-familia-han-er-blevet-en-truende-magtfaktor-i-det-danske-samfund-mens-myndighederne-snorksov/

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…