Vi har shoppet som aldrig før – hvordan kommer vi nu på eventyr uden at bruge en formue?

Vi danskere er under corona blevet vilde med online shopping. Det gælder både mad, tøj og finurlige ting til hjemmet.

 

Hvad end du er blevet ramt af af inspiration til dine nye online shoppingvaner, så er du altså en del af danskernes online statistik af forbrug, og det er steget gevaldigt på nogle fronter over de seneste par år.

 

Selvom online forbruget samlet set er faldet de seneste par år, fordi vi ikke har kunnet rejse, så er der alligevel sket en markant ændring i, hvordan vi handler online.

 

I 2020 brugte vi 59 milliarder kroner online på fysiske varer. Det er med ting som tøj, sko, haveartikler, indretningsting, men også med dagligvarer og takeaway.

 

Det kan være svære vaner at lægge fra sig, men hvis vi gerne vil spare penge sammen til, for eksempel snart at kunne komme ud at rejse igen, så er online shopping og take away måske en ting vi godt kunne skære lidt ned på.

 

Der findes mange ting man kan på et budget, og der er mange tiltag du kan tage når du skal nogle lidt større ting for at sørge for at du ikke bruger penge steder, hvor du helst vil slippe.

 

Har du  mistet overblikket eller er du løbet tør for ideer, så har jeg lavet en lille eventyr guide til dig herunder.

Eventyr på budget

Min eventyrlyst presser efterhånden ret meget på, men hvis du, ligesom mig, har fundet måder at bruge dine penge på under corona og ikke har sparet det vilde op til en eventyrlig weekend med action eller du lige har nok til en køre ferie sydpå men gerne vil spare hvor du kan, så har jeg fundet nogle aktiviteter og tiltag du kan prøve for at spare lidt penge uden at gå ned på eventyr og hygge!

Weekendtur med picnic

Det kan godt være, at du efterhånden er lidt træt af Danmark, men der findes altså mange fine steder man kan tage hen på en lille smuttur og stadig få en skøn weekend ud af det!

 

F.eks. findes der mange shelters og vildmarks sports rundt omkring i vores lille land, og det er da en oplagt mulighed for lige at få pakket en picnickurv og tage på opdagelse. Så kan du jo selv vælge hvad du kommer deri, det behøver jo ikke at være den helt dyre tapas, måske det bare er en pastasalat og spørgsmålet om at finde en god vin der kan gøre denne oplevelse speciel.

Spar penge på køre ferien

Hvis du er en af de gode der har fået skrabet sammen til en tur sydpå, men er lidt bekymret for, hvordan du holder omkostningerne nede, så kan du komme langt med bare, at tænke over hvor mange penge du bruger på mad. Hvis du skal til italien er det ihvertfald sjovere at gemme budgettet til restauranterne der, end til tankstationerne på vejen.

 

Med termotasker kommer du langt på køreturen. Du kan dedikere en til snacks og drikkevarer og en anden til sandwiches og grøntsager. På denne måde kan du holde mad hjemmefra frisk i lang tid, og spare pengene på dårlige hotdogs eller klaskede dyre sandwiches og gemme dem til den lækre pizza når du kommer frem.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…