Martin Henriksen til Mette F.: Kom så! Suspendere den frie bevægelighed og stop indvandringen

Af Martin Henriksen. Medlem af Dansk Folkepartis Hovedbestyrelse 

 

Nu skal regeringen seriøst og effekivt lukke helt ned for indvandringen til Kongeriget Danmark.

 

Regeringen har tøvet. Det har simpelthen taget for lang tid, og det har haft og har store konsekvenser for mange udsatte borgere i Danmark. Det er desværre en realitet.

 

For flere dage siden skrev jeg bl.a. her i Den Korte Avis, og opfordrede regeringen til et midlertidigt stop for indvandring og udstedelse af visum for at stoppe spredningen af coronavirus i Danmark. Men det er ikke sket i tilstrækkeligt omfang.

 

Desværre har der bl.a. været eksemplar på at store grupper af tilrejsende fra hårdt ramte områder frit har kunne rejse ind i Danmark. Mere end 500 flypassagerer fra Norditalien, som er hårdt ramt af coronavirussen, kunne hen over weekenden frit indtage de danske gader, og besøge restauranter mm. selvom regeringen har påstået, at den har gjort alt.

 

Det er kritisabelt, at der i løbet af få dage er blevet lukket mange, mange hundrede tilrejsende ind fra de mest belastede områder i Italien tilsyneladende uden nogen former for ekstra kontrol. Det er simpelthen ikke i orden i forhold til at begrænse spredningen af coronavirussen, og sikre vores udsatte borgere de bedst tænkelige vilkår i en for Danmark meget vanskelig situation.

 

I Italien er der – som sagt – massive problemer og i Tyskland har de i et stykke tid talt om at to ud af tre tyskere kan blive smittet. Det er også slemt i mange andre lande, så selvom mange siger at regeringen har handlet hurtigt og effektivt, så er jeg personligt ikke imponeret. For det er jo helt gak at tale om at bremse spredningen af coronavirussen uden at gribe effektivt og hurtigt ind overfor globaliseringen og indvandringen.

 

Jeg vil derfor gentage min opfordring til, at lukke ned for visum og indvandringen i det hele taget. Regeringen bør øjeblikkeligt og straks suspendere den frie bevægelighed i EU, og så bør den lukke ned for indvandring fra tredje lande. Og det burde regeringen havde gjort for længst.

 

Sagen er den, at overdreven globalisering og indvandring i denne situation, ligesom i så mange andre situationer, skaber flere problemer end det løser. Det faktum bør de politiske partier bredt anerkende, og stå ved.

 

Jeg vil afslutningsvis fremhæve situationen mellem Tyrkiet og Europa, herunder på græske Lesbos, som allerede har udviklet sig katastrofalt på mange måder. Men det kan blive endnu værre, såfremt virussen for alvor begynder at sprede sig herfra.

 

Der er også andre alvorlige grunde til, at Danmark og Europa skal styrke indsatsen mod indvandring og migranter, der søger lykken i Europa og Danmark.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…