Enhedslistens muslimske ’darling’ er nu dømt for at myrde sin kone – en grotesk naivitet har åbnet vores land for afghansk voldskultur

Privatfoto via eb.dk

De politisk korrekte kræfter i Danmark og andre europæiske lande har meget på samvittigheden.

 

Deres naive forhold til indvandring fra den muslimske verden har gennem årene haft store omkostninger for vores samfund. Det gælder således også i forhold til den indvandring, som krigen i Afghanistan har udløst.

 

Man gav et betydeligt antal afghanere, der var helt ude af trit med kultur, værdier og normer i det danske samfund mulighed for at få permanent opholdstilladelse i Danmark.

 

Flere aktuelle drab og andre voldshandlinger med afghanske gerningsmænd er en påmindelse om, hvor langt kvindefjendske og voldsprægede afghanske kulturmønstre ligger fra vores idealer om frihed og lighed.

 

”Hector” slog sin kone ihjel

Senest er dette blevet udstillet i forbindelse med et uhyggeligt drab på en 27-årig afghansk kvinde, der var flygtet til Danmark sammen med sin mand og sine fem børn. Manden var tolk for de danske styrker.

 

Denne afghanske familie fik stor omtale i danske medier, fordi den flygtede under dramatiske omstændigheder i forbindelse med det store kaos i Kabuls lufthavn.

 

Familien kom til Danmark, men her blev konen slået ihjel af sin mand.

 

Hun blev dræbt af adskillige knivstik i halsen og i maven. Inden da havde politiet flere gange været tilkaldt på grund af vold og ballade i familien.

 

Nu er hendes 33-årige mand, der omtales som ”Hector”, ved Retten i Sønderborg fundet skyldig i at have dræbt sin kone på bestialsk maner. Med 26 stiksår, snitsår og snitlæsioner i hovedet, på kroppen og på arme, hænder og ben.

 

En fætter til ”Hector” overhørte i telefonen det uhyggelige forløb. Til sidst kunne fætteren høre en pigestemme sige: ”Du har dræbt min mor.”

 

Det var ikke danske værdier, men danske lønninger, der trak

”Hector” var altså tolk for de danske styrker i Afghanistan. I medierne har man fået indtryk af, at han og andre tolke repræsenterede holdninger og værdier, der lå tæt på danske frihedsværdier.

 

Men dette stemte i mange tilfælde ikke med virkeligheden. Den drabsdømte Hector er et uhyggeligt eksempel.

 

Den tidligere major Leif Dalby-Frandsen har på Facebook berettet om sine erfaringer fra Afghanistan. Han har blandt andet påpeget, at mange i den afghanske hær og mange af de dansk ansatte tolke så langt fra repræsenterede vores værdier:

 

”Fælles for alle tolkene var, at ingen af dem støttede os vesterlændinge af moralske, politiske og etiske grunde. Ingen. Det var lønnen. Lønnen var – efter afghanske forhold – fantastisk høj, og derfor var jobbene som tolke også meget eftertragtede. Tolkene gjorde det for pengenes skyld.”

 

Hos danske politikere har man ellers kunnet få det indtryk, at der var tale om idealistiske mennesker, der kæmpede for demokrati og frihed. Dem har der måske også været nogle af. Men åbenbart langt fra så mange, som vi gerne vil bilde os ind.

 

Mange af de afghanske tolke var tilsyneladende forankrede i en voldelig og korrupt klan- og stammekultur, præget af massiv kvindeundertrykkelse.

 

En stor del af dem var ligeglade med demokratiet eller deciderede modstandere af demokratiet.

 

Hun talte med mænd og sagde ham imod

Den danske majors advarsel bliver understreget af sagen med den afghanske tolk, der nu er dømt for drab på sin kone. Et drab, der efterlader fem børn uden mor.

 

Konen blev tilsyneladende dræbt, fordi hun efter mandens mening omgikkes mænd på en upassende måde. I en telefonsamtale med en slægtning beskyldte han hende for at indlade sig med andre mænd.

 

Noget tyder på, at kvindens ’forseelse’ bare bestod i, at hun overhovedet talte med andre mænd end sin ægtefælle.

 

I en telefonsamtale med afghanske slægtninge beskyldte ægtemanden hende for usømmelig adfærd. Det gjorde konen meget vred. Hun greb telefonen og sagde: ”Det er løgn!”

 

Det skulle hun ikke have gjort. Manden tog hævn. Han stak hende igen og igen med en kniv, så hun fik 26 stiksår, snitsår og snitlæsioner i hovedet, på kroppen, på arme, hænder og ben. Så faldt hun livløs om.

 

Hun forbrød sig mod shariaen

”Hectors” kone forbrød sig mod shariaen, den hellige islamiske lov. Shariaen tilsiger, at kvinden skal adlyde sin mand. Gør hun ikke det, har manden ret til at straffe hende – også med vold.

 

Den Korte Avis har tidligere (2013) kunnet omtale en undersøgelse fra 2013, gennemført af det anerkendte Pew Research Center. Den viste massiv tilslutning til shariaen i den afghanske befolkning.

 

Ifølge denne undersøgelse mente 94 procent af afghanerne således, at en kvinde altid skal adlyde sin mand.

 

Shariaen er massivt til stede i det afghanske samfund – og også blandt afghanske migranter, der kommer til Danmark.

 

Enhedslisten kastede sin kærlighed på ”Hector”

Som det er blevet påpeget af major Leif Dalby-Frandsen, er det meget naivt at tro, at man nødvendigvis er tilhænger af idealer om frihed og ligestilling, bare fordi man har været i den afghanske hær, der kæmpede mod Taleban.

 

Mange har været der som blandt andet tolke, fordi det gav en god stabil indtægt.

 

Men de politiske korrekte kræfter søger at give indtryk af, at afghanske mænd, der har været tolke for blandt andet danskerne er overbeviste tilhængere af vestlige frihedsværdier.

 

Således har Enhedslisten gjort sig til talerør for at få evakueret mange flere afghanere til Danmark – herunder den omtalte tolk ”Hector”, der nu er dømt for at slå sin kone ihjel.

 

”Det er dybt hjerteskærende”, som Enhedslistens Eva Flyvholm sagde om evakueringen af ”Hector” og hans familie.

 

Det fortæller Enhedslisten og de politisk korrekte medier ikke om

Den skæbne, som ”Hectors” kone og deres børn har lidt er ganske rigtigt ”hjerteskærende”. Men det er den ikke mindst, fordi manden (”Hector”) slog hende ihjel, da hun ikke underkastede sig hans ekstreme islamiske adfærdsnormer.

 

Det hører man dog ikke fra Enhedslisten. Man hører det heller ikke fra politisk korrekte danske medier.

 

Man hører i det hele taget meget sjældent om islamisk voldskultur, man hører meget sjældent om afghanske mænds bidrag til voldsstatistikkerne i Europa – herunder statistikkerne over seksuel vold (voldtægt).

 

Og man hører endnu mere sjældent om sammenhængen mellem indvandring og islamisk voldskultur i Danmark og Europa.

 

Devisen synes at være: Uanset hvad, skal det altid være synd for de afghanske migranter.

 

Når den islamiske voldskultur så alligevel slår igennem, sådan som det skete hos ”Hector”, gør man i de politisk i korrekte miljøer og medier alt for at undgå at tale om problemet.

 

Det er altid synd for afghanerne – ikke for danskerne

Man fortæller, at en mand har slået sin kone ihjel. Men ikke et ord om en islamisk voldskultur, der støder frontalt sammen med vores frihedsværdier. Ikke et ord om sammenhængen mellem denne voldskultur og indvandringen til Europa fra et land som Afghanistan.

 

Ikke bare Enhedslisten men også mere generelt danske politikere og danske medier  har været meget tavse om, hvad en sådan import af voldskultur indebærer for et land som Danmark.

 

Man løfter blandt andet afghanske tolke op på en piedestal som uskyldige ofre. Når det så viser sig, at en eller flere af dem bærer på en kulturel ballast af blandt andet korantro kvindeundertrykkelse, mødes det med tavshed.

 

Devisen synes at være: Uanset hvad, skal det altid være synd for afghanske  migranter. Det er aldrig synd for danskerne og deres samfund.

 

Foto via EB.dk

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…