Afrikaner fik afvist sin asylansøgning, men han blev ikke udvist – det fik frygtelige konsekvenser for en 9-årig pige

Det var søndag. En 9-årig pige kom gående med sin bamse under armen. Hun var på vej hen for at lege på et engområde i nærheden af, hvor hun boede.

 

En afrikansk mand kom forbi på cykel. Han sagde: ”Smukke baby, smukke baby” til hende. Hun svarede, at han skulle lade hende i fred.

 

Men det gjorde han ikke. Tværtimod skubbede han hende ned på jorden. Så slikkede han hende over hele ansigtet, og da hun skreg og satte sig til modværge, truede han hende: ”Jeg slår dig ihjel.”

 

Og så skete det forfærdelige, som en anklager senere beskrev således:

 

”Den anklagede gennemførte et samleje med barnet. Med sine 28 kilo havde hun ikke en chance mod den voksne mand, der vejer 80 kilo.”

 

Efter forbrydelsen tog den formodede gerningsmand flugten på sin cykel. En tilfældig forbipasserende fotograferede ham på vej væk. Vi bringer billedet her.

 

Retssagen

Manden, der omtales som Seydou N. (27 år), er i øjeblikket for retten, anklaget for voldtægt og ulovlig våbenbesiddelse.

 

Han kom fra den afrikanske stat Niger i den strøm af migranter, som Angela Merkel lukkede ind. Han søgte asyl, men blev afvist. Alligevel kunne han blive i landet på såkaldt tålt ophold, fordi myndighederne ikke kunne få ham sendt tilbage.

 

Hans tålte ophold ville være udløbet blot en uge efter voldtægten. Men et fejlslagent asylsystem gav ham altså mulighed for at gennemføre sin uhyggelige forbrydelse, der formentlig vil mærke pigen for livet.

 

Ved retssagens begyndelse forsøgte dommeren at appellere til ham: ”Hvis De er skyldig og tilstår, kan De spare pigen for afhøringerne.”

Læs også
Bliver en vis Annegret Kramp-Karrenbauer – også kaldt AKK – Tysklands næste kansler?

 

Men det gjorde ikke indtryk på Seydou N. Han forblev tavs.

 

Offeret har fået store psykiske problemer

Voldtægten blev begået pinsesøndag i år. Under retssagen er det kommet frem, at pigen fortsat plages af angstanfald, søvnforstyrrelser og store følelsessvingninger. Hun tør ikke længere gå uden for en dør alene.

 

Og så faldt der endnu en hjerteskærende oplysning:

 

”Hun lider af vasketvang.” Hun vasker sig altså hele tiden – i et fortvivlet forsøg på at rense sig for det forfærdelige overgreb.

 

Indvandring og sex- og voldsforbrydelser

Denne uhyggelige voldtægt gør særlig stort indtryk, fordi offeret var en lille pige. Men den står ikke alene.

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

 

Tyskland har oplevet et stort antal sex- og voldsforbrydelser i kølvandet på massetilstrømningen. Den Korte Avis har tidligere beskæftiget sig med andre eksempler.

 

De fleste af disse forbrydelser bliver fortiet i Tysklands mange ekstremt politisk korrekte medier.

 

Uansvarlige udlændingepolitiske beslutninger kan have meget alvorlige konsekvenser for de mennesker, som et lands politikere er valgt til at tage vare på.  Merkels åbne grænser er et eklatant eksempel.

 

En lille tryg pige gik ud at lege med sin bamse under armen. Hun vendte tilbage med store sår på sjælen.

 

https://www.bild.de/regional/sachsen-anhalt/sachsen-anhalt-news/sexualverbrechen-maedchen-9-in-dessau-missbraucht-mann-27-verhaftet-62533644.bild.html

 

https://www.bild.de/regional/sachsen-anhalt/sachsen-anhalt-news/dessau-prozess-gegen-mutmasslichen-kinderschaender-63702114.bild.html

Læs også
Kritikere af stram udlændingepolitik aner ikke, hvad de taler om – her kommer en historie fra det virkelige liv

 

https://www.bild.de/regional/sachsen-anhalt/sachsen-anhalt-news/dessau-rosslau-maedchen-9-brutal-vergewaltigt-64018676.bild.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…