Fire ikke-vestlige mænd tiltalt for gruppevoldtægter med mere – en af dem har været mentor i Herning Kommune og en anden er afdelingschef

HERNING: Sådan som de fremtoner på anklagebænken ved Retten i Herning er der tale om fire velklædte og velsoignerede og ikke mindst høflige unge andengenerationsindvandrere.

 

De er alle i beskæftigelse.

 

Den ene af dem har ovenikøbet været mentor i Herning Kommune, medens en anden har en stilling som afdelingschef i en stor og velkendt dansk butikskæde.

 

Derudover har afdelingschefen også en uddannelse som fodbolddommer og fodboldtræner, oplyste han i retten.

 

Altså fire andengenerationsindvandrere, der klart skiller sig som nogle, der ville blive betragtet som ‘velintegrerede’ og nyttige danske samfundsborgere.

 

Men nu kræver anklagemyndigheden tre af dem udvist, meden den fjerde, afdelingschefen, undgår kravet, da han er blevet dansk statsborger.

 

Gruppevoldtægter og grov sexmishandling af fire kvinder

Alle fire står nu tiltalt ved et nævningeting ved Retten i Herning. To af dem for to tilfælde af fuldbyrdet voldtægt af to kvinder, medens alle fire er tiltalt for gruppevoldtægter ved andet seksuelt forhold end samleje.

 

Desuden skulle de ifølge anklageskriftet have dopet den ene af de sexmishandlede kvinder. Dertil kommer også en sag om noget narko.

 

Der er tale om:

 

En 25-årig nu dansk statsborger og afdelingschef, SA. En 25-årig afghansk statsborger, AL. En 26-årig irakisk statsborger og tidligere kommunal mentor, MU, samt en 25-årig afghansk statsborger, SI.

Læs også
Mange unge indvandrere i København sætter religiøse love over demokratiet – men det søger man at skjule

 

De er alle i forening tiltalt for forsørg på gruppevoldtægt og voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje mod en mindreårig pige og en kvinde. I tiltalen indgår blandt andet også distribution på internettet af de videoer, som de optog, medens de seksmishandlede kvinderne.

 

Desuden er AL og MU tiltalt for fuldbyrdet og brutal gruppevoldtægt af to kvinder.

 

Der er tale om et firkløver, der gennem flere år har holdt sammen. Således bor de tre af dem i en fælles lejlighed, hvor de hver har et værelse, medens den fjerde, SI, bor alene.

 

Hvor har I fundet den fucking jyske luder?

Under det første retsmøde i går, tirsdag den 14. august, var den 25-årige danske statsborger (SA) den eneste, der blev afhørt om det ene forhold, han er tiltalt i. Altså forsøgene på voldtægt og voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje.

 

Overgrebene fandt sted i SI’s etværelses lejlighed i Herning den 8. december 2017 mellem cirka klokken 1 og 2 om natten, hvor hele firkløveret var forsamlet i lejligheden og hvor de alle er tiltalt i forholdet.

 

Læs også
DF fik sin vilje: Flygtninge, der vil kunne rejse hjem, skal ikke integreres – oppositionen raser

Ofret var en pige under 18 år, som var blevet hentet i en nærliggende provinsby. Ifølge SA var pigen selv indstillet på sex og havde sagt, at hun godt kunne tænke sig en firkant.

 

Hvem, der havde hentet hende, erindrede SA ikke noget om. Hans lillebror, som er ansat i det firma, hvor han var afdelingschef indtil sin anholdelse sammen med de tre andre den 8. december 2017, havde åbenbart hørt lidt om, hvad der skulle foregå.

 

Således skrev han i en SMS til SI: ”Hvor har I fundet den fucking jyske luder?”

 

Jeg tog hende kun på patterne og bagdelen

Undere afhøringen benægtede SA at have deltaget aktivt i sexmishandlingen af den mindreårige pige. Han havde det meste af tiden siddet køkkenet og læst arbejdsmails, spist kage og drukket energidrik, forklarede han.

 

Til gengæld filmede han flittigt, når han var inde i stuen. Blandt andet havde han optaget en video, hvor man kan se pigen blive mishandlet i anus med skaftet på en hårbørste i en sådan grad, at blodet flød.

 

Under afhøringen fastholdt han, at den mindreårige pige var helt med på det hele. ”Der blev skabt en stemning for alle filmede. Vi havde det hyggeligt og filmede blowjobs. Vi havde skabt et godt humør,” lød hans forklaring i retten.

Læs også
DR og TV2 fortier en af de vigtigste afsløringer i lang tid: Integrationen af indvandrere fungerer overhovedet ikke

 

Dog erkendte han, at han ved en enkelt lejlighed havde befølt pigens bagdel og taget hende på begge patter, som han udtrykte det.

 

Det var dog ikke noget han brød sig om, da han fandt det moralsk forkert og desuden havde en kæreste, forklarede han i retten.

 

Læsioner i pigens underliv

Senere den 8. december fandt politiet efter anholdelsen af de fire den blodige hårbørste i lejlighedens køkken.

 

Retsmedicinske undersøgelser har påvist læsioner i pigens underliv, som kan stamme fra hårbørsten.

 

Alle fire har siddet varetægtsfængslet siden den 8. december 2017 og nægter sig skyldige i langt de fleste tiltalepunkter.

 

Læs også
Tredje generation af ikke-vestlige indvandrere klarer sig lige så dårligt som anden generation – integrationen er en regulær fiasko

Der er berammet yderligere syv retsdage i sagen i perioden frem til den 31. august.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…