Jafar gik amok og kørte mand ihjel – nu er han flygtet og farlig, hvis du møder ham

Politiet

Jafar Mohammad Rida Al Jasiri flygtede i dag ca. kl. 11.50 fra Østre Landsret i Bredgade i København, hvor han netop havde fået en skærpet straf i en sag om vold med døden til følge. Sagen omhandler en episode, der skete den 5. oktober 2017 på en tankstation i Holbæk, hvor Jafar Mohammad Rida Al Jasiri i forbindelse med et skænderi med en 39-årig mand påkørte ham i en bil, så offeret senere afgik ved døden.

 

Jafar Mohammad Rida Al Jasiri var under bevogtning af Midt- og Vestsjællands Politi, men ved en beklagelig fejl lykkedes det ham at flygte fra politiet kort efter domsafsigelsen, hvor han fik en dom på otte års fængsel og udvisning af Danmark for bestandigt.

 

Politiet bevogtede under retsmødet Jafar Mohammad Rida Al Jasiri, der i forbindelse med transport væk fra retten fik hjælp af nogle udenforstående til at flygte. De kørte væk fra stedet i en bil, som senere blev fundet efterladt i København. Midt- og Vestsjællands Politi eftersøger nu i samarbejde med Københavns Politi Jafar Mohammad Rida Al Jasiri, der skal genindsættes i et arresthus.

 

Jafar Mohammad Rida Al Jasiri beskrives som: Mand, 29 år, født i Irak, 172 cm høj, almindelig af bygning, sort kort hår, brun hud, skægstubbe, brune øjne.

Politiet vurderer ikke, at Jafar Mohammad Rida Al Jasiri er farlig, men borgere der ser ham skal undlade selv at tage kontakt og underrette politiet.

Midt- og Vestsjællands Politi undersøger nu de nærmere omstændigheder omkring flugten.

Oplysninger om den efterlyste mand gives til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 4635 1448 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…