Hvad er e-juice?

E-juice fyldes i e-cigaretten og giver smag og damp. E-juice kommer i flere navne, bl.a. e-væske, rygevæske, dampjuice, smag, væske og meget mere. Væsken er afgørende for at kunne dampe, da væsken omdannes til damp i tanken og dermed er selve oplevelsen. Der findes et utal af forskellige former for e-juice, som skal vælges efter mængder, farver, nikotinstyrker, og konsistenser, præferencer og udstyr. Den bedste e-væske smag er en individuel vurdering, men hos os finder du med garanti alt af e cig væske, hvad du kunne ønske dig.

 

Væskerne fås i mange forskellige størrelser, helt ned fra 10ml, både i dampklar væsker og minim Shake’N’Vape kits, short-fill væsker i 50ml, 60ml, 70ml, 80ml, 120ml og op til 500 ml ved selvblanding (eller 5000 ml nikotinfri væske). Med andre ord er alle muligheder åbne for at få sin damp præcist som man vil have den. De fås i alverdens smagsvarianter, og din damp får derfor sin smag fra e-juice.

 

Vælger man f.eks. e-væske med smag af æble, smager dampen altså af æble, fordi e-juicen er tilsat æblesmag. E cigaret væske består af lutter harmløse ingredienser, så du kan blot dampe løs med god samvittighed.

 

Derfor e-cig – en dampende hot fornøjelse

 

Hvad indeholder e-juice?

E-juice indeholder som udgangspunkt altid disse 3 ingredienser:

 

Aroma – For at give dampen smag anvendes som allerede beskrevet naturlige aromastoffer. De er ganske almindelige smagsstoffer, som også bruges i diverse fødevarer, så man skal aldrig være nervøs for at dampe – ud over at smage herligt er det harmløst.

 

Bedste e væske smag

PG står for propylen glycol, og er den ingrediens der får dampen til at opstå. Det giver tilmed følelsen af et krads i halsen, når dampen inhaleres. Ønsker du at justere kradset i halsen, er det altså procentdelen af PG, du skal justere på. Med mange forskellige e-juicer i sortimentet finder du forskellige varianter, der har forskellige proportioner mellem PG og VG.

 

VG står for vegetabilsk glycerin/glycerol og giver store, tætte dampskyer. Hvis du er vild med store skyer eller vil bare gerne eksperimentere med det, skal du blot sørge for et højt niveau af VG.

 

Ønsker du at tage den til næste niveau, kan du dykke nærmere ned i sub ohm-dampning, hvor du damper på under é ohm – og dét giver store dampskyer.

 

Når du damper en e-juice fra Easy to Smoke, er du altid sikker på at få en fantastisk smagsoplevelse der også har gennemgået en streng kvalitetskontrol. Alle væske er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen i Danmark og er monteret med børnesikring i låget, og du kan vælge mellem en masse forskellige nikotinstyrker under hver smag. Typisk kan du vælge mellem 0-20 mg, alt efter behov.

 

Antallet af mg svarer ca. til det antal dagligt røgede cigaretter, og så kan man trappe ned i eget tempo. Og med de bedste e væske smag er det faktisk en overkommelig opgave uden alle de ubehagelige bivirkninger som et rygestop ellers giver.

 

Aromaen er smagen/duften og findes i et hav af varianter – lige fra kaffe og kage til tobak og slik. For at bevare smagen og sørge for at din e-juice holder samt få den bedst mulige oplevelse bør du opbevare den et mørkt, tørt og køligt sted.

 

Færdigblandet e væske, Shake N Vape eller bland-selv?

 

Her på siden hos Easy to Smoke finder du færdigblandede e væsker både i mange forskellige smagsvarianter, nikotinstyrker og mærker – kort sagt alt hvad man kunne ønske sig. En færdigblandet e væske er klar til at blive dampet så snart den er påfyldt, da den fra producentens side har et balanceret blandingsforhold af PG/VG, nikotin og aroma.

 

De færdigblandede e væsker kan vi tilbyde dig i små 10 ml flasker, så der både er mulighed for at prøve en masse forskellige af samt dampe til billige penge. Vi forhandler færdigblandet e væske fra mærker som Sundbygaard og Liqua samt mange andre mærker, der dog alle som en er særligt udvalgt på baggrund af deres kvalitet og skønne smag. Ved hvert enkelt produkt, kan du vælge e væsken i din foretrukne nikotinstyrke (0-20 mg), inden du lægger den i kurven.

 

Top e juice kommer fra mange producenter, og de lækreste smagsoplevelser kan du finde i en hvilken ejuice der passer til dig, uanset om du er en erfaren selvblander eller vælger en færdigblandet e-væske.

 

Shake´N Vape er næsten færdigblandet e væske, hvortil du som bruger blot skal tilføje nikotinboostere.

 

Disse kommer i større flasker, hvor væsken udgør 50 ml, og der dermed er plads til at blande 10 ml nikotinbooster i. De skal blot rystes og gerne få mulighed for at trække et par dage for at smagen modnes – og så er den klar til at blive dampet.

 

Blander du en 18 mg nikotinbooster á 10 ml med 50 ml væske i en Shake N Vape, får du en færdigblandet e væske med 3 mg nikotin. Disse Shake N Vape kommer i forskellige størrelser, hvor nogle eksempelvis har plads til to eller endda fire nikotinboostere.

 

Shake´N Vape og bland-selv e væske er for dampere, som gerne vil skabe deres egen unikke smag, konsistens og nikotinstyrke og have flere muligheder for at eksperimentere. Det kræver noget PG/VG-base, nikotinbase og aroma, og vi kan tilbyde forskelligt blandeudstyr, såsom flasker og sprøjter.

 

E Væske med og uden nikotin

 

Nikotin: Hos Easy to Smoke kan du selv bestemme nikotin-niveauet i dine e-væsker. Det er selve det afhængighedsskabende stof i cigaretter, men er i sig selv ikke farligt. Og så kan så i eget tempo så trappe ned for til sidst blot at nyde dampen.

 

Langt de fleste dampere starter med nikotinholdig evæske, for at bibeholde denne følelse, og med tiden begynder de kun at bruge e juicer med mindre og mindre nikotin, for endeligt at kunne slippe det helt og bare nyde den uskadelige damp. For nogle er det nemt, andre har det sværere, men det er langt nemmere med dampning, da man så også bibeholder den dejlige følelse at have (nu) uskadelig damp omkring sig og noget i hånden. Med en Shake´N Vape e juice kan man f.eks. styre nikotinindholdet ved at tilsætte en eller flere nikotin boostere.

 

Hos os begynder man typisk med at købe e-juicer med nikotin, hvorefter man derefter løbende kan nedtrappe nikotinforbrug ved at købe stadigt lavere nikotinstyrker. Nogle bruger det udelukkende til at skodde smøgerne, men mange finder glæde i den uskadelige damp og fortsætter derfor efter et rygestop.

 

Når det kommer til smag, skal du følge dine egne præferencer. Aromaen er naturligvis en smagssag, og her ved kun du, hvad du kan lide. Der findes uendelig mange forskellige slags, så det hjælper at indskrænke jagten med at finde ud af hvad du går efter – skal det være sødt eller stærkt? Vil du have tobak, frugt, mint, slik eller noget helt andet? Det er en god ide at starte med de klassiske smagsoplevelser og så senere at begynde at eksperimentere med nye oplevelser og måske blande dem for noget unikt.

 

Når det handler om nikotinstyrke, handler det om vaner og ønsker om nedtrapning. Hvis man damper for vanen og hyggens skyld, kan man sædvanligvis nøjes med lave doseringer af nikotin, mens et stort nikotinbehov sædvanligvis kræver 6-20 MG til en start. Jo mere nikotin der er i, jo mere kradser det også i halsen.

 

Vi kan kun anbefale at du prøver dig frem – du kender dine præferencer, mål og smagsoplevelser som kan bruges som ledetråd, men dampning er en proces hvor du ofte finder mere end du umiddelbart havde regnet med. Det er en skøn opdagelsesrejse, som du sikkert vil nyde.

 

Du kan få e-juice med alle regnbuens smagsoplevelser og farver.

Med dampning er alt muligt, hvis man blot kan forestille sig det. Og sådan er det faktisk med e-juice. Der findes e-juicer med alverdens smage, og det er slet ikke en overdrivelse. for der findes faktisk e-juicer med alle de smage, du overhovedet kan forestille dig. I starten man dampning derfor føles som en jungle at finde rundt med alt for mange muligheder – men når først har fundet dine præferencer, kan du målrette din søgning og senere gå på opdagelse i helt nye oplevelser.

 

Fælles for aromaer og e-juicer på siden er:

 

o Godkendt efter meget streng kvalitetskontrol. Al e-juice der sælges hos Easy to Smoke og i

Danmark er godkendt af den danske sikkerhedsstyrelse, så du trygt kan dampe.

De er fri for skadelige stoffer og er fremstillet under kliniske forhold.

o Alle e-juice har børnesikring i låget, så du kan være sikker på at hverken børn eller dyr kan få åbnet

emballagen. Selvom væsken er harmløs, er det betryggende at vide at det er forbeholdt voksne.

o Baseret på godkendt naturlig nikotin. Al nikotin i vores udvalgte e-juice er udvundet i reneste

form.

o Lavet på naturlige aromastoffer. Det drejer sig om aromaer, du kender fra en lang række

fødevarer, dvs. de er harmløse og indtages dagligt af mennesker på flere måder.

o Formuleret på rent vand. Til at gøre blandingen færdig anvendes vand som ingrediens – helt

ufarligt.

 

Bestil din dampvæske her – vi er og gør det Easy to Smoke

Med vores kæmpe sortiment og billige priser er det umuligt ikke at fylde lageret op med nyt, både klassiske smagsoplevelser og mere vilde, vovede og vanvittigt lækre e-juices. Her på siden er et bredt udvalgt fra mange anerkendte producenter – og efter modtagelse af din bestilling går vi i gang med at forberede din ordre, så du kan have dine nye e-juicer på ingen tid. Vi lever i sandhed op til vores navn, og du kan være sikker på nedenstående:

 

  • E-juice er en unik blanding af PG og VG, der sammen med nikotin og alverdens forskellige smagsaromaer giver smagsoplevelsen. Som allerede beskrevet kan du selv vælge nikotinniveauet.
  • Al e-juice indeholder en aroma. Aromaen giver duft og smag til e-juicen, og du kender allerede mange af dem fra fødevareindustrien, hvor den også bruges til at give smag. Du kan få aroma med alverdens forskellige smage, lige fra søde frugter og skøn slik til tobak og andre skønne oplevelser. Aroma kan ikke dampes alene, men skal blandes med PG/VG.
  • Du kan blande din egen e-juice. Som selvblander kan du selv sammensætte blandingen af PG, VG, aroma og eventuelt nikotin. For nybegynder er det ikke nemt, men det bliver nemmere jo mere garvet du bliver. Du skal bare give dampen frit løb og prøve denne skønne oplevelse.

Dampende god førstehjælp til dig

  • Ved ønsker om krads i halsen skal man gå med en e-juice med mere PG en VG. Her på siden kan du se blandingsforholdet på den enkelte e-juice.
  • Ved ønske om store dampskyer skal du gå efter mere VG end PG, da VG giver de store, tætte skyer.

Også her kan du altid se blandingsforholdet.

  • Er du til klassiske smage, kan du med fordel gå efter smagsoplevelser som tobak og menthol. Jo mere erfaren du bliver, jo flere muligheder er der for at eksperimentere.
  • Prøv dig frem – at dampe er ligesom at være barn igen. Man skal bare prøve sig frem, og ligesom i slikbutikken skal man prøve en masse forskelligt af alt det gode.
  • Hvis du har en sød tand, har vi alt i søde smagsoplevelser i frugt og slik.

 

Easy to Smoke ønsker at gøre det så nemt for dig som muligt. Du kan både søge efter enkelte brands , smagsretninger og på mange andre måder. Vi har med sikkerhed både den rigtige e-cig og alle de lækre smagsoplevelser du kunne tænke dig.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…