To mænd med forbindelse til terroren i Paris er anholdt i Østrig – de gav sig ud for at være asylansøgere

You Tube

Den Korte Avis har tidligere omtalt, at to af terroristerne fra Paris rejste ind i Europa forklædt som flygtninge på falske syriske pas. De kom ind via Grækenland og drog videre til Paris.

 

Den østrigske avis Kronen Zeitung har nu afsløret, at politiet i Salzburg har arresteret to formodede terrorister, som angiveligt er rejst ind i Europa sammen med de to Paris-terrorister.

 

De to anholdte, en algierer og en pakistaner, har ligeledes givet sig ud for asylansøgere, og de holdt sig skjult på et asylcenter i Salzburg.

 

Dette er tilsyneladende endnu et eksempel på, at Islamisk Stat og andre sluser terrorister ind i Europa i ly af asylstrømmen.

 

I går bragte vi med den norske avis VG som kilde en historie om, at en række asylansøgere i Norge har haft mobiltelefoner med billeder af blandt andet henrettelser, afhuggede hoveder og Islamisk Stats flag.

 

I nogle tilfælde har disse billeder givet politiets efterretningstjeneste en bekymring for, om de pågældende asylansøgere har forbindelser til Islamisk Stat.

 

Længe har myndigheder i Europa, herunder Danmark, været uvillige til at debattere problemet med terrorister forklædt som flygtninge.

 

Men problemet er efterhånden umuligt og farligt at ignorere. Det understreger behovet for, at de enkelte EU-lande har en grænsekontrol, der øger chancerne for at opdage denne trafik.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…