Han fik ophold som syrisk flygtning – som ‘tak’ viser han på video, hvordan man slår en politibetjent ihjel

26-årige Fayez Kanfash kom fra Syrien som flygtning til Tyskland, hvor han fik ophold.

 

Han er en af de mere eller mindre illegale migranter som Merkel bød velkommen med åbne arme og som ny er ved at ødelægge Tyskland og andre europæiske lande.

 

Som “tak” til det tyske samfund laver Fayez Kanfash nu voldsforherligende videoer vendt mod det tyske politi og mod Macron, der har kritiseret islam. (se video i bunden af denne artikel)

 

Videoerne er så grove og modbydelige, at Fayez Kanfash nu efterforskes for forherligelse af vold. Det skriver bz-berlin.de

 

Angreb på Macron, der har kritiseret islam

I begyndelsen af ​​november blev den franske præsident Macron lagt for had i store dele af den muslimske verden og blandt muslimer i Europa. Macron blev lagt for had efter udtalelser om, at islam er i krise i hele verden. Macron vil også have et opgør med politisk islam.

På samme tid blev Kanfash landskendt for en afskyelig video netop vendt mod Macron. Welt

 

På videoen ser man Fayez Kanfash forklædt som en muslimsk sheikh. Han trækker en mand af sted med et reb om hans hals. Manden bærer en maske af Macron. På et tidspunkt bliver der sat ild til Macron-masken.

 

Det sker i den indvandrertætte bydel Neukölln. Berlins justitsadvokat undersøger stadig sagen: Var det en strafbar handling eller ytringsfrihed?

 

Men det blev værre endnu på en ny video.

 

“Mord” på en politibetjent

På den ny video ser man Kanfash sammen med andre jage to mænd iklædt en politiuniform gennem en skov. Avisen BZ-Berlin kalder dem araberne.

 

Araberne overmander og “skyder” først den ene “politibetjenten” – de jager videre med Kanfash i spidsen, som skyder den næste betjent. Han bliver såret men rejser sig igen, værger for sig. Men Kanfash skyder ham med koldt blod.

 

Der bliver brugt våben, der ser ud som rigtige våben og lyder som ægte automatvåben.

 

Da betjentene er faldet om går de roligt hen til dem og tager deres våben og andet udstyr.

 

For at undgå retsforfølgelse har Kanfash skrevet en “advarsel” på tysk og arabisk i begyndelsen og slutningen af ​​videoen med den jagede poltibetjent: “Efterlign ikke situationens alvor / og kontakt den tyske regering og politiet / med al respekt ”.

 

Men det preller af på efterforskeren, der undersøger Kanfash for at glorificere vold.

 

Desuden bliver han også efterforsket for at overtræde våbenløven samt andre strafbare handlinger, skriver avisen.

Ifølge “Welt am Sonntag” tjener Kanfash op til 1000 euro om måneden på sine videoer. Avisen mener beløbet er langt højere.

Den syriske har mere end en million abonnenter på YouTube.

Han har meget at takke Angela Merkel og hendes åbne-grænser-politik for.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…