Antallet af uledsagede asylbørn er eksploderet: Men mange af dem viser sig at være over 18 år

You Tube / Arkiv

I forhold til 2014 er antallet af såkaldt uledsagede mindreårige asylbørn på det nærmeste eksploderet.

 

 

Af tal fra Udlændingestyrelsen fremgår det således, at medens 818 uledsagede mindreårige børn søgte asyl i Danmark i 2014, blev det antal sidste år mere end fordoblet til i alt 2.068.

 

 

Ligesom med de voksne er det også her statsborgere fra Afghanistan og Syrien, der dominerer denne del af asylmarkedet. Således kom 795 af de såkaldt mindreårige fra Afghanistan og 572 fra Syrien.

 

 

Især springer det i øjnene, at det store antal fra Afghanistan er blevet mangedoblet i forhold til 2014, hvor blot 61 såkaldt uledsagede mindreårige børn søgte asyl i Danmark.

 

 

Ikke færre end 72 procent var over 18 år

Da det er nemmere at få asyl i Danmark, hvis man ikke er voksen, er der mange, der forsøger at udnytte det ved at hævde, at de er under 18 år gamle.

 

 

I Udlændingestyrelsen er man opmærksom på problemet. I 2014 viste en alderstest ifølge Udlændingestyrelsens publikation “Tal og fakta på udlændingeområdet 2014”, at ud af en test på 282 personer blev de 72 procent vurderet til at være 18 år og derover.

 

 

En tilsvarende test foretaget i årets fire første måneder i 2013 viste ifølge Metroxpress, at 31 ud af 43 såkaldt uledsagede mindreårige asylansøgere var 18 år og derover.

Læs også
To indvandrerdrenge skændtes om et skateboard, og så blev hele familien involveret – det endte i masseslagsmål på sygehuset

 

 

Druk og slagsmål på børneasylcentre

Hvis nogen forestiller sig uledsagede mindreårige asylbørn som små pus med bamser, og som helt alene har taget turen fra eksempelvis Afghanistan til Danmark, er virkeligheden en helt anden.

 

 

Børneasylcentre hærges ind imellem af de mindreårige beboere, når de går amok i druk og vold.

 

 

Således blev Nordjyllands Politi forrige fredag den 5. februar tilkaldt til børneasylcentret ved Fjerritslev i Vendsyssel, hvor 60-70 beboere var på vej ind i et kæmpeslagsmål.

 

 

Læs også
Tandteknikeren Bernt Herlitz afslørede ‘asylbørns’ sande alder – nu er han selv stillet for retten

“Angiveligt 60 til 70 unge mennesker vil op at slås, flere af dem er berusede,” oplyste vagtchef ved Nordjyllands Politi, Henrik Beck, dengang til Nordjydske.dk

 

 

Situationen blev dæmpet ned, efter at fire-fem urostiftere blev lukket inde på deres værelser, forklarede Henrik Beck og fortsatte:

 

 

“Der har været en dårlig stemning på stedet det meste af dagen, får vi fortalt, og flere af dem har drukket alkohol.”

 

 

Skrækslagent personale forskansede sig på børneasylcenter

Også på børneasylcentret i Vestervig i Sydthy er personalet vant til lidt af hvert.

 

Læs også
Esbjerg: Voldsomt opgør mellem to indvandrergrupper spreder rædsel – politiet beder om hjælp

 

Her har Midt- og Vestjyllands Politi op til flere gange måttet sende patruljevogne til blandt andet et større slagsmål mellem en stor gruppe fulde syrere og somaliere. En anden gang var de mindreårige beboere gået løs på hinanden med knive.

 

 

Tilbage i august 2011 blev politiet nødt til at sende ikke færre end seks patruljevogne til børneasylcentret, efter at 30 mindreårige afghanske asylansøgere var gået amok. De var i fuld gang med at smadre alt inventar i Centret, medens det skrækslagne personale havde barrikaderet sig på førstesalen.

 

 

I forhold til Sverige er børneasylcentrene i Danmark dog relativt fredelige. I januar blev en 22-årig kvindelig ansat stukket ihjel på et modtagecenter for uledsagede flygtningebørn ved Gøteborg.

 

Artikel om de uledsagede flygtningesbørns alder i Sverige:

http://denkorteavis.dk/2016/ansvarslose-foraeldres-kyniske-udnyttelse-af-deres-born/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…