Fransk islamprofessor: “Europa kan være på vej mod en borgerkrig på grund af den muslimske indvandring”

Skærmprint You Tube

Den muslimske indvandring betyder, at en borgerkrig i Europa rykker nærmere.

 

Der forudser Gilles Kepel, en kendt og respekteret professor i statskundskab ved det franske universitet.

 

Hans analyse går ud på følgende: Antallet af radikale muslimer i Europa vokser. De radikale muslimer stræber efter en islamisk stat. Og denne islamiske stat skal bygges på ruinerne af Europa. Det har han sagt i tysk radio, gengivet i avisen Die Welt og flere andre medier.

 

Gilles Kepel har gennem flere år være kritisk i sine analyser af den muslimske indvandring. Men hans seneste udtalelser er en klar skærpelse af hans vurdering af den fremtid Europa står over for.

 

Den borgerkrig, der rykker nærmere afspejler ikke mindst en krig mellem de forskellige grupper af muslimer. “Terrorisme er udtryk for en krig indenfor islam”, siger han til tysk radio, Deutschlandfunk 9.9.

 

Det er hans vurdering, at de radikale muslimer i deres kamp for en islamisering også går efter at udslette de mere moderate kræfter inden for islam.

 

Det ser de ud til at have held med. Der er efterhånden ikke mange muslimer i Europa som åbent står frem og tager afstand fra radikale muslimer og deres krav om at europæiske samfund skal indrettes efter Koranens regler, sharia.

 

Han siger, at vi nu står overfor en tredje generation af muslimer, som ser ud til at være endnu mere radikaliserede end anden generation, der var mere radikaliserede end første generation. Hver ny generation af muslimer er altså mere dadikale og det er ifølge Kepel en opskript på blodige konflikter.

 

Radikaliseringen betyder, at der i dag flere islamiske terrorister, han kalder dem for “jihadgenerationen”.

 

De vil fortsætte med at udøve terror i Europa. Deres mål er ikke at gennemføre politiske forandringer. Målet er at fremprovokere et had mod muslimer blandt europæere. Det vil øge opbakningen til de radikale muslimer og fremkalde flere terrorhandliger – og dermed bane vejen for en borgerkrig.

 

Læs også
Ekspert med palæstinensisk baggrund: ”Den store indvandring risikerer at ende med en borgerkrig”

http://www.deutschlandfunk.de/terror-in-europa-terrorismus-ist-ausdruck-eines-krieges.694.de.html?dram:article_id=365381

https://www.welt.de/politik/deutschland/article158020269/Lage-in-Europa-soll-sich-zu-Buergerkrieg-entwickeln.html

http://www.breitbart.com/london/2016/09/11/islam-scholar-europe-may-heading-toward-civil-war/

 

https://da.wikipedia.org/wiki/Gilles_Kepel

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…