Islam på fremmarch: Rabiat muslim får stilling som studievært i tysk TV

Nemi El-Hassan skulle være stjerne på den store offentlige tyske TV-station WDR. WDR er en del af netværket ARD, der ofte sammenlignes med Danmarks Radio.

 

WRD og moderselskabet ARD er endnu mere politisk korrekt og venstreorienteret end Danmarks Radio. Det siger som bekendt en del.

 

Nemi El-Hassan blev udnævnt til posten som programleder og studievært på WDR’s videnskabsprogram ”Quarks”. Men så kom en ubehagelig afsløring:

 

Hun har deltaget i en demonstration, der var rabiat antisemitisk.  I demonstrationen blev der båret symboler for Hizbollah-bevægelsen, der er fanatiske støtter for præstestyret i Iran.

 

Antisemitisme

Demonstrationen er en årlig begivenhed. Den går under navnet Al-Quds-demonstrationen (Al-Quds er det arabiske navn for Jerusalem). Her proklameres målet om at tilbageerobre Jerusalem.

 

Den unge Nemi El-Hassan gik med i denne antisemitiske og pro-iranske demonstration i 2014. Hun har aldrig taget et selvopgør med sin rolle og sine rabiate islamistiske synspunkter fra dengang.

 

Den selvsamme kvinde er netop blevet udnævnt til en ledende post i WDR!

 

Hun skal være leder og studievært for programmet ”Quarks”, der beskæftiger sig med videnskab.

 

En fremtrædende islamist bliver altså sat til at lede et program, der skal hellige sig den frie, kritiske, videnskabelige fornuft, som har været helt afgørende for, at vi har udviklet et åbent, kritisk tænkende og dynamisk samfund.

 

Nu har Nemi El-Hassan udsendt en erklæring, hvor det hedder: ”At deltage i Al-Quds-demonstrationerne for syv år siden i Berlin var en fejl.”

 

Afsløring

Det siger hun først nu syv år efter. Og hun siger det ikke af egen drift. Det er avisen BILD, der har afsløret hendes deltagelse i den antisemitiske demonstration. Man kan heller ikke just påstå, at det er udtryk for den store anger, at hun bare kalder denne skandaløse optræden for ”en fejl”.

 

Den pro-iranske bevægelse Hizbollah, der prægede demonstrationen med sine symboler, er ikke nogen tilfældig eller ligegyldig organisation. Den hylder det iranske regime og er forbundet med terror. Dens aktiviteter er forbudt i Tyskland.

 

Men det forhindrede altså ikke den nu ansatte videnskabsredaktør i at deltage i en demonstration under Hizbollah-symboler.

 

I øvrigt råbte nogle af de islamistiske demonstranter ”Sieg Heil” til en lille gruppe, der stod med det israelske flag. Der var også råb om at ”gasse jøderne”.

 

Roste det iranske præstestyre

Nemi El-Hassans egen sprogbrug gennem årene er også ret afslørende.

 

I stedet for at tage klart afstand fra voldelig jihad (hellig krig), taler hun således om ”min jihad”. Hun har også forsøgt at sælge jihad som en ”vision”. Og hun har afvist at forbinde jihad med terror – hun kalder dette en ”fejlfortolkning fra selvudnævnte islameksperter”.

 

Hun forsikrer nu, at hun aldrig er kommet med antisemitiske paroler. Men hun har rent faktisk deltaget i antisemitiske møder, hvor der blev hetzet mod Israel. Videre siger hun, at hun ”aldrig har angrebet jøder korporligt”. Alene det, at hun finder det nødvendigt at understrege dette …

 

Hun lagde regelmæssigt tweets ud, der angreb Israel og roste det iranske præstestyre.

 

Pludselig fik hun travlt med at slette en stribe af sine tweets

Søndag bad BILD WDR om nærmere oplysninger vedrørende Nemi El-Hassans synspunkter og udtalelser. Samme aften og nat slettede den nye videnskabsredaktør en stribe af sine tweets! Herunder et tweet om hendes deltagelse i en anti-israelsk demonstration, hvor der forekom ekstreme hadbudskaber.

 

Jo mere denne sag granskes, jo mere afslørende bliver den for Nemi El-Hassan, og jo mere pinlig bliver den for WDR.

 

Rystende naivitet

De store danske TV-stationer er også gennemsyrede af venstreorienterede og politisk korrekte holdninger – Den Korte Avis har jævnligt leveret eksempler.

 

Den venstredrejede politiske korrekthed er dog lige en tand mere ekstrem i Tyskland. Man falder over sine egne ben for at forsikre, at man ikke ønsker mennesker med anden etnisk baggrund noget ondt.

 

Det er jo et fint og humant udgangspunkt. Problemet er bare, at det jævnligt fører til en ny form for fanatisme. Politisk korrekt fanatisme.

 

Man vil således med vold og magt vise, at man ikke har nogen problemer med at ansætte en muslim som studievært på et videnskabsprogram.

 

I sin iver forholder man sig ganske ukritisk til den person med muslimsk baggrund, som ledelsen har udset sig til jobbet.

 

Man ville måske signalere åbenhed. Men det eneste, man får demonstreret, er rystende naivitet.

 

Der var ingen ordentlig kritisk granskning af Nemi El-Hassan. Der var ingen lyst til at erkende, at noget vist ikke var, som det skulle være med hende. Og nu bagefter gør man alt for at undgå en reel og åben debat om sagen.

 

Og man skal nok finde en eller anden dødssyg argumentation for at holde islamisten i jobbet – trods hendes antisemitiske udtalelser og antidemokratiske sympatier for blandt andet det iranske præstestyre.

 

Grund til at frygte Tysklands svaghed

Islamister udgør en alvorlig og stærkt voksende trussel mod de frie, demokratiske europæiske samfund. De muslimske parallelsamfund giver disse kræfter stadig bedre grobund.

 

En videnskabsredaktør på et stort offentligt medie i Europa skal repræsentere oplysning, kompromisløs kritisk tænkning, åben og ærlig debat.

 

I stedet vælger WDR i den politiske korrektheds navn at finde en person, der udviser sympati med totalitære holdninger og sender antisemitiske signaler. Og man forsvarer sin beslutning, efter at belastende oplysninger er kommet frem.

 

Engang frygtede man Tysklands styrke, selvfølgelig især under nazismen. I dag kan man frygte Tysklands svaghed i form af en politisk korrekthed, der giver islamismen store muligheder for at brede sig.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…