En gymnasielærer tog mobiltelefonen fra en elev – så gik eleven amok og ydmygede læreren

You Tube

En gymnasielærer i fysik bliver så irriteret over, at en elev er i gang med sin mobiltelefon, at han tager telefonen fra ham. På videoen kan man se den 16-årige elevs voldsomme reaktion. Det hele foregår i New Jersey, USA.

 

Eleven kaster sig over læreren og holder ham fast. Læreren prøver nærmest at fortsætte med at undervise.

 

Men eleven svinger ham rundt og hiver ham over i et hjørne, hvor han slnger ham i gulvet. Ingen af de andre elever forsøger at gribe ind – faktisk kan man på videoen se én, der sidder og griner, da overfaldet begynder. Læreren forholder sig også meget passivt.

 

 

En tidligere lærer på samme skole siger til NorthJersey.com: ”Det slår mig, at læreren ikke engang forsvarede sig. Det viser, hvor bange lærere er for at miste deres job.”

 

Eleven står dog til en straf i retssystemet. Han blev anholdt og sigtet for groft overfald.

Også i Danmark

Går man ind for at finde denne video på nettet, finder man hurtigt ud af, at denne episode ikke er enestående. En række lignende episoder er optaget på mobiltelefoner.

 

Lærerens autoritet smuldrer, og grænserne bliver flyttet. Elever begynder at blive fysisk truende over for deres lærere, og med mellemrum slår det over i regulær vold.

 

I danske skoler er det ikke så udbredt som i USA. Men også herhjemme kan lærere opleve at blive slået, sparket og lignende. Der har sågar været afholdt kurser i, hvordan lærere skal håndtere sådanne situationer.

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

 

Manglende autoritet og manglende disciplin skaber store problemer i uddannelsessystemet. Den er jo helt gal, når disciplinen i skolen skal opretholdes gennem sigtelser efter straffeloven, som det sker med eleven her.

 

http://www.theblaze.com/stories/2015/01/24/h-s-teacher-confiscates-students-cellphone-during-class-then-something-sickening-happens/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…