Børnehaveklasseleder i Odense håber, at “Israel bliver udslettet fra Palæstina” – hvad gør vi, når der bliver flere med sådanne holdninger ansat i den offentlige sektor?

Modelfoto: Muslimsk kvinde med hijab (Colourbox)
Getting your Trinity Audio player ready...

De hadefulde islamiske ”varme hænders” sejrsgang i Danmark

 

Skiftende regeringers yndlingsmigranter er de, der ”bidrager”. Hvad enten de først får uddannelse og så job eller er uden uddannelse, men via kurser (kørekort f.eks.) alligevel finder et job, har de det til fælles, at de bidrager, det vil sige betaler skat.

 

Det er alt, hvad der for de fleste partier kræves for at blive dansk. Så regnes  migranten for at være fuldt integreret; et udtryk, der defineres som dansk helt ind i rygmarven. Og belønningen for dette ”har slidt for at blive dansker” er et dansk pas.

 

Forargelsen er stor blandt venstrefløjen, hvis der i befolkningen er kritik af denne definition på, hvad der kræves for at blive dansk. Hvad ikke ret mange af politikerne fatter er, at dét at have et job ikke gør nogen dansksindet.

 

Selv om en migrant har evner til at tage en uddannelse, betyder det heller ikke, at vedkommende kan lære, hvordan man omgås de personer, man skal (be)tjene i sit job som læge, pædagog, lærer, sygeplejerske, socialrådgiver m.v.

 

Hvad tænker politikerne på?

Denne definition på ”integreret” er altså politikernes helt egen. For det er et helt andet billede, der tegner sig for dem, der ved, hvad der rører sig i samfundet, og som har øjne at se med.

 

Kun få politikere har anelse om, hvor meget ret forfatteren Christian Egander Skov har, når han efter Hamas’ terror skrev en skræmmende, men rammende kronik i Berlingske (se DKA), at en ny pest er vendt tilbage.

 

”Hamas-tilhængere myldrer nu frem, som når man løfter en sten og ser en uendelig mængde af ulækkert kryb og småkravl pile rundt.”

 

”Frø af ugræs er for længst føget over hegnet”, som han også skriver, og ugræsset føg over hegnet længe før det nylige bestialske terrorangreb.

 

Men nu myldrer de altså frem. Og de politikere, der har tilladt dem at komme ind i landet, er rådvilde og uenige om, hvad de skal stille op.

 

Børnehaveklasseleder vil have Israel slettet fra landkortet

På en folkeskole i Odense er en muslimsk kvinde med hijab ansat som børnehaveklasseleder.

 

Hun har på et socialt medie skrevet, at hun håber, at “Israel bliver udslettet fra Palæstina”. Det skriver Fyens Tidende.

 

Det er en sag om mulig støtte til terror fra en odenseansk børnehaveklasseleder på Facebook, skriver avisen.

 

Der er forhåbentlig ingen jødiske børn på denne skole, hvor en skolelærer kommer med ytringer, der bliver betragtet som jødehad.

 

Men tænk i det hele taget, hvis ens barn kommer i nærheden af et så rædselsfuldt kvindemenneske.

 

På et byrådsmøde krævede Venstre og de Konservative sagen undersøgt, og at lederen blev fyret, må man forstå på Venstres ordfører, Christoffer Lillholt:

 

“Der er grænser for, hvad man kan sige. Det er en meget betændt konflikt mellem to parter. Og den skal ikke til Danmark. Man er gået over den streg og udtaler sig for mig personligt, helt vanvittigt”, sagde Christoffer Lillholt fra Venstre.

 

Men Socialdemokratiet, SF, Enhedslisten, Radikale, Moderaterne og løsgænger Andreas Møller vendte tomlen ned til forslaget. De mente, at det var en personalesag, som skulle håndteres af kommunen og den pågældende folkeskole.

 

Efter halvanden time blev hele Facebookopslaget med den pågældende debattråd slettet fra Ubberup Skoles Facebookprofil. Se det her:

Artiklen fortsætter under illustrationen…

 

 

 

 

Der bliver stadig flere i velfærdssektoren med sådanne holdninger

Den slags hændelser har fundet sted i årevis, uden at nogen overhovedet har reageret, og længe inden terrororganisationen Hamas’ bestialske overfald på kibbutzer og festivaldeltagerne i Israel fandt sted den 7. oktober.

 

Det er den slags personer, politikerne har befængt landet og befolkningen med i stor målestok. I mange tilfælde er det personer, som via deres job (”varme hænder”) kommer i forbindelse med befolkningen, og som borgeren ikke – eller kun meget svært og med racismebeskyldninger – kan undslå sig at have noget at gøre med.

 

Socialrådgiverstuderende truer dansker med at tage hans kontanthjælp

Et eksempel er en socialrådgiverstuderende med afghansk baggrund, som så sig sur på en borger og truede denne med at fratage ham hans bistandshjælp, hvis han mødte ham på et jobcenter. ”Og dernæst skal du sendes til psykiatrien”, fortsatte han sine trusler.

 

På det tidligere 24syv demonstrerede han sit jødehad over for en jødisk samfundsdebattør ved at påkalde hjælp fra sin gud: “Må han inshAllah blive blind i det virkelige liv”.

 

Og han havde flere beskyldninger: “Jeg tror, der gemmer sig en børnelokker samt en pædofil i ham Jonathan,” skrev han.

 

Men på de sociale medier bedyrer den afghanske indvandrer sin uskyld: “Jeg er sikker på, at alle som kender mig personligt ved, at jeg er et åbensindet menneske, der har en stor kærlighed og respekt for alle, uanset religion og etnisk ophav”. Hans selvforherligelse af mageløs.

 

Viceleder støtter, at resten af jøderne bliver gasset

Hjemmeplejen i Aarhus Kommune har en jødehader ansat som viceleder.

 

Det er Ali Mahmoud, viceleder hos Hjemmeplejen Toftegården i Aarhus Nord, som har rost udtalelser om gasning af jøder. Han har givet opbakning på sociale medier til udtalelser om, at jøder bør gasses. Det skriver journalista.dk og skriver videre:

 

Det er en af de opdateringer, som for alvor har trukket opmærksomhed på de sociale medier de seneste dage. Specielt i forhold til, hvordan han med udtalelser af denne type kan forventes at behandle de ældre aarhusianske plejehjemsbeboere eller brugere af hjemmeplejen, som måtte være af jødisk oprindelse.

 

Når han giver opbakning til at gasse ”resten af jøderne”. Mener han så dem, der ikke døde under Holocaust?

 

Er han stadig ansat?

 

Sosu-assistent glæder sig

Den 16. oktober i år jubler den nyklækkede sosu-assistent Nermin Qubtan  over, at hun har fået sin eksamen.

 

Hun skriver positivt om Hamas, men præciserer, at hun lader sine holdninger blive hjemme, når hun går på arbejde:

 

“Når jeg går på arbejde, tænker jeg ikke på hvilken religion mennesket har! Jeg yder omsorg og plejer mennesket! Ikke religionen,” skriver Nermin Qubtan.

 

Men bare for en sikkerheds skyld: Hun bliver vel ikke sendt ud til vores jødiske medborgere?

 

Hun har vel ingen problemer med at få job? Vi mangler jo varme hænder til landets svageste og tager derfor revl og krat.

 

IT-ansat hylder Hamas som frihedskæmpere

I Roskilde Kommunes IT-afdeling er libaneseren Nabil Hawwash ansat. Også han hylder Hamas som frihedskæmpere. De er ikke terrorister, skriver han på de sociale medier.

 

Og når palæstinenserne har vundet, kan Europa få de jøder, der endnu er tilbage. Altså de, som palæstinenserne ikke nåede at slå ihjel?

 

Roskilde Kommune har ikke ønsket at svare på, hvorvidt Nabil Adel Hawwash har adgang til borgernes personfølsomme oplysninger.

 

Vi kan vel gå ud fra, at han stadig er ansat?

 

Sygeplejersker om Hamas ‘de gør fandme noget’

Så kommer vi lidt højere op i de varme hænders hierarki. Linda Amaliyah Morville fik tilladelse til at arbejde som sygeplejerske i sommeren 2022 på ortopædkirurgisk afdeling på Hjørring Sygehus. Hun støtter også terrorgruppen Hamas.

 

“De er fandme, de eneste, der gør noget”, skriver hun blandt andet ifølge document.dk.

 

Hvis hun endnu ikke er smidt ud, må man håbe på, at det ikke er dér, man kommer under kniven.

 

Lægevikar med beskidt sprog

Så er vi oppe på den øverste, øverste, øverste hylde i de varme hænders hierarki. Nemlig lægevikaren i Region Syddanmark, Mohammed Daoud. Han understreger, at han er dansk statsborger. Hans forestilling om egen identitet er indbildning, for dansk er og bliver han ikke.

 

Man kan tage en person ud af ghettoen, men man kan ikke tage ghettoen ud af en person. Disse viise ord passer som hånd i handske på Mohammed Daouds sprogbrug – det så velkendte ghettosprog. Han benytter sig fuldt ud af, at ingen myndighed tager sig af hans beskidte sprogbrug: ”Jeg siger, Danmark er som hunde for USA, at de røvslikker dem”.

 

Tag lige den, fru statsminister!

 

Hans had til Danmark er lige så stort, som hans kærlighed til  terrorgruppen Hamas.

 

Det undrer sikkert ingen, at Mohammed Daoud er opvokset i ghettoområdet Vollsmose i Odense hos sin far, Mahmoud Daoud, som er leder af et socialpædagogisk opholdssted, og som tidligere har været kandidat for Det Radikale Venstre.

 

Den såkaldte ”influencer” Ahmarni er allerede omtalt på DKA, hvor han kommer med en svinsk bemærkning om vores jødiske medborgere.

 

Han er vel allerede fjernet fra internetfladen? Eller hur?

 

Danske politikere: Hvor vover I?

Ovennævnte, som jo kun er et udsnit af dem, som vi kalder ”varme hænder”, er altså de personer, der skal tage sig af samfundets syge og svage.

 

Er der noget at sige til, hvis befolkningen bliver vidskræmt ved tanken om at komme i kløerne på disse afarter af mennesker, hvad enten det gælder hjemmepleje, børneinstitutioner, socialrådgivere, hospitalspersonale eller læger? For især folk med jødiske navne, homoseksuelle, medlem af LBGT+ folket, handicappede, eller måske bare med en forkert hårfarve, er det skræmmende.

 

Min lede, vrede og forargelse over politikerne, der er skyld i, at vores danske medborgere ikke trygt kan lægge deres liv i hænderne på forskellige danskhadende omsorgspersoner, har jeg slet ikke ord for.

 

De importerede terrorstøtter ved, at de ikke kan få frataget deres danske statsborgerskab, for ”vi må ikke gøre folk statsløse”, og vi skal huske på ”Danmarks internationale forpligtelser”. Hvordan skulle vi dog kunne glemme disse forpligtelser, der ville være grinagtigt, hvis ikke det var så tragisk, og mere end noget andet har ødelagt vores land.

 

Otte anmeldelser – eller ni?

I forbindelse med de hadefuldt skrigende propalæstinensiske demonstrationer har politiet oplyst, at de har modtaget otte anmeldelser om billigelse af Hamas-angreb.

 

Mon udenrigsminister Lars Løkke foretog den niende anmeldelse, da han under en demonstration for Israel blev konfronteret af et Hamas-kvindemenneske, der syntes, at terrorangrebet var ”mega fedt”? Godt beskyttet af bodyguards, var det bare at række en hånd ud, så kvinden kunne blive anholdt.

 

Var det dét, Løkke gjorde? Næh, han svarede blot: ”Og det er så her, kæden knækker for dig” – og gik efter sin kække bemærkning!

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…