Video: Frankrig måtte sende mere politi for at forhindre afrikanske migranter i at trænge over grænsen

Frankrig har gennem længere tid haft styr tilstrømningen af migranter fra Italien.

 

De fleste har forsøgt at komme ind i Frankrig nede ved Middelhavet mellem den italienske by Ventimiglia og den franske Menton. Men denne rute har været relativt nem at lukke af.

 

Men nu har et stort antal afrikanske migranter fundet ud af, at det er lettere at trænge ind i Frankrig via Alperne. De går typisk over Col de l’Échelle i op til 1.762 meters højde.

 

Disse migranter kommer fra vestafrikanske lande som Senegal, Elfenbenskysten og Ghana. De har intet med flygtninge at gøre, men er økonomiske migranter, der vil til Europa for at få et bedre liv.

 

De bliver hjulpet af, hvad den franske indenrigsminister Gérard Collomb kalder ”venstreekstreme aktivister” fra Italien. Såkaldte flygtningevenner, som giver migranterne instruktioner i, hvordan de kan komme til Frankrig.

 

De italienske flygtningevenner giver sig ud for at være idealister. Men i realiteten forsøger de at påtvinge franskmændene en indvandring, som disse ikke ønsker.

 

Konfrontationer

I sidste weekend kom det til konfrontationer mellem fransk politi på den ene side og de økonomiske migranter og deres venstreorienterede hjælpere på den anden.

 

Politiet kom hurtigt i undertal, som man kan fornemme på videoen længeren nede i artiklen. Derfor måtte indenrigsministeren sende forstærkninger til området.

 

Det kom til bataljer mellem politiet på den ene side og migranterne og deres venstreorienterede hjælpere på den anden. Indenrigsministeren taler om ”provokationer, vilde fagter og konfrontationer”.

 

Situationen blev yderligere kaotisk af, at migranterne blev mødt af en gruppe mennesker, som indenrigsministeren kalder ”højreekstreme”.

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

 

De tilhører bevægelsen Génération Identitaire, som vil stoppe masseindvandringen.

 

Stor muslimsk befolkning

Førhen har Frankrig ikke haft nær så stor tilstrømning af asylansøgere som blandt andet Tyskland, Italien, Østrig og Sverige.

 

Men landet har en meget stor muslimsk befolkning, der er indvandret fra de tidligere franske kolonier.

 

Derfor føler præsident Macron sig stærkt presset af, at der nu strømmer asylansøgere til i et kraftigt voksende antal.

 

Størsteparten af disse er illegale migranter – mange fra vestafrikanske lande med forbindelser til Frankrig. Folk, der ikke er flygtninge, men økonomiske migranter.

 

Der kommer flere bataljer

Læs også
”De kalder os hvide svin”

Hidtil har Frankrig slet ikke haft styr på udlændingepolitikken. I Paris lever et betydeligt antal afrikanere på gaden.

 

Men den franske nationalforsamling har netop vedtaget en ny udlændingelov med stramninger i forhold til specielt illegale migranter.

 

Intet tyder dog på, at denne lov vil være nok til at få styr på problemerne.

 

Weekendens sammenstør i Alperne bliver med sikkerhed ikke de sidste. Nye strømme af indvandrere vil forsøge at trænge ind i landet – specielt fra Italien.

 

Emmanuel Macron gik til præsidentvalg på en ret politisk korrekt udlændingepolitik. Nu begynder problemernes omfang at dæmre for ham. Han kommer til at sende nye signaler til vælgerne.

http://premium.lefigaro.fr/international/2018/04/22/01003-20180422ARTFIG00216-migrants-des-antifas-italiens-forcent-un-barrage-francais-apres-les-actes-de-generation-identitaire.php

 

Læs også
Den tyrkiske fartbølle, der kørte 9-årig ihjel, havde ikke kørekort

http://premium.lefigaro.fr/actualite-france/2018/04/23/01016-20180423ARTFIG00251-alpes-comment-les-immigres-illegaux-s-organisent-pour-franchir-la-frontiere-francaise.php

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…