Indlæg fra læserne 18. april: DSB jager billister væk fra Roskilde station

Getting your Trinity Audio player ready...

DSB jager billister væk fra Roskilde station

af Kurt Terkelsen 

                                                                                                        

Billisterne får i stigende grad at vide, at det er grønnere at køre med tog, men parkeringspriserne på Roskilde station skræmmer billisterne væk. Samtidig siger DSB, det skal nemlig ikke være dyre parkeringsbilletter, der afholder billister fra at hoppe på toget.

 

Jeg er musikanmelder og rejser jævnlig til Jylland (weekender), men bor i Skibby, så jeg vil gerne benytte toget fra Roskilde station, men vil ikke som billist betale kr. 280,- i døgnet (første 16 timer gratis) til et privat parkeringsselskab APCOA FLOW, så derfor vælger jeg ofte at køre selv.

 

Så er der parkeringsskiltet der forvirre, da der er rigtig mange der ikke rigtig kan finde ud af, hvordan skal man tolke skiltet. Der burde stå: ”Gratis parkering efter kl. 17.00  (frem til næste dag 06.00) samt weekend for kunder med gyldig DSB billet”. Det vil give en mere fleksibel løsning udenfor pendlertider/weekender. I weekender er belægningen på Roskilde st. ca. 45 %. 

 

Kundeambassadøren DSB har på baggrund af ovenstående ikke yderligere at tilføje. DSB beklager, at vi i denne situation ikke kan nå til enighed. DSB har truffet et valg om at tilbyde gratis parkering i 16 timer til DSB plus kunder på indtil videre 4 stationer: Roskilde, Vejle, Horsens og Silkeborg.

 

Kundeambassadøren Gitte Gyalokay DSB, vil ikke forfølge sagen yderligere over for DSB.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…