5 forskellige aktiviteter du bør prøve i foråret

Foråret er her. Snart bliver Danmark grøn og farverig og får sol over sig. Derfor skal du glæde dig til, at vinteren er ovre, og du igen er frisk og i humør til at prøve forskellige aktiviteter. Så tag solbrillerne og forårsjakken på!

 

Artiklen her giver dig fem gode idéer til at bruge foråret på enten lækker mad, kulturelle aktiviteter eller motion på den sjoveste måde.

 

For mange af os bliver foråret ofte en periode, hvor man ikke når særlig meget. Vi har ofte travlt med eksamener og arbejde, og alt for længe har vi ventet på sommeren. Det er derfor vigtigt, at vi husker at stoppe op, nyde foråret og få den blomstrende effekt i kroppen med nogle fede aktiviteter.

 

Er du én af dem, der siden november og Black Friday har brugt en masse penge på shopping, slutsæson-salget eller noget andet, så se med her. Hos LendOn har du mange gode muligheder for at få lidt ekstra økonomisk råderum.

 

Far’s Dreng – Byens bedste brunch

På Ny Adelgade finder du Café Far’s Dreng. Måske har du allerede set en masse Instagram-billeder af en super lækker brunch? Der er en god chance for, at billedet blev taget hos Café Far’s Dreng. Navnet på caféen er opstået med idéen om, at caféen er rigtig velopdragen – en rigtig fars dreng. Her kan du få serveret alle måltider, morgenmad, frokost og aftensmad.

 

I caféen er mulighederne mange. Til morgenmad kan du få sprøde croissanter, skyr, chiagrød, frugter, ristet rugbrød med avocado – og meget mere. Frokost og aftensmad serveres fra klokken 12:00 til 18:00.

 

I frokostmenuen kan du vælge mellem Croque Madame, Sønnikes Signatur, vafler, tatar, en stor frokostplatte, original burger, hummer hotdog og meget mere. Caféen er både blevet nomineret til byens bedste café i 2016 og byens bedste morgenmad/brunch af både AOK’s brugere og byens bedste jury.

 

Vil du se flere gode caféer i København, så se med her.

 

Wallmans

Et besøg hos Wallmans er lig med en perfekt aften ude. I cirkussalen får du et 4-timers spektakulært show og 4-retters lækker middag. Showet består af rockmusik fra savnede stjerner som Prince, David Bowie og flere. Efterfølgende får publikum en tur til den franske kabaret med en romantisk musicalfilm og efterfølgende spændende akrobatik, cirkus-artisteri med legenden Benny Schumann og finale med Madonna.

 

Oplev det fortryllende show hos Wallmans, hvor du også kan overnatte på én af deres værelser. Få en uforglemmelig aften med cirkusshow, musik, dans og middag.

 

Læs også
‘Din lede møgfisse. Tror du ikke, jeg ved, hvor dine lorteunger bor?’

 Paintball

Er det længe siden, at du har oplevet lidt action og sjov? Eller trænger du til at lave noget, hvor du både kan få bevæget dig lidt, og samtidig opleve sjov og ballade? En omgang paintball er nok det perfekte svar.

 

Du kan eksempelvis spille med spioner og generaler, i mørke eller lys, i lukkede grupper eller med andre – mulighederne er mange. Få et adrenalinkick og et sejt billede med vennerne, hvor I har våben, masker og dragter på.

 

Der er mange forskellige steder, hvor du kan spille paintball. Blandt de mest populære steder er Shoot to Thrill i Kongelunden, Copenhagen Paintball Arena, Action Center Amager og Extreme Paintball. Husk at tage en masse venner i hånden, når du vil spille paintball – jo flere desto bedre.

 

Statens Museum for Kunst – Art in the making

Her kommer et arrangement for alle kunstglade mennesker og talentfulde kunstnere. Statens Museum for Kunst har arrangeret udstillingen Art in the Making. Det er en udstilling om kunstværkets tilblivelse. Du får her mulighed for at lytte til samtidskunstnere tale om kreativitet og egne oplevelser.

 

Med særudstillingen Art in the Making kan du opleve nogle af kunsthistoriens største kunstnere, eksempelvis Rembrandt, Nicolai Abildgaald, Christen Købke og flere. Derudover vil der være en tegneworkshop med croquistegning, hvor huskunstnere vil hjælpe og lære dig. Du kan vælge at købe dagsbilletter eller årskort, hvor du kan få fri entré.

 

Zoologisk Have I København

Hvis du har brug for at komme væk fra kontoret og opleve noget helt anderledes, så skal du helt klart en tur forbi Zoologisk Have i København. Oplev naturen, glade børn og de mange forskellige dyr.

 

I zoo har du mulighed for at dyste imod dine venner, hvor i skal løse en masse forskellige og lærerige opgaver sammen.

 

I vil nå rundt om hele zoo, mens i er på jagt efter svaret på gåden. Du kan også holde polterabend, firmafest, middag og meget mere.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…