Verdensberømt forfatter advarer: ‘At vores demokrati bliver udnyttet til at afskaffe demokratiet skyldes Vestens inkompetente regeringer – Hamas er kun begyndelsen’

Boualem Sansal/ You Tube
Getting your Trinity Audio player ready...

Da uddeling af danske pas til udlændinge atter står for døren, hvilket sker to gange om året, burde Danmarks politikere være tvunget til at tage bestik af de advarsler, som kritikere af islam forsøger at få Vestens regeringer til at forstå og reagere i overensstemmelse med.

 

En af kritikerne er Boualem Sansal.

 

Boualem Sansal er en berømt og prisbelønnet algerisk forfatter. Han kender alt til islam fra sit liv i det muslimske Algeriet. Samtidig har han stor viden om forholdene i Europa.

 

Han har tidligere advaret om, de ødelæggende konsekvenser af det voksende antal muslimer i Europa.

 

Nu får det fremstormende Hamas ham til tegner at tegne et endnu mere dyster billede af Europas fremtid.

 

Et lille skridt ad gangen  

Boualem Sansal, der har boet hele sit liv i Algeriet, siger i et interview med Berlingske (bag betalingsmur):

 

”Islamisterne vil gradvist overtage demokratierne i Europa. Hamas’ frembrusen er kun begyndelsen på en trussel, som Vestens ”inkompetente regeringer” ikke har forstået. Og krigen er allerede i gang.”

 

”Der gøres forberedelser til en verdenskrig. Det sker et lille skridt ad gangen, så Vesten ikke ser strategien.”

 

Han bliver spurgt om, hvorfor man ikke kan se den udvikling i Vesten og svarer: ”I lang tid kunne man ikke se den. Men ud over at islamisterne selvfølgelig bruger krigens sædvanlige instrumenter – våben, den politiske og militære krig, den seksuelle vold og så videre – har de også fundet et nyt, formidabelt våben i form af demokratiet.”

 

At vores demokrati bliver udnyttet til at afskaffe netop demokratiet, har længe været kendt blandt os menigmænd.

 

”I deres egne lande bliver de jaget, fængslet og henrettet, hvis de ikke gør, som loven siger. I Europa bliver de inviteret ind i fjernsynet. Her hører man på dem. Og så siger man: Han er islamist, men det har han lov til at være, ligesom vi er kommunister, socialister eller noget tredje. Muslimerne bruger naiviteten, de sociale strukturer og retsvæsenet,” slår Sansal fast, ”Og det er den slags holdninger, som islamisterne udnytter.”

 

Og han advarer: ”Den vestlige civilisation er ved at dø. Hvis Vesten ikke tager sig sammen, bliver den erstattet af den muslimske civilisation.”

 

Udover konventionerne, der er ødelæggende for nationalstaterne, kan vi takke de i egen selvforståelse moralsk rene (se DKA her).

 

Når Frankrig forventer en snarlig borgerkrig, når Sverige har givet udtryk for det samme, og at der også herhjemme er røster om en forventet krig i en ikke uoverskuelig fremtid, forekommer det fuldstændigt ubegribeligt, at de fleste politikere nægter at se virkeligheden i øjnene i stedet for, som de hævder, at de er ”sat i verden for” at passe på danskerne og den plet på jorden, der er vores.

 

Hvordan islam overtager lande 

I 2015 udgav den sydafrikanske professor Peter Hammond sin bog Slavery, Terrorism and Islam. Heri skriver han: ”What islam isn’t”.

 

Islam er ikke en religion, det er heller ikke en kult. Det er et komplet system.

 

Han anfører procentsatserne på muslimer i forskellige lande, og hvilken betydning antallet har for hvert enkelt land, der har bosiddende muslimer.

 

Ved Danmark anførte han i 2015 2%, der selv dengang var for lavt sat. Her i 2023 er der mindst 13-14% muslimer i Danmark. Det er dog rent gætteværk, da myndighedernes regnskabsmetode mildest talt er særpræget. De officielle tal er, høfligt sagt, ukorrekte.

 

Men så kan vi se på adfærden over for værtsbefolkningerne, for at se, om vi kan komme lidt nærmere et nogenlunde korrekt tal.

 

Med et procenttal på 10 skriver Hammond: “Når muslimer udgør 10 % af befolkningen, vil de øge lovløsheden som en form for protest over deres vilkår (Paris – bilafbrænding). Enhver ikke-muslim, der fornærmer islam vil medføre opstand og trusler (Amsterdam – Muhammed-tegninger)

 

(”When Muslims reach 10% of the population, they will increase lawlessness as a means of complaint about their conditions (Paris – car-burnings). Any non-Muslim action that offends Islam will result in uprisings and threats (Amsterdam – Mohammed cartoons).”)

 

Mon ikke vi er på vej til 20%, hvis vi da ikke allerede er nået dertil. I Danmark er der foretaget indbrud i kirker, mens synagoger, jødiske skoler og museer konstant skal beskyttes af politi. Vi oplever bilafbrændinger, eksplosioner, og den mindste indbildte fornærmelse forårsager i bedste fald ”kun” trusler.

 

Og så har vi endda indtil videre været heldige i forhold til situationen i Sverige, Frankrig og England.

 

Men med den fart, der uddeles nye statsborgerskaber kan vi se en dyster fremtid i møde.

 

Her går det rigtigt godt, hævder forsker

I Berlingske (bag betalingsmur) oplyser Pia Kjærsgaard bekymret, at der i Danmark er flere end 400.000 med indvandrerbaggrund, og at det er langt flere, ”end vi troede”. Jeg er sikker på, at Kjærsgaard med ”indvandrerbaggrund” mener indvandrere fra de muslimske MENAP-lande (Mellemøsten, Afrika, Pakistan, Afghanistan og Tyrkiet).

 

Det stærkt stigende migranttal har nok været soleklart for langt de fleste, når man knapt kan stikke hovedet ud af sin gadedør, uden at se flere og flere med umiskendeligt muslimsk udseende. Fotoet på dette indlæg i Berlingske (bag betalingsmur) viser tydeligt, hvordan ”etniske danskere”, der er fuldt integreret, skiller sig ud fra resten af befolkningen.

 

Forskeren Hjarn von Zernichow Borberg er som Pia Kjærsgaard forbavset over tallene, men han er ikke bekymret: ”Hvis det skulle være så katastrofalt for os allesammen, at mange har udenlandsk baggrund, så kan man jo undre sig over, at det går så godt i Danmark.”

 

Hvordan godt? Kulturelt? Socialt? Uddannelsesmæssigt? For han tænker vel næppe på voldtægter, overfald, bander, lemlæstelser, mord, bedragerier, røverier, knivstikkerier, skyderier, den stærkt forøgede utryghed m.v. Ej heller de eksorbitante udgifter indvandringen koster – og har kostet gennem årtier – de danske skatteydere, mens skoler og hospitaler forfalder, og politi, fængselsvæsen og retssystemet er ved at bryde sammen. Og nu også folkeskolen, som det fremgår af de nye tal fra PISA, der viser at skoleelever med ikke-vestlige baggrund generelt klarer sig ekstremt dårligt og langt dårligere end elever med dansk baggrund.

 

Men det undrer mig ikke, at en forsker er fuldstændigt uvidende om, hvad der foregår i hans land. Eller, måske med den nye woke-tendens på universiteterne, er det måske bedst at lade uvidende.

 

En ”stram” udlændingelov 

De fleste husker nok den indtil kvalmegrænsen gentagne fortælling: ”Flygtninge skal ikke blive indvandrere, de skal hjem”.

 

I 2018 oplyste Danmarks Statistik, at mindst 170.700 indvandrere har flygtningebaggrund, for i Danmark bliver flygtninge til indvandrere i meget stort omfang. I Berlingske (ikke bag betalingsmur) kan man læse, hvad visse politikere mente dengang, og i dag kan vi konstatere, hvad de, efter at have slået pjalterne sammen i den mest besynderlige regering, vi hidtil har haft, mener nu.

 

Da migranterne – ifølge politikerne – har slidt så hårdt i det for at blive danskere, vil de om kort tid råbe til lykke, vifte med dannebrogsflag og et ”velkommen i familien”. En familie, hvor langt fra alle familiemedlemmer er ubetinget glade for forøgelsen.

 

En ny gruppe, der tager et lille skridt ad gangen, og inkompetente politikere, der ikke ser strategien.”

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…