To voldsmænd flygtede fra politiet – men da Batman gik i aktion, havde de ikke en chance

Foto: Nordsjællands Politi

To mænd havde angrebet en tredje i Farum og stukket ham i læggen med en kniv. De havde også banket løs på hans bil.

 

På Facebook har Nordsjællands Politi givet en humoristisk beretning om., hvad der videre skete:

 

En patrulje kørte til stedet, hvor overfaldet havde fundet sted. Betjentene havde fået oplysning om den bilmodel, som de to voldsmænd kørte i.

 

Da de kom frem, så de en bil af denne model, og der sad to mænd i den. Da mændene så gassede op og forsøgte at køre væk, var betjentene ikke i tvivl om, at de havde fundet den rette bil.

 

De forfulgte bilen et stykke tid, men derefter valgte de to flygtende at ”smide bilen fra sig og fortsætte flugten til fods”.

 

Så gik Batman i aktion.

 

Måtte give op

Som betjentene muntert skriver:

 

”Her kunne de have sparet dem selv for en masse besvær, hvis blot de havde fulgt med her på kanalen. Vi havde nemlig Batman.”

 

Batman er en politihund, der endnu engang demonstrerede sine evner.

 

”Han blev straks sendt ud på søgning efter spor, hvor han hurtigt fik færten af noget, og så gik det ellers derudaf. Over stok og sten. Gennem revl og krat. Efter cirka 1,5 kilometers raskt trav gennem et grønt og moset område fandt vi de to formodede gerningsmænd ved en søbred.

Læs også
En brutal voldsforbryder med irakisk baggrund flygtede fra retten – nu er han fanget efter heftig politijagt

 

Om det var udmattelse eller udsigten til nærkontakt med Batman, der fik de to mænd til at lade sig anholde, ved vi ikke, men de blev i hvert fald begge iklædt et sæt håndjern.

 

Vi fik igen bekræftet, at det er svært at gemme sig for en politihund. Og så fandt vi ud af, at det åbenbart ikke er alle, der læser vores opslag her på Facebook.

 

De to mænd er varetægtsfængslede, imens vi efterforsker sagen nærmere. Og Batman har fået en velfortjent omgang ros.”

 

Politiet har lagt et foto af Batman ud, hvor han sidder med en Batman-dukke. Som man kan se, ligner han en meget vaks og selvbevidst herre.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…