Asger Aamund om Ayaan Hirsi Ali: Vesten lukker øjnene for, at islam er en brutal dominanskultur

DEMOKRATIETS BLINDE ØJE

De vestlige politikere og medier lider af et fælles betonstøbt tunnelsyn på islam, som man hårdnakket og ufravigeligt betragter som en religion som kristendommen og den mosaiske tro.

 

Man ræsonnerer derfor, at da hverken kristne eller jøder forfølger, torterer eller undertrykker andre mennesker, der ikke deler deres anskuelser, forholder det sig også sådan i islam.

 

Da tusinder hvert år bliver myrdet eller lemlæstet i Allahs navn, må dette så tilskrives nogle få afvigere, der ikke vil dvæle under kærlighedens og fredens paraply.

 

De hyppige islamiske terrorhandlinger skyldes derfor disse ensomme ulve, mørkets kræfter og formørkede terrorister, der ikke på nogen måde skal forbindes med islam.

 

Ayaan Hirsi Ali prøver at få Vesten til at forstå, hvad politisk islam er

Vi skal derfor være glade og taknemmelige for, at der findes enkelte personligheder i den vestlige kultur, der har forstået, at islam ikke er en religion, men derimod en komplet samfundsmodel, en kultur, et levnedsdiktat, et politisk system og også en religion alt sammen smeltet sammen til et udeleligt hele, fordi alle elementerne i islam er Allahs personlige ord og budskaber til profeten Muhammed.

 

En sådan person er Ayaan Hirsi Ali, der bogstaveligt på sin egen krop har fået at mærke, at islam ikke er en religion, der praktiserer fredelig sameksistens, men derimod en brutal dominanskultur, der fordrer underkastelse eller døden.

 

Konstant forfulgt af trusler om vold og død har hun i mere end tyve år som et enligt fyrtårn i mørket sendt sine lysende budskaber til de vestlige samfund.

 

Hirsi Ali fortæller vedholdende for Vestens døve ører, at politisk islam er uforeneligt med et demokratisk retssamfund, fordi islam har til formål at underlægge sig alle folkeslag indtil hele verden accepterer, at der kun er én gud, Allah, og Muhammed er hans budbringer. I islam er selv troende muslimske kvinder vurderet som andenrangs personer, der dog står over jøder, kristne og andre ’kafirer’ (ikke-troende).

 

Ny bog: ”Frit bytte”

Migrantfamilier fra islamiske samfund bringer dette menneskesyn med sig til de vestlige demokratier, hvor de uhæmmet får lov at praktisere denne oldgamle kultur, der er væsentlig ældre end islam, men som blev indlemmet i den islamiske samfundsmodel.

 

Dette har ført til en omfattende kvindeundertrykkelse i Europa, der ikke kun rammer muslimske kvinder, men i høj grad også vestlige kvinder. Undersøgelser har påvist, at britiske, svenske og tyske kvinder i høj grad føler sig truet på frihed og lighed af islamiske kræfter, der presser det arabiske kvindesyn ned over de vestlige demokratier.

 

Denne trussel mod den frie vestlige kvinder er hovedemnet i Hirsi Alis nye bog, ’Frit bytte’, der netop er udkommet i Danmark.

 

Støtte til Støjberg: Nej til barnebrude

Forfatterinden har netop besøgt vores land og har i interviews stillet sig helt på Inger Støjbergs side i striden om barnebrude.

 

”Laver vi undtagelser fra børneægteskaber, så bliver det næste polygami”, siger hun til Jyllandsposten.

 

Hirsi Ali kritiserer vestlige politikere og medier for at vende det blinde øje til den politiske islamisering  af de demokratiske samfund, fordi” hvis man taler åbent om problemerne, bliver man beskyldt for racisme og fremmedfrygt”, udtaler hun til Berlingske.

 

Hirsi Alis afskedssalut til vores ængstelige og virkelighedsfornægtende politikere er en klar opfordring til at sætte lighedstegn mellem integration og civilisering:” Muslimske migranter skal socialiseres til europæiske normer. Og specielt skal unge mænd lære ikke at krænke andres liv og ejendom”, siger Ayaan Hirsi Ali. Godt, at vi har Hirsi Ali. Trist, at der ikke er flere som hende.

Asger Aamund

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…