Frygt for ’borgerkrig’ i britiske fængsler: Ikke-muslimske fanger organiserer sig til kamp mod muslimske fangers magt

Nogle af de farligste indsatte i britiske fængsler, herunder mordere, er begyndt at organisere sig i netværk. Disse netværk samler ikke-muslimske fanger til kamp mod de muslimske fanger, der får stadig større magt i fængslerne.

 

Hos myndighederne er der frygt for konfrontationer, der kan komme helt ud af kontrol.

 

Et af disse netværk har det drabelige navn ”Death Before Dishonour” (”Hellere død end vanære”). Nogle af dets medlemmer hører til de mest voldelige fanger i særligt overvågede fængselsafdelinger. Blandt andet er tre fanger dømt for mord aktive i netværket.

 

Et andet anti-muslimsk netværk kalder sig ”the Piranhas” (”Piranhaerne”). Det er blevet dannet som en reaktion på, at ekstremistiske muslimske fanger begyndte at tvinge medfanger til at konvertere til islam.

 

En række lande kender til problemer med muslimske indsatte, der mere eller mindre tager magten i fængsler. Folk fra muslimske lande er stærkt overrepræsenterede, når det gælder grov kriminalitet, og de er derfor også meget talstærke og dominerende i fængslerne.

 

Fra myndigheder og islam-eksperter, blandt andet i Frankrig, har man hørt advarsler om, at spændingerne omkring islam kan føre de europæiske samfund mod en borgerkrig.

 

Måske vil fængsler blive rammen om et meget ondartet tilløb til den slags.

 

http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/hardened-killers-set-up-group-9249814

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3931472/Prison-gangs-convicted-murderers-start-sinister-Death-Dishonour-groups-protect-Muslim-inmates.html

 

https://denkorteavis.dk/2016/europa-kan-vaere-pa-vej-mod-en-borgerkrig/

 

Læs også
Muslimer kræver nye pasregler – muslimske kvinder må ikke vise deres ører

https://denkorteavis.dk/2016/franske-sikkerhedsmyndigheder-frygter-borgerkrig/

 

 

 

 

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…