Afviste Merkel-migranter vælter ind i Frankrig – hvor længe kan Danmark nøjes med hullet grænsekontrol

PARIS: Måske har indvandringsminister Støjberg glædet sig for tidligt over, at migrantstrømmen er taget af, så flere flygtningecentre  har kunnet lukkes.

 

I øjeblikket vælter afviste “Merkel-migranter” fra Tyskland ind i Frankrig, som har store problemer med at huse dem. Spørgsmålet er hvor hurtigt migranter får øje på, at den dansk-tyske grænse er hullet som en si med sporadisk stikprøvekontrol.

 

Tyskland strammer reglerne

Der blæser andre vinde i Tyskland over for flygtninge og tilvandrere efter det blodige attentat mod julemarkedet i Berlin den 19. december.

 

Forbundskansler Angela Merkel har måttet erkende, at det var en fadæse at slå porten op på vid gab for en million migranter fra Mellem-Østen. For at sikre sine chancer for genvalg har kun måttet akceptere stramninger i asylpolitikken.

 

Indenrigsminister Thomas Maiziere har besluttet at sende indvandrere tilbage til Grækenland, hvis de er kommet illegalt  ind i Tyskland. Forbundspolitiet har forstærket indsatsen for at sende papirløse og asylafviste indvandrere ud af landet.

 

Afghanere strømmer fra Tyskland ind i Frankrig

I 2016 registrerede Tyskland 280.000 nye ansøgninger om asyl oven i de 745.545, som allerede var under behandlng. De fleste var syrere, som næsten alle får opholdstilladelse, hvis de kan dokumentere deres identitet. Men 127.892 var afghanere, og hver anden af dem afvises. Det er dem, der i øjeblikket vælter ind i Frankrig.

 

Ifølge Journal de Dimanche, som bringer de ovenstående tal, kommer der hver dag mellem 50 og 100 “Merkel-flygtninge” til Paris.

 

Et flygtningecenter, som overborgmester Anne Hidalgo fik oprettet i november i det nordlige Paris, er allerede fyldt til bristepunktet.

 

Myndighederne prøver desperat af finde indkvarteringspladser for at afværge nye illegale bosættelser under de parisiske metrolinier i stil med den tvangsfjernede  “jungle” i Calais. Primitive lejre i papkasser og telte vil være livstruende i en vinterperiode med minustemperaturer.

 

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

Den danske regering gør klogt i at indføre permanent grænsekontrol, før de fortvivlede Merkel-migranter sætter kurs mod nord.

 

video fra Stalingrad i Paris september 2016:

 

 

Video fra åbningen af det ny center for migranter i Paris:

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…