Pige på 11 år blev voldtaget af en mand fra Somalia – dommeren mente, at det var synd for ham

Sundsvalls Kommune

Pigen var kun 11 år, da hun blev udsat for en modbydelig voldtægt. En ung mand fra Somalia slog hende, væltede hende om på gulvet og voldtog hende, så hun blødte fra underlivet.

 

De fleste ville nok forvente flere års fængsel og udvisning fra Sverige. Men nej voldtægtsmanden fik stort set ingen straf men blev tværtimod ynket af dommeren. Så langt ud kan man komme i politisk korrekthed.

 

Voldtægtsmanden, Guled Haysow Mohamud, kom som asylansøger til Sverige, og er fortsat statsborger i Somalia. Han siger selv, at han var 17 år, da han begik voldtægten – men ingen ved om han i virkeligheden er ældre.

 

Voldtaget

Pigen på 11 år var blevet lokket til at stille op til imtime fotos. Guled lovede hende at få fotografierne igen, hvis hun gik med ham. Men da hun kom hjem til ham, blev hun væltet om på gulvet slået og udsat for fuldbyrdet samleje, så hun blødte fra underlivet.

 

Onsdag i sidste uge fik Guled sin dom ved retten i Sundsvall. Og den var mild.

 

Straffen for voldtægt er normalt mellem to og seks år.

 

Men den unge mand fra Somalia fik kun 180 timers samfundstjeneste som gartner. Desuden skal han betale 125.000 kroner i erstatning til pigen.  Fem ugers let arbejde i det fri som straf for en grov voldtægt.

 

Synd for voldtægtsmanden

Rette gav som begrundelse, at Guled er så ung, og at han iøvrigt ikke havde været i konflikt med loven. Han  “havde haft visse problemer med angst og svært ved at sove”. Derfor var det bedre for ham at få samfundstjeneste i stedet for fængsel.

 

Dommen er et eksempel på den forskruede opfattelse af forbryder og offer. Der bliver taget vidtgående hensyn til forbryderen, som man forstår på alle leder og kanter. Det kan let blive oplevet som en grov og krænkende uretfærdighed, som gør det endnu sværere for offeret at komme sig over den frygtelige oplevelse.

 

Læs også
Nye tal viser, at antallet af voldtægter stiger, og asylansøgere bliver dømt for vold i stor stil – men indbrud falder

Myndighederne skal pleje deres politisk korrekte image. En pige på 11 år betaler prisen.

 

http://www.st.nu/medelpad/sundsvall/18-aring-doms-for-barnvaldtakt

http://avpixlat.info/2015/06/27/valdtog-11-arig-flicka-doms-till-nagra-veckors-tradgardsarbete/#more-149613

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…