Islamisering: Londons muslimske borgmester oplyser byens centrum for at fejre Ramadanen

Londons muslimske borgmester er en af de 1,3 millioner muslimer i byen, der faster under Ramadanen (Foto: Twitter)

Andelen af muslimske indvandrere vokser stærkt i London.

 

Det sætter sit præg på byen. Og nu er det blevet synligt for alle.

 

For første gang markerer den centrale del af London, den såkaldte West End, den muslimske fastemåned Ramadan, der netop er begyndt.

 

Det sker med 30.000 lys i form af de muslimske symboler såsom halvmånen og tekster som “Happy Ramadan”.

 

Der er Coventry Street, som forbinder Leicester Square med Piccadilly, som er oplyst med “Happy Ramadan”.

 

Lysene blev tændt af Londons muslimske borgmester, Sadiq Khan. Han jubler over, at Ramadanen nu for første gang bliver markeret på denne måde. Det fremgår af et opslag på Twitter, der kan læses i bunden af artiklen her.

 

Borgmesteren er en af ​​de 1,3 millioner muslimer i London, der faster under Ramadanen, skriver BBC.

 

Der bor knap 9 millioner mennesker i London.

 

Det er muslimen  Ayshea Desai, der har taget initiativet til fejringen af Ramadanen i London, fordi det er så vigtig en måned for muslimer, siger hun til BBC og fortsætter.

 

“Jeg ønskede også at øge denne bevidsthed for at lade vores naboer vide, at dette er en virkelig vigtig måned for os, det er min yndlingsmåned på året, og jeg er bare taknemmelig for, at vi er her i dag.”

 

Der vil også blive afholdt Iftar, der er afslutningen på fasten efter solnedgang. Det vil ske på Victoria and Albert Museum i det sydlige Kensington, som også har opført en pop-up moske og Ramadan pavillon for muslimer og ikke-muslimer, skriver BBC og fortsætter:

 

Chelsea fodboldklub vil også afholde en åben Iftar ved siden af ​​banen på Stamford Bridge, i hvad der vil være det første for klubben og et Premier League-stadion.

Wembley stadion vil gøre det samme senere på måneden. Det skriver BBC og flere andre medier.

 

I takt med at antallet af muslimer vokser i London og flere andre større engelske byer sker der en islamisering, og landet bliver mere og mere muslimsk.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…