At være vikar forbedrer dine jobchancer

Det er ikke nemt at score drømmejobbet eller bare at finde et job, der matcher dine kompetencer og ønsker. Med et vikarjob får du foden indenfor i en virksomhed, hvilket kan være vejen til et bredere netværk, nye oplevelser og fastansættelse.

 

Vejen til dit drømmejob er bestemt ikke uden forhindringer – vejen kan måske endda virke helt ufremkommelig. Du sender ansøgninger ud i ét væk, men ingen ser åbenbart, hvad du kan bidrage med.

 

Bliver du vikar, ser billedet anderledes ud. Det skyldes blandt andet, at du har mulighed for at vise din faglige kunnen og dine personlige egenskaber ude på arbejdspladsen, mens du er ansat i kortere eller længere perioder i forskellige virksomheder. Som vikar bliver du vurderet og bedømt ud fra dine kompetencer og matchet med de jobs, der passer dig bedst.

 

Et vikarjob fungerer dermed som en aktiv jobansøgning efter devisen show it – don’t tell it.

 

25% af alle vikarer bliver tilbudt fastansættelse

Ligesom du har mulighed for at vise dine kompetencer, kan du som vikar også indsamle helt nye erfaringer inden for forskellige brancher og samtidig opbygge et bredere netværk. Ud over blot at være beskæftiget har du desuden mulighed for fastansættelse – og faktisk ender hele 25% af alle vikarer ud med at blive tilbudt fastansættelse.

 

Et vikarjob kan med andre ord være vejen til at få fornyet glæden ved at arbejde. Ud over de mange oplevelser og nye udfordringer, der følger med, kan et vikarjob sikre dig dit drømmejob. Sådan lyder meldingen fra TeamVikaren, som tilbyder vikariater, der passer perfekt til dine behov, ønsker og kvalifikationer.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…