Herning står på den anden ende – byen er vært for VM i ishockey

Herning er værtsby fra for et enormt arrangement: VM i ishockey fra den 4. til den 20. maj.

 

Byen ser frem til mødet med de mange tusinde ishockey gæster. Mange undrer sig over, at Herning igen kan magte, en af de helt store idræts opgaver. Men det ser ud til, at det lykkes endnu engang på den frodige hede.

 

Der er fuld teltaktivitet over hele Herning. Vejret ser ud til at være med i mange dage, så mon ikke Herning får endnu en stjerne i hatten. Fra de mange ishockey fans fra hele verden, der meget snart vil præge by billedet, i vores dejlige aktive by.

 

Finnerne er kommet, som det tydeligt kunne ses denne blæsende formiddag. Godt hængende arbejde, og derefter var de tørstige.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også
Danmark skal spille mod Kroatien på søndag i 1/8 finalen

 

 

 

 

 

Den største folke- og idræts fest nogensinde i Herning

Festen vil vare i 14 dage nonstop, ser det ud til, efter de første to døgn. Ishockey fans fra de deltagende nationer ved VM, har indtaget Herning og spilleområde Boxen, med højt solrigt humør. Især fra vores nordiske broderlande Finland og Norge, er der bægerklang og sang til ud på de meget små timer. Hvor mange fans fra Letland, også stemmer i med deres dejlige sange.

 

Herning er en kanon by til sådan et arrangement

Det siger alle jeg har mødt ude omkring MCH og så sandelig også inde i Herning, hvor alt også fungerer til et 12 tal. Forberedelserne har stået på i flere år, og nu klapper det hele, efter den store drejebog. Til stor fornøjelse for vores mange gæster og også i høj grad for byen Herning selv.

 

Herning har været textilbyen, der klædte folk i mange år. Da sytøjet var over alle bjerge mod øst, tog Uldjyden skeen i den anden hånd. Det mønter sig ud i bla. det vi ser i disse dage.

Læs også
Respekt for kulturminister Mette Bocks beslutning om at rejse til VM i Rusland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også
Den finske siso kom i dansk Ishockey modvind i Herning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…