EU sløser med sikkerheden, siger Australiens premierminister: Over tre hundrede EU-borgere har mistet livet i muslimske terrorangreb

Lige efter bomben er sprunget på Metro-stationen i Bruxelles (Foto: Twitter)

Det er Schengens katastrofalt hullede ydre grænser og manglende indre grænsekontrol, der gør Europa til et nemt mål for terrorister, fastslog Australiens premierminister, Malcolm Turnbull, efter tirsdagens blodige terrorangreb i Bruxelles.

 

 

”Der har været et regulært efterretningssvigt, for hvis man ikke kan kontrollere sine grænser, ved man ikke, hvem der kommer ind, og hvad der sker,” sagde Malcolm Turnbull ifølge The Sidney Morning Herald til TV-stationen NBC. Premierministeren kritiserede især Schengen:

 

 

”Europa har ingen indre grænser, så folk kan rejse rundt i Europa, som det passer dem, samtidig med, at de ydre grænser er hullede.”

 

 

Terrorister har kunnet rejse frit mellem Belgien, Holland og Frankrig

Medens regeringer og EU-Kommissionen stædigt fastholder, at folk skal kunne rejse frit omkring i Europa uden at blive besværet af grænsekontrol, har terrorister bevisligt af samme grund haft let spil.

 

 

Bombeterroren i Paris i november sidste år og tirsdagens angreb i Bruxellesl har begge været mulige takket være de åbne grænser.

 

 

Det har vist sig, at to af de dræbte terrorister i Paris i november sidste år kom fra Bruxelles, medens den formodede hovedmand bag Paris-terroren, Salah Abdeslam, blev anholdt i Bruxelles den 17.marts i år. Der går også forbindelser mellem tirsdagens selvmordsbombere i Bruxelles’ Zaventem lufthavn og terrorangrebene i Paris.

 

 

Og i går, søndag, anholdt de hollandske sikkerhedsmyndigheder under stor dramatik fire formodede terrorister i den hollandske by Rotterdam (AP). De franske sikkerhedsmyndigheder mener, at de har været involveret i planlægning af terror i Frankrig.

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

 

 

Det er tydeligt, at terrorister uhindret rejser på kryds og tværs i Europa, og ovenstående er kun et udpluk af konkrete eksempler

 

 

Men de kommer ikke til Danmark, mener PET-chef

Ifølge Rigspolitiets seneste opgørelse per 20. marts i år skønnes 94.600 uregistrerede flygtninge siden september sidste år at være indrejst i Danmark. Og der er tale om et minimumsskøn, understreges det fra Rigspolitiets side.

 

 

Men den 22. september sidste år understregede PET-chef Finn Borch Andersen (der dengang var konstitueret chef), at PET ikke havde grund til at tro, at Islamisk Stat udnyttede asylstrømmen til at smugle terrorister ind i EU:

 

 

Læs også
Asger Aamund fylder 80 år: Islam er i krig med os – det er på tide at se virkeligheden i øjnene

”De efterretninger, vi har, på baggrund af dem vurderer vi, at organiserede militante grupper ikke vil benytte menneskesmuglere eller flygtningeruter til at forsøge på at få terrorister ind i Danmark, simpelthen fordi ruten ikke er hensigtsmæssig,” sagde Finn B. Andersen dengang.

 

Det blev sagt, netop som asylstrømmen tog fart. Den tyske efterretningschef Hans-Georg Maassen var lodret uenig i Borch Andersens vurdering.

 

 

Men den vurdering var og er den tyske efterretningschef, Hans-Georg Maassen, lodret uenig i.  Han har tidsligere været ude med meldinger om, at muligvis over hundrede terrortrænede IS-krigere er kommet til Europa skjult i flygtningestrømmene, og så sent som den 6. marts i år udtalte han til den tyske TV-station, ZDF:

 

 

”Vi har gentagne gange set, at terrorister smugles ind under dække af at være flygtninge.”

 

Også nogle af de involverede i den seneste tids terror er kommet ind i EU på den måde.

 

Læs også
EU-Domstolen foretager grov diskrimination mod Israel – kræver speciel mærkning af israelske varer fra besatte områder

 

Over tre hundrede EU-borgere dræbt af muslimsk terror

Takket være Schengen har terroristernes mulighed for at rejse frit og uhindret omkring i det grænseløse Europa efterladt sig et blodspor i adskillige europæiske hovedstæder.

 

 

I alt er 333 EU-borgere siden 2004 blevet dræbt som følge af muslimsk terror, medens over tre tusinde er blevet såret.

 

 

Det fremgår af en opgørelse, ”Islamiske terrorangreb i Vesteuropa”, som det tyske nyhedsbureau, DPA, har udarbejdet.

 

 

Blandt de byer, som hidtil er blevet hårdest ramt, er Madrid, hvor muslimsk terror i marts 2004 dræbte 191 og sårede 1.500, og Paris i november sidste år, hvor muslimsk terror kostede 130 mennesker livet og sårede flere hundrede.

Læs også
Erdogan vil ødelægge kurderne – EU og FN er magtesløse

 

 

Under det hidtil seneste terrorangreb i Bruxelles tirsdag den 22. marts lykkedes det som bekendt de muslimske terrorister at dræbe 31 og såre 270

 

 

Omkring 400 toptrænede IS-terrorister

Og der er mere terror på vej.

 

 

Ifølge europæiske og irakiske efterretningskilder, som nyhedsbureauet AP har været i kontakt med, befinder der sig i øjeblikket omkring 400 toptrænede IS-terrorister i Europa.

 

 

Læs også
Muslimer kræver nye pasregler – muslimske kvinder må ikke vise deres ører

Ifølge kilderne bliver de uddannet i lejre i Syrien og Irak, hvor de bliver specialtrænet til terroropgaver i Europa og derpå formentlig sendt af sted med flygtningestrømmene.

 

 

Men ifølge PET-chef Finn Borch Andersen skulle det ikke være noget problem: Terroristerne vil ifølge ham ikke blande sig med flygtningestrømmen. Han har aldrig tilbagekaldt de beroligende kommentarer, han kom med den 22. september sidste år.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…