Pakistaner tiltalt for at banke sin danske hustru ihjel – obduktionen viste, at hun kort før sin død havde fået øret næsten revet af

Det er en ualmindelig grov sag om brutalitet og kvindeundertrykkelse, der i otte dage fra starten april vil blive oprullet ved Retten i Roskilde.

 

Her står en 38-årig pakistansk mand anklaget for at have banket sin 34-årige hustru og mor til tre børn ihjel.

 

Det skriver Roskilde Avis.

 

Mishandlingen skete den 2. oktober 2018, hvor kvinden døde af sine kvæstelser i ambulancen på vej til hospitalet.

 

Det var børnene, der fandt deres mor i den forslåede og kvæstede tilstand, da de kom hjem, og det var børnene, der tilkaldte en ambulance og alarmerede politiet.

 

Havde kort før sin død næsten fået revet øret af

Af obduktionsrapporten fremgår det, at kvinden havde indre kvæstelser og var død på grund af skader fra vold, samt at hun ligeledes havde adskillige gamle skader efter vold, skriver Roskilde Avis.

 

Det har senere vist sig, at manden har mishandlet hende i årevis, samt at kvinden kort før sin død næsten havde fået revet et øre af.

 

Efter at have banket sin hustru ihjel stak den pakistanske mand af og gemte sig for politiet og dukkede først op, da han i november meldte sig selv.

 

Særlig rå og brutal mishandling med døden til følge

Den 38-årige mand af pakistansk regering er tiltalt for legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter eller mishandling under særligt skærpende omstændigheder med døden til følge.

 

Mandens vold og mishandling af sin hustru har ifølge tiltalen fundet sted gennem en årrække, hvor ægteparret har boet på skiftende adresser.

 

De tre børn, der nu har mistet deres mor, var på gerningstidspunktet henholdsvis fire, 15 og 16 år gamle. Siden sagens start har Lejre Kommune taget sig af dem, skriver Roskilde Avis.

 

Der foreligger ikke noget om, hvorvidt den tiltalte ægtemand erklærer sig skyldig eller ej.

 

Læs også:

https://sn.dk/Roskilde-Avis/Retssag-Anklaget-for-at-banke-kone-ihjel/artikel/906669

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…